هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fateme-goli ما خودمون اونجا نمیریم حاجی شما رفتین چیکار
البته معدن قلیونو تنباکو ایناستفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al رفتیم ماهی خریدیم
-
@Fateme-goli
شما شیرازی هستید؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb یس یس
-
به به سپاهانمونا
آ چِ کِسی گل زد
رفیقمون.....
پرچمد بالاس دادانوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده@Y-D-iut
سید محمد کریمی
اون گل که از وسط زمین به شاهین بوشهر زد رو هنوز یادمه -
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AmirReza-Bhb خیییلی عنتری
حالا نمیتونی جواب هم بدیعنتر چیه بی ادب محیط درسیه ها
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al بگم میمون ینی ؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
عشقس بابا عشقس -
Matin Mousavi 1 خوشبحالت
🥲
من خیلی وقته دلم شیرازه خودم اصغهانمنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ من فقط به عشق حافظ و سعدی دارم میرم
و
عشق همیشگیممم🥲🥲 پادشه خوبان🥲
-
به به سپاهانمونا
آ چِ کِسی گل زد
رفیقمون.....
پرچمد بالاس دادا@Y-D-iut
بازم سپاهانی؟؟؟؟؟
کم کم همه دارن از غار میان بیرون
Seyed sadegh Razavi شما به عنوان یه بارسایی تبحر زیادی در غار نشینی داری بیا راهنماییشون کن -
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Y-D-iut
سید محمد کریمی
اون گل که از وسط زمین به شاهین بوشهر زد رو هنوز یادمهشاهین بوشهر الان آثار تاریخی شهر ما حساب میشه
-
@ABR_DJ بدبختیشو ما میکشیم
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli بدبختی نداره من بودم افتخارم میکردم در جوار کوروش و حافظ و سعدی هستم هر چقدرم اون موقع ها سخت باشه
-
@AmirReza-Bhb یس یس
@Fateme-goli
شما مست حافظ بوومی یا مست سعدی بوومی ؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ بگومینم چطوچیز چیزت میکنم میفرستم کارخونه سیسوس
-
@Y-D-iut
بازم سپاهانی؟؟؟؟؟
کم کم همه دارن از غار میان بیرون
Seyed sadegh Razavi شما به عنوان یه بارسایی تبحر زیادی در غار نشینی داری بیا راهنماییشون کنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
نه پ
بچه اصفان باشیآ سپاهانی نباشی -
@AmirReza-Bhb
نه پ
بچه اصفان باشیآ سپاهانی نباشی@Y-D-iut
چرا انقدر اینجا اصفهانی داریم خدایااااا -
@Fateme-goli خدایا خودت کمکم کن عفت کلامم حفظ بشه
والله مع المودبینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb ید الله مع البی ادبان
-
@AmirReza-Bhb
نه پ
بچه اصفان باشیآ سپاهانی نباشینوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut من بوشهر وقتی پرسپوليس 4تا ب شاهین زد خوشحال شدم
-
@Y-D-iut
چرا انقدر اینجا اصفهانی داریم خدایااااافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
دادا انگار نیمیدونی
اصفان نصفی جهانه -
@Danial-al
5 تا بود
اولین و آخرین هتریک علیپور افلیج... -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Y-D-iut
سید محمد کریمی
اون گل که از وسط زمین به شاهین بوشهر زد رو هنوز یادمهشاهین بوشهر الان آثار تاریخی شهر ما حساب میشه
نوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
وایییی یادمه بازی برگشت کیروش استنلی دو تا گل تو نیمه اول زده بود بعد گزارشگر گفت در نیمه دوم با توجه به موقعیت های فراوان نتونستخ که گل بزنه
همون موقع هم توپ کرنر شده بود به نفع سپاهان و کرنر رو ارسال کردند و گل سوم برای سپاهان توسط کیروش استنلی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان اصفانی حرف زدنمون گل کرده
-
@Y-D-iut
چرا انقدر اینجا اصفهانی داریم خدایااااانوشتهشده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
باعث سعادت شماست میدونیم.....