هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Matrix شتتتتتتتتتتتتتتتتت
Michael Vey
دوست جانی منو میگفت -
@Matrix افراد دانا منظورش منم
@Matrix
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوستان جانی و وفادار دارید که باید با آن ها صادق و یکرنگ باشید. سفره دل خود را برای هرکسی باز نکنید که فاش شدن اسرار نزد نامحرم به نفع شما نیست. سختی های زیادی سرراهتان قرار گرفته اما هرگز امید خود را از دست ندهید و به خداوند توکل داشته باشید.
به حرف افراد دانا و با تجربه و دوستان مورد اعتمادتان گوش دهید. برای رسیدن به مراد دل صبر و تلاش و سرعت عمل نیاز است. مراقب رقیبان حسود باشید که منتظر فرصتی برای ضربه زدن به شما هستند. در کار خیر پیشقدم شوید تا دعای خیر پشت سرتان باشد.
Michael Veyخودتونو معرفی کنین بشناسمتون....
Michael Vey دانا من
حسود نمی شه بگم -
@Farhadd
فرهاد بی زحمت اگه وضو داری یدونه هم برا من بگیر
دلم خواست... -
Michael Vey
دوست جانی منو میگفت@Soniaaa ولی فک کنم تو دوست با تجربه ای ک باید ب حرفت گوش کنم از فردا
-
@Soniaaa ولی فک کنم تو دوست با تجربه ای ک باید ب حرفت گوش کنم از فردا
Michael Vey
منطقی بود -
Michael Vey دانا من
حسود نمی شه بگم@Matrix تو دوست مورد اعتماادیی
-
دوستان جانی و وفادار دارید که باید با آن ها صادق و یکرنگ باشید. سفره دل خود را برای هرکسی باز نکنید که فاش شدن اسرار نزد نامحرم به نفع شما نیست. سختی های زیادی سرراهتان قرار گرفته اما هرگز امید خود را از دست ندهید و به خداوند توکل داشته باشید.
به حرف افراد دانا و با تجربه و دوستان مورد اعتمادتان گوش دهید. برای رسیدن به مراد دل صبر و تلاش و سرعت عمل نیاز است. مراقب رقیبان حسود باشید که منتظر فرصتی برای ضربه زدن به شما هستند. در کار خیر پیشقدم شوید تا دعای خیر پشت سرتان باشد.
Michael Vey@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Veyاین رحمانه
Rahman Aa
-
@Farhadd ارههه امروز نبودم که مخالفت کنم
دیگه الانم پای حافظم در میون بود نشد مخالفت کنم
موضوعات بعدی حتمااا
ممنون میشم اگر بگیرین -
من وقتی برنامه میریزم تایم اضافه میاد ولی وقتی ب اخر برنامه میرسیم میبینم وقت کم اومده
-
@Matrix تو دوست مورد اعتماادیی
Michael Vey :))))
-
@Farhadd
فرهاد بی زحمت اگه وضو داری یدونه هم برا من بگیر
دلم خواست... -
@Soniaaa
چرا من برعکسم ؟ -
Michael Vey@Matrix ولی جدا از شوخی فک کنم رحمان دوست داناعه
24 ساعته دارم ازش سوال میپرسم
-
@Soniaaa
چرا من برعکسم ؟@AmirReza-Bhb
باشد ک رستگار شوی
️