هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Y-D-iut
بازم سپاهانی؟؟؟؟؟
کم کم همه دارن از غار میان بیرون
Seyed sadegh Razavi شما به عنوان یه بارسایی تبحر زیادی در غار نشینی داری بیا راهنماییشون کن -
Danial.alreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Y-D-iut
سید محمد کریمی
اون گل که از وسط زمین به شاهین بوشهر زد رو هنوز یادمهشاهین بوشهر الان آثار تاریخی شهر ما حساب میشه
-
AmirBarsamreplied to fateme.shafeie on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli بدبختی نداره من بودم افتخارم میکردم در جوار کوروش و حافظ و سعدی هستم هر چقدرم اون موقع ها سخت باشه
-
@Fateme-goli
شما مست حافظ بوومی یا مست سعدی بوومی ؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ بگومینم چطوچیز چیزت میکنم میفرستم کارخونه سیسوس
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
نه پ
بچه اصفان باشیآ سپاهانی نباشی -
@Y-D-iut
چرا انقدر اینجا اصفهانی داریم خدایااااا -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb ید الله مع البی ادبان
-
Danial.alreplied to Younes.D.IUT on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut من بوشهر وقتی پرسپوليس 4تا ب شاهین زد خوشحال شدم
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
دادا انگار نیمیدونی
اصفان نصفی جهانه -
Danial.al
5 تا بود
اولین و آخرین هتریک علیپور افلیج... -
AmirBarsamreplied to Danial.al on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al وایییی یادمه بازی برگشت کیروش استنلی دو تا گل تو نیمه اول زده بود بعد گزارشگر گفت در نیمه دوم با توجه به موقعیت های فراوان نتونستخ که گل بزنه
همون موقع هم توپ کرنر شده بود به نفع سپاهان و کرنر رو ارسال کردند و گل سوم برای سپاهان توسط کیروش استنلی -
الان اصفانی حرف زدنمون گل کرده
-
_____replied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
باعث سعادت شماست میدونیم..... -
@Y-D-iut
بله بله منتغیه
فقط نمیدونم اون موقع که 4 تا خوردن چرا نصف جهان نبود -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ قحطی میاد بابا
هییییچی پیدا نمیشه اونموقع اینجا -
AmirBarsamreplied to fateme.shafeie on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli اوه بپا حالا ناخونت نشکنه این چیزا به کنار سامورایی
-
@ooo
صددرصد -
AmirBarsamreplied to fateme.shafeie on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
-
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@AmirReza-Bhb ی بار4تا خورد ی بارم 4تا زد ی شش تا هم از استقلال خورد اون فک کنم بحث توانی بود اخرای لیگ بود...
تو ی نیم 6تا خوردن
622208/1000113