هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
برید کنار نسوزید
-
یه سوال:
چرا مردم این دوره زمانی اینقدر احساس ضعف، افسردگی و سستی می کنند
مطمئنم که رنج و زحمتی که زندگی برای ما انسان های قرن بیستم داره به مراتب کمتر از انسان های 200، 400، 1000 یا 2000 سال قبلهاگر سفرنامه ها رو مطالعه کنید متوجه می شید که خیلی زندگی های قرون گذشته پرفراز و نشیب تر بوده. قتل ها، غارت ها، پاندمی های عظیمی که وجود داشته، مرگ گستره انسان ها بر اثر گرسنگی. اینها فقط کمی از رنج های اون زمان ها بوده در حالیکه که این بسیاری از این موارد به میزان قابل توجهی افت کرده (هر چند یه سریاشون هنوز به شکل های دیگه در حال انجامن)
من فکر می کنم یکی از دلایل این افسردگی ما انسان ها، کم رنج کشیدنمونه... اگه انسان تو زندگی زیاد سختی بشه پوست کلفت میشه. دیگه به خاطر یک کلمه حرف این و اون فکر خودکشی به ذهنش نمی رسه. به خاطر مشکلات خیلی جزئی که سرراهشه غصه دار نمیشه. این کنکور با تمام خصوصیاتش اگر رنجی که برای یک دانش آموز ایجاد میکنه رو بذاریم کنار یکی، فقط یکی از رنج های درون آدمایی که مثلا تو سوریه و ترکیه بر اثر زلزله خانواده و عزیزانشون رو از دست دادن، خیلی ناچیز به نظر میاد. درحالیکه در نظر اون دانش آموز رنجی بزرگتر از این نیست.
دوست دارم نظرات شما رو هم در این باره بدونم
به واقع برداشت من اینه که انسان های غرب و شرق آسیا، اروپا و آمریکای شمالی نازک نارنجی شدن
-
اخه الان چرا باید سلطان سلطان جون بله قربان پلی کنید؟
-
@Dulcet
شرمنده
ولی نه
از سکوت شبانه لذت می برم -
ن خیلیم بد نیستا
-
خب من خیلی جاهارو سراغ دارمک اتیش بزنی ولی نمت بگم
-
Alzahra
به به
خانم پیشکسوت