هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ma-a
به هر حال من قبلا که تبریگ گفتین متوجه تبریکتون نشدم .....( در ضمن درسته ازم بزرگترین ولی دیگه ادم یه کم تعارف میکنه)
با اینکه ازتون بابت یاخچی دلگیرم ولی همین که در جهت پاسداشت زبان فارسی قدم برداشتین ، رفع کدورت میشه -
خب 1401 چن ساعت دیگ تموم میشه
سال و هفته و روز و ساعت و -ثانیه ها خیلی زود میگذرن و فقط عمرای مابیشتر میشه
بیاین سعی کنیم تو سال جدید بیشتر به خودمون و روحمون و بها بدیم
بیشتر شاد باشیم و بقیه رو خوشحال کنیم و امید وانگیزه بدیم!
دوستان قشنگم عیدو بهتون تبریک میگم
امیدوارم تو این سال به آرزوهای قشنگتون برسین
تنتون سالم باشه
و دلتون شاد
و لبتون خندون
این سال سرشار از موفقیت باشه براتون و سرشار از عشق و برکت و پول و درخشش و اتفاقای خفن
دوستدار شما صادف:)
-Dr_Ugger- 0-0ftm @0000 @0yasin-sh0 @0Farzam0 @Miss-Joker @ma-a @Matrix Rahman Aa @AmirReza-Bhb amir ahmadi @Danial-al @Farhadd @Soniaaa Seyed sadegh Razavi حبه انگور_ ariana @Gharibe-Gomn @Infinitie-A @Emmet200
@hamed-s @ABR_DJ
اهورا @sharlot
_MILAD_
دیگ یادم نمیاد.
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@SDF
انشالله سال خوبی باشه...
ممنون -
آقا من حوصله منشن ندارم یه دلیر مردی بیاد هر کی که من میشناسمو منشن کنه از طرف من بهشون تبریک بگه
-
@ma-a اخه با لحن بدی گفتین
مثلا وقتی دوستتون با اجبار و اصرارررررررر خیلی زیاد شما رو دعوت به انجام کاری میکنه و شما علیرغم میل باطنی انجامش میدین، میگین یاخچی بابا گلدیم ......
خب !!?
-
سلام
بچه هاا می خوام این جمله رو بنویسم برا ی معلم شیمی یم میشه یک نگاه کنید.
بببنید چطورهو میزان انحلال پذیری مشکلات زندگی، براتون بیشتر از میزان انحلال پذیری استون در اب باشه
-
چطوره؟
از نظر علمی می خوره دیگه؟
یعنی می خواستم بگم زودی حل بشن -
سلام
بچه هاا می خوام این جمله رو بنویسم برا ی معلم شیمی یم میشه یک نگاه کنید.
بببنید چطورهو میزان انحلال پذیری مشکلات زندگی، براتون بیشتر از میزان انحلال پذیری استون در اب باشه
jahad_121
عالیههه
دمت گرم الان برای معلم شیمی خودمم میفرستم -
jahad_121
عالیههه
دمت گرم الان برای معلم شیمی خودمم میفرستممشکل علمی که نداره منظور می رسونه؟؟
-
@ma-a
هیچی هر روز صد تا مثل شما که دچار تحریف در مسائل ادبی و فرهنگی میشن ، کمپانی ما با تمام توان و با تکاپو در جهت قانع کردن ابهامات اشخاص ، پیش میره ......
و من تا متقاعد کنم شما رو که همکار حافظ هستم، طول کشید!
لطفا سهام عدالتتون رو در جهت حمایت از کمپانی ( رویش جوانه های پارسی) به شماره کارت 342301........ واریز کنید ....
متشکرم
عیدی فراموش نشود...... -
@ma-a
هیچی هر روز صد تا مثل شما که دچار تحریف در مسائل ادبی و فرهنگی میشن ، کمپانی ما با تمام توان و با تکاپو در جهت قانع کردن ابهامات اشخاص ، پیش میره ......
و من تا متقاعد کنم شما رو که همکار حافظ هستم، طول کشید!
لطفا سهام عدالتتون رو در جهت حمایت از کمپانی ( رویش جوانه های پارسی) به شماره کارت 342301........ واریز کنید ....
متشکرم
عیدی فراموش نشود...... -
jahad_121
عالیههه
دمت گرم الان برای معلم شیمی خودمم میفرستمبفرست نتیجه رو برام بگو
تا من عصری یا شبی که خواستم بفرستم. اوکی باسه
اولشم تبریک و سال خوبی داشته باشید و اینا رو بنویسیدا من آخر ش اینو مس خوام بگم