هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عکسه پاک شد
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 باز تو چی فرستادی
-
Michael Vey
ممنون ازت
️
-
پرستو بابایی من شیمی فراریم
@0yasin-sh0
همونه که روزی ۱۲ ساعت فیلمشو می بینی ؟ -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وقتی تو کامپیوتر این حرکتو میزنم و همزمان از دو تا صفحه بهره میبرم احساس گنگ بودن بهم دست میدهنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey من وقتی قرار بود با وبکم هویت جواب بدم:
-
وقتی تو کامپیوتر این حرکتو میزنم و همزمان از دو تا صفحه بهره میبرم احساس گنگ بودن بهم دست میدهMichael Vey
من توی گوشی مجبورم هی از این صفحه بزنم اون صفحه
️
-
Michael Vey من وقتی قرار بود با وبکم هویت جواب بدم:
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix من وقتی قرار بود با ویدیو کال واتساپ شعرو از حفظ بگم:
-
Michael Vey
من توی گوشی مجبورم هی از این صفحه بزنم اون صفحه
️
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی تو گوشیم نصف میشهه
-
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
موس رو از زیر میز روی پاهاممیزاشتم
گاهی برگه میچسبوندم رو صفحه لپ تاپ
بعد که میخواستم وبکم ببندم نمی دونستم باید کجا کلیک کنم -
@Matrix من وقتی قرار بود با ویدیو کال واتساپ شعرو از حفظ بگم:
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
کاش دروغ نمیگفتم ک خوبم:)
-
بگذریم
-
موس رو از زیر میز روی پاهاممیزاشتم
گاهی برگه میچسبوندم رو صفحه لپ تاپ
بعد که میخواستم وبکم ببندم نمی دونستم باید کجا کلیک کنمنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix به اتاق فرمان با ایما اشاره میگفتم نتو ببندین سریع
-
پرستو بابایی تو گوشیم نصف میشهه
Michael Vey
راستی پاسخنامه رو هم بفرست ببینم چیکار می کنم -
امیدوارم
ارامش ب من برگرده
:)) -
@0yasin-sh0
همونه که روزی ۱۲ ساعت فیلمشو می بینی ؟نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی دقیقا
-
Michael Vey
راستی پاسخنامه رو هم بفرست ببینم چیکار می کنمنوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ok
-
Matin Mousavi 1 باز تو چی فرستادی
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey بابا یچی تو شادکده فرستادم
گفتم که خطای دیده فقط حذف نکنید ولی حذف کردن
-
وقتی تو کامپیوتر این حرکتو میزنم و همزمان از دو تا صفحه بهره میبرم احساس گنگ بودن بهم دست میدهMichael Vey
alt + tab هم همین حسو به آدم میده
تستش کنید