هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از 27 بهمن تا 16 فروردین سلااااااااااااااااااااااااام
-
@ABR_DJ به به سلاملیکم
مرسی خوبم
شما چطوری؟
امیر مسعود بودی درسته؟ -
Seyed sadegh Razavi
من الحمدلله عالیم
ان شاء الله خوب باشیداشتم امضات رو نگاه می کردم
یه نکته ای به ذهنم رسید
فکر کردم که واقعا میزان رنج ما انسان های قرن بیست و یک، چقدره واقعا
بیشترین حدش چقدر میتونه باشه و ما چقدرش رو الان داریم تحمل می کنیم.
حالا این برای میانگین انسان های جهانه. این درصدش برای ما که غذا و پوشاک و محل سکونت مناسبی به نسبت داریم خیلی پایین میاد.
به نظرم هممون یه بار باید بشینیم ببینیم چه رنج هایی داریم. منظورم از عظیم ترین رنج هامون هست تا پایین ترین هاشون. و اینها رو مقایسه کنیم با چیز هایی که می تونست باشه و نیست و خیلیییییای دیگه در جهان چه همزمان با ما و چه قبل از ما اونها رو تحمل می کنن یا می کردن.
به طور کلی رنج های عظیم آستانه تحمل آدما رو می بره بالا. اگر حس می کنیم دیگه اینجا آخرشه، باید بدونیم برای آستانه تحمل ما آخرشه. خیلی بدتر میتونست باشه. فقط لازمه دید خودمون رو درست کنیم.این برداشت من بود. دوست دارم نظر تو رو هم بدونم
Reza-H شُکر که خوبی
️
️
️
آره حقیقتش با بخش زیادی از صحبتات کاملا موافقم
اگر تا حدودا ۶ ماه پیش باهم در این باره صحبت میکردیم،میگفتم خب مخالفم باهات!شرایط حداقل برای من بدتر از این نمیشه!ولی هر چی که گذشت و از اون بحران عبور کردم،رفته رفته دیدم که اوضاع اونقدرام بد نیست!هنوز و البته همیشه خدا حواسش به بنده هاش هست
اینی که گذاشتم امضام واقعا تا چند ماه پیش در رابطه با من صدق میکرد،در اثر فشار شدید و عجیب کنکور طی سه سال دبیرستان،به معنای واقعی بریده بودم،خیلییی و خیلییی(بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی) من خسته شده بودم(بیشتر از بُعد روحی).ولی خب میگم که رفته رفته به لطف خدا اوضاع بهتر شد و الان خیلی خدا رو شاکرم بابت داشته هام،هر چند اندک باشه
اینکه میگی شرایط همیشه میتونست بدتر از این باشه رو هم خیلی باهاش موافقم.به مو میرسه ولی پاره نمیشه... -
maryam111
ممنون بد نیستم
خدارو شکر
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه
بله امیرمسعود جعفری یوزرنیم قبلیم بود@ABR_DJ امیدوارم همیشه خوب و سرحال باشی
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟چقد خلوته
مدرسن بچه ها؟ -
Reza-H شُکر که خوبی
️
️
️
آره حقیقتش با بخش زیادی از صحبتات کاملا موافقم
اگر تا حدودا ۶ ماه پیش باهم در این باره صحبت میکردیم،میگفتم خب مخالفم باهات!شرایط حداقل برای من بدتر از این نمیشه!ولی هر چی که گذشت و از اون بحران عبور کردم،رفته رفته دیدم که اوضاع اونقدرام بد نیست!هنوز و البته همیشه خدا حواسش به بنده هاش هست
اینی که گذاشتم امضام واقعا تا چند ماه پیش در رابطه با من صدق میکرد،در اثر فشار شدید و عجیب کنکور طی سه سال دبیرستان،به معنای واقعی بریده بودم،خیلییی و خیلییی(بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی) من خسته شده بودم(بیشتر از بُعد روحی).ولی خب میگم که رفته رفته به لطف خدا اوضاع بهتر شد و الان خیلی خدا رو شاکرم بابت داشته هام،هر چند اندک باشه
اینکه میگی شرایط همیشه میتونست بدتر از این باشه رو هم خیلی باهاش موافقم.به مو میرسه ولی پاره نمیشه...Seyed sadegh Razavi
درسته کاملا
الحمدلله که الان خوبی -
به خاطر حرفی هم که مشاور مدرسمون به مدیر زده در رابطه با من ،برای اینکه حرفش زمین نمونه ،برای اینکه بهش نشون بدم درست گفته باید تلاشم رو بیشترش کنم
️
هر چقدرم سخت باشه ... -
مگه مدرسه ها بسته هست؟
الان مگه نباید یازدهمی دوازدهمیا مدرسه باشن؟@Matrix
دوازدهم های مدرسه ما هیچ کدومشون نیومده بودن ،امروز که لیست حضور و غیاب ها رو می بردم همه غایب بودن
یازدهم ها هم که غیبت زیاد داریم ما ،هر چند بگم بهت
نه که اونایی که غیبت می کنن توی کلاس ما خونه بمونن درس بخونن ،البته به جز یکی دو نفر -
مگه مدرسه ها بسته هست؟
الان مگه نباید یازدهمی دوازدهمیا مدرسه باشن؟