هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام
-
این پست پاک شده!
_Biliifti_ خواهش میکنم
-
@ABR_DJ خوبم
تو چطوری؟ -
پرستو بابایی من که سه بار بیست حقیقت نوشتم دیگه این دفعه آخری دمار از روزگارم دراومد
@ABR_DJ
آخه علتش این بوده که همه حقایق رو گفتید دیگه چیزی نمونده که بگید -
@ABR_DJ درگیر چی
-
@ABR_DJ
آخه علتش این بوده که همه حقایق رو گفتید دیگه چیزی نمونده که بگیدپرستو بابایی
نمیدونم آخه آدم هر چی میشه جلوتر به چیزای بیشتری برخورد میکنه و این آخری که نوشتم بیشتر با شخصیت الانم سازگاره
-
@ABR_DJ آهان خوبه
موفق باشی -
یادش بخیر بچه بودم آهنگ مسافرم علی عبدالمالکی رو گوش میدادم باهاش زمزمه میکردم بعد کلی بد و بیراه بهش میگفتم که چرا میخواد تنهاش بذاره 🥲
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@ABR_DJ
من همه دوستام ازم بزرگترن (مثلاً لیلا هشت سال ازم بزرگتره) و وقتی بچه بودم آدام لامبرت و الکساندر ریباک باهاشون گوش میکردم (نوستالژی بچگی من🥴🫂) -
ابر دیجی میگم شما انشا در مورد توصیف شخصیت یا گفت و گو بین 2 نفر ندارید برای پارسالتون؟
I_Fatemeh_l
انشا نیست
کارکتر اصلی داستانمه ( از زبون یکی از دوستاش )
توصیف کارکتر سالی :
همیشه موهایش شلخته است گویی هر روز صبح وحشت زده از وارد صفحات جدید کامیک (خیابان ، مدرسه ،کافه و...)میشود
آنقدر سوال میپرسد که گاهی وقت ها میخواهم کتکش بزنم
همه چیز را با هیجان تعریف میکند چشمان زشت آبی مایل سفیدش برق میزنند و دست هایش را بالا و پایین میبرد
پیش فعال است همین .
و معتقد است هروز در مسیرش جشن میبنید و گربه بزرگ ماسک فروش میخواهد او را گول بزند و به او ماسک گربه ای بفروشد
دختره تک بعدی بار اومده الان که وارد اجتماع شده همه چیز اون رو هیجان زده میکنه -
I_Fatemeh_l من انشام واقعا افتضاحه و خیلی بچه گونه
میخواستم اگر دارید لطف کنید برام بفرستید ممنونI_Fatemeh_l
من هیچ وقت سبک مدرسه رو دوست نداشتم مثلاً بگم پاییز بهترین که عاشق شده ( ادبی نوشتن )
سبک خودم رو مینوشتم و همیشه پایین تریم نمره کلاس بودم چرااااا؟ چون درمورد شهدا و بسیج نمینوشتم -
I_Fatemeh_l
من هیچ وقت سبک مدرسه رو دوست نداشتم مثلاً بگم پاییز بهترین که عاشق شده ( ادبی نوشتن )
سبک خودم رو مینوشتم و همیشه پایین تریم نمره کلاس بودم چرااااا؟ چون درمورد شهدا و بسیج نمینوشتم@Sally در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
I_Fatemeh_l
همیشه پایین تریم نمره کلاس بودم چرااااا؟ چون درمورد شهدا و بسیج نمینوشتم(((: