-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
میشناسیش آیا؟
نه
جدی میگی؟
یا دستم میندازی؟نه بابا دیوونه ام مگه نیلوفر گفت یه همچین سایتی هست برو خوبه منم اومدم دیدم آره خوبه
-
من اسمم فاطمه اس
-
@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
میشناسیش آیا؟
نه
جدی میگی؟
یا دستم میندازی؟نه بابا دیوونه ام مگه نیلوفر گفت یه همچین سایتی هست برو خوبه منم اومدم دیدم آره خوبه
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه بابا دیوونه ام مگه نیلوفر گفت یه همچین سایتی هست برو خوبه منم اومدم دیدم آره خوبه
آها
راستی سال اولته؟ -
نه بابا دیوونه ام مگه نیلوفر گفت یه همچین سایتی هست برو خوبه منم اومدم دیدم آره خوبه
آها
راستی سال اولته؟@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
نه بابا دیوونه ام مگه نیلوفر گفت یه همچین سایتی هست برو خوبه منم اومدم دیدم آره خوبه
آها
راستی سال اولته؟نه بابا سابقه دارم تو کنکور هرچی مامانم وبابام میگه برو دانشگاه من میگم نه فقط آرزومو دنبال میکنم
-
آقای مهندس عنبرزاده هستی؟
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr سلام اره
-
مثل قبل نمیشه چت کرد؟میخواستم از مهندس بپرسم چطور ریاضی بخونم اونم که رفته
-
کمک میکنی ریاضی بخونم آیا؟
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr یه موضوع رو بخووون بعد تستشو بزن فیزیکم همینجوری
-
Dr یه موضوع رو بخووون بعد تستشو بزن فیزیکم همینجوری
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده بلی چرا که نه
-
من تو فیزیک زیاد مشکل ندارم بیشتر مشکلم تو ریاضی داداش
-
مهندس عنبرزاده بلی چرا که نه
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr ریاضی رو با اقای شامیزاده پیش برو و بعد کتاب یا جزوه بگیر و تستم کار کن البته نشر الگو کتابای خوبی داره
-
Dr ریاضی رو با اقای شامیزاده پیش برو و بعد کتاب یا جزوه بگیر و تستم کار کن البته نشر الگو کتابای خوبی داره
مهندس عنبرزاده در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
برای تجربی ها خوبه؟ مهروماه بهتر نیست؟
-
مهندس عنبرزاده در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
برای تجربی ها خوبه؟ مهروماه بهتر نیست؟
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr مهروماهم خوبه منبع همه تجربیاس
-
ریاضی رو باآقای شامیزاده میخونم صد در صد
-
بخونم وتست بزنم اشکال داشتم بیام ازت بپرسم؟
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr فقط شاید فیلمای امسالش ضبط نشه از فیلمای پارسالش استفاده کن یا از دیفرانسیلشم میتونی استفاده کنی
-
فقط قبلا هم بهت گفتم من بخاطره کنکور تمام ایمیل وتل و... نابود کردم وگرنه آیندم تباه میشه این جا میای دیگه؟