هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
از لحاظ زیست شناسی تو وقتی وجودتو خودتو درک میکنی که مغز داشته باشی
وقتی داری میگی «من» این فقط و فقط مغزته -
نمیدونم چرا وقتی یکی فامیلشونو که فوت کرده تو خواب میبینه حتی اگه طرف دزد و قاچاقچی هم باشه میگه تو یه باغ سرسبز بود جاش خیلی خوبه خوش به حالش
-
@Venus655
حافظ دیشب از گذشته های دور سخن میگفت که ناگاه ایستاد و گفت فرهاد........
گفتم جانم......!
گفت فالی میگیرم که آن را به عرض الهام بانو برسان .....:ای صاحب فال آن روز که شما را 100 هزار تومن که در زمان حافظ به آن مقدار 400 هزار راس گوسفند میدادند ، شارژ تلفن همراه ارسال شد، از ان روز در انجمن افرادی بوده اند که از این امر اندوهگین گشته اند و شدت این غم آن چنان بوده که ایشان را مدتی چند افسردگی غالب امد ........
که چرا ما از این شانس هاااااااااا نداریم ...جدا هنوز استفاده نکردین از شارژی که اشتباهی ارسال کرده بودن؟
-
یدونه حساس من
عشق من خاص من
-
خدایا پلی لیست جدیدم خیلی گادههه
-
آهنگای شش و هشت روح ادمو مینوازن
-
@Venus655
حافظ دیشب از گذشته های دور سخن میگفت که ناگاه ایستاد و گفت فرهاد........
گفتم جانم......!
گفت فالی میگیرم که آن را به عرض الهام بانو برسان .....:ای صاحب فال آن روز که شما را 100 هزار تومن که در زمان حافظ به آن مقدار 400 هزار راس گوسفند میدادند ، شارژ تلفن همراه ارسال شد، از ان روز در انجمن افرادی بوده اند که از این امر اندوهگین گشته اند و شدت این غم آن چنان بوده که ایشان را مدتی چند افسردگی غالب امد ........
که چرا ما از این شانس هاااااااااا نداریم ...جدا هنوز استفاده نکردین از شارژی که اشتباهی ارسال کرده بودن؟
-
ولی تنها کسی که از این خواب دیدن های من خوششون نمیاد و هی میگن یاخچی مهشید خانوم هستن!!
@ma-a@H-Shajarian اره بهترین جوابش همون یاخچیه