هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
از لحاظ زیست شناسی تو وقتی وجودتو خودتو درک میکنی که مغز داشته باشی
وقتی داری میگی «من» این فقط و فقط مغزته -
@Venus655 اعععع اره :confused_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
البته برای شما هم فال گرفت..... اصلا داغ رو دلم گذاشت......:disappointed_face: :face_with_tears_of_joy:
-
نمیدونم چرا وقتی یکی فامیلشونو که فوت کرده تو خواب میبینه حتی اگه طرف دزد و قاچاقچی هم باشه میگه تو یه باغ سرسبز بود جاش خیلی خوبه خوش به حالش😂
-
@Venus655
حافظ دیشب از گذشته های دور سخن میگفت که ناگاه ایستاد و گفت فرهاد........
گفتم جانم......!
گفت فالی میگیرم که آن را به عرض الهام بانو برسان .....:ای صاحب فال آن روز که شما را 100 هزار تومن که در زمان حافظ به آن مقدار 400 هزار راس گوسفند میدادند ، شارژ تلفن همراه ارسال شد، از ان روز در انجمن افرادی بوده اند که از این امر اندوهگین گشته اند و شدت این غم آن چنان بوده که ایشان را مدتی چند افسردگی غالب امد ........
که چرا ما از این شانس هاااااااااا نداریم ...:disappointed_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:جدا هنوز استفاده نکردین از شارژی که اشتباهی ارسال کرده بودن؟
-
یدونه حساس من
عشق من خاص من
😂🚶🏻🎶 -
خدایا پلی لیست جدیدم خیلی گادههه
-
آهنگای شش و هشت روح ادمو مینوازن😂
-
@Venus655
حافظ دیشب از گذشته های دور سخن میگفت که ناگاه ایستاد و گفت فرهاد........
گفتم جانم......!
گفت فالی میگیرم که آن را به عرض الهام بانو برسان .....:ای صاحب فال آن روز که شما را 100 هزار تومن که در زمان حافظ به آن مقدار 400 هزار راس گوسفند میدادند ، شارژ تلفن همراه ارسال شد، از ان روز در انجمن افرادی بوده اند که از این امر اندوهگین گشته اند و شدت این غم آن چنان بوده که ایشان را مدتی چند افسردگی غالب امد ........
که چرا ما از این شانس هاااااااااا نداریم ...:disappointed_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:جدا هنوز استفاده نکردین از شارژی که اشتباهی ارسال کرده بودن؟
-
ولی تنها کسی که از این خواب دیدن های من خوششون نمیاد و هی میگن یاخچی مهشید خانوم هستن!!:face_with_tears_of_joy:
@ma-a@H-Shajarian اره بهترین جوابش همون یاخچیه😂😂