هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mammal ببین اسم فیلم هزارپای انسانی قسمت اول یه دکتر المانی دیوونه سه تا گردشگر رو میدزده بعد دهنشون رو به مقعد همدیگه میچسبونه میشن هزار پا (تریلر رو ببینی میفهمی) بعدشم یه سیستم گوارش مشترک براشون میسازه به طوری که اولی میخوره و اخری یعنی سومی دفع میکنه میده بیرون و........ حالا تو قسمت 2 و 3 تقریبا 100 نفر ادمو میکنن هزار پا!!!!من خودم اولین بار تو اینستا دیدم بعد مثل تو کنجکاو شدم.فارسی سرچ کن هزارپای انسانی توی ویکی پدیا میاره توضیح داده.ولی نبینی بهتره من خیلی بدم اومد ازش.
-
@Mammal میگم من اصلا یه هفته درگیرش بود فکرم.کلا حالم از زندگی بهم خورد .من فقط 10 دقیقه ازش نگا کردم ولی یه هفته درگیرم کرد.ای بسوزه این پدر اینستا.
-
@Soniaaa بله مهندسای خوب حقوق خوب میرسن ولی معمولی هاشون حقوقشون از پرستار هم کمتره سال 98 بود فک کنم پرستاری 5 میلیون مهندسی 4 متخصص 65 فک کنم
فاصله رو ببیناین پست پاک شده! -
@Soniaaa به خدا دارم به این نتیجه میرسم آلزایمر گرفتم خوبه پس اگه این طرفا اومدین در خدمتم
@Mammal
قربونت -
خستم کردی لعنتییییییییی
-
یعنی امروز از اون روزا بود که از ایران و تمام تحریم هایی که داره و فیلترینگش متنفرم
یعنی مادر وزیرو تو ماه رمضون حتما دعا میکنم . -
یعنی امروز از اون روزا بود که از ایران و تمام تحریم هایی که داره و فیلترینگش متنفرم
یعنی مادر وزیرو تو ماه رمضون حتما دعا میکنم . -
آهنگ های محسن یگانه عالیه ،از هر نظر ...^_^
-
پرستو بابایی
من هنوز با واقعیت مدار کنار نیومدم ,
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشه -
پرستو بابایی
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشه@0Farzam0
هوففف ،من به سختی دارم تمومش می کنم :// -
پرستو بابایی
از شروع کردنش میترسم چون اگه بد باش راه بیای کانسپتت وایسا میشه@0Farzam0
راستی زیست دوازدهم رو تا کجا تونستید بخونید ؟ -
همینجوری پیش بریم دیگه فیلتر شکنی نمیمونه که کار کنه.همه بعد یه مدت از کار میفتن
-
@0Farzam0
هوففف ،من به سختی دارم تمومش می کنم :// -
@0Farzam0
راستی زیست دوازدهم رو تا کجا تونستید بخونید ؟پرستو بابایی
Fasl3