هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@CBC 
      ️ ️
- 
@CBC 
 ولی خدایی املت قارچ صدفی یچیز دیگس
- 
Matin Mousavi 1 
 حیف شد نمردی    ️ ️@Soniaaa من که در رفتم ولی تورو نمیدونم  یه همسایه داشتیم سرما خورد علامتای تورو داشت، مرد بنده خدا زن خوبی بود   
- 
من دیگه برم 
 به دل نگیرید توروخدا @CBC
 یکم دیوونم
- 
من دیگه برم 
 به دل نگیرید توروخدا @CBC
 یکم دیوونم
- 
@Soniaaa من که در رفتم ولی تورو نمیدونم  یه همسایه داشتیم سرما خورد علامتای تورو داشت، مرد بنده خدا زن خوبی بود   Matin Mousavi 1 
 حیف شد باید میگفتم ی توک پا قبل مردن از پنجره اتاقت عطسه میکرد تو  
- 
@Valicheki 
 حالا سو استفاده نکن
- 
@Valicheki 
 حالا سو استفاده نکن@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Valicheki 
 حالا سو استفاده نکندارم استفاده بهینه میکنم   
- 
Matin Mousavi 1 
 حیف شد باید میگفتم ی توک پا قبل مردن از پنجره اتاقت عطسه میکرد تو  @Soniaaa اتاق من هست طبقه سه خونه اونا یه طبقهاس    
- 
@Soniaaa اتاق من هست طبقه سه خونه اونا یه طبقهاس    Matin Mousavi 1 
 میومد توی کوچتون در خونتون خونه نبودی با کی کجا رفته عه چیز     ️ خدا رحمتش کنه. ️ خدا رحمتش کنه. 
- 
چرا غذا خوردن ادم رو بیشتر غرق خواب می کنه. 
 چشاممم داره می سوزه
- 
Matin Mousavi 1 
 میومد توی کوچتون در خونتون خونه نبودی با کی کجا رفته عه چیز     ️ خدا رحمتش کنه. ️ خدا رحمتش کنه. @Soniaaa دلم برات تنگ میشه سونیا    ما رو تنها نزار    
- 
jahad_121 
 چون طبق زیست دهم خونرسانی ب روده و معده بیشتر میشه و انرژی کمتری ب مغز میرسه برا همین حالت کسلی میاد و باید نیمساعت ب اون دستگاه گوارش بدبخت زمان بدید    ️ ️
- 
چقدر زیست ترکیب میشه تازه شروع کردم  
 بعد مثلان گفتار 3 فصله 1 هه
 ولی این کل زیست 3 پایه بود   از همه جا داده بود اها از فصل 7 یازدهم یادش رفته بود بده  احتمالان اونا رو تو قسمت بافت هاش بیاره تست اون قسمت اخری مونده 
- 
@Soniaaa دلم برات تنگ میشه سونیا    ما رو تنها نزار    Matin Mousavi 1 
 اخی الهی من دلم براتون تنگ نمیشه     ️ ️
 نگران نباش اونور جام خوبه 
- 
jahad_121 
 چون طبق زیست دهم خونرسانی ب روده و معده بیشتر میشه و انرژی کمتری ب مغز میرسه برا همین حالت کسلی میاد و باید نیمساعت ب اون دستگاه گوارش بدبخت زمان بدید    ️ ️@Soniaaa  من که تا ساعت 4 دومم اوردم اینم نمی خوردم. من که تا ساعت 4 دومم اوردم اینم نمی خوردم.
 الان دیگه حس فیزیک نیس
 چشام دارن بی هوش می شن
- 
Matin Mousavi 1 
 اخی الهی من دلم براتون تنگ نمیشه     ️ ️
 نگران نباش اونور جام خوبه @Soniaaa تو دیگه اصلا نمیتونی دلت تنگ شه  هرموقع نکیر و منکر اومدن رو سرت، جات رو میبینم   
- 
@Soniaaa  من که تا ساعت 4 دومم اوردم اینم نمی خوردم. من که تا ساعت 4 دومم اوردم اینم نمی خوردم.
 الان دیگه حس فیزیک نیس
 چشام دارن بی هوش می شنjahad_121 
 منم تازه نهار خوردم اتفاقا خودمم دارم بیهوش میشم    ️ ️
- 
@Soniaaa تو دیگه اصلا نمیتونی دلت تنگ شه  هرموقع نکیر و منکر اومدن رو سرت، جات رو میبینم   Matin Mousavi 1 
 هه هه من اونور پیش حوریامم     ️ ️

|
 |

شعردانه
شعردانه