هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H شُکر که خوبی
️
️
️
آره حقیقتش با بخش زیادی از صحبتات کاملا موافقم
اگر تا حدودا ۶ ماه پیش باهم در این باره صحبت میکردیم،میگفتم خب مخالفم باهات!شرایط حداقل برای من بدتر از این نمیشه!ولی هر چی که گذشت و از اون بحران عبور کردم،رفته رفته دیدم که اوضاع اونقدرام بد نیست!هنوز و البته همیشه خدا حواسش به بنده هاش هست
اینی که گذاشتم امضام واقعا تا چند ماه پیش در رابطه با من صدق میکرد،در اثر فشار شدید و عجیب کنکور طی سه سال دبیرستان،به معنای واقعی بریده بودم،خیلییی و خیلییی(بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی) من خسته شده بودم(بیشتر از بُعد روحی).ولی خب میگم که رفته رفته به لطف خدا اوضاع بهتر شد و الان خیلی خدا رو شاکرم بابت داشته هام،هر چند اندک باشه
اینکه میگی شرایط همیشه میتونست بدتر از این باشه رو هم خیلی باهاش موافقم.به مو میرسه ولی پاره نمیشه...Seyed sadegh Razavi
درسته کاملا
الحمدلله که الان خوبی -
به خاطر حرفی هم که مشاور مدرسمون به مدیر زده در رابطه با من ،برای اینکه حرفش زمین نمونه ،برای اینکه بهش نشون بدم درست گفته باید تلاشم رو بیشترش کنم
️
هر چقدرم سخت باشه ... -
مگه مدرسه ها بسته هست؟
الان مگه نباید یازدهمی دوازدهمیا مدرسه باشن؟@Matrix
دوازدهم های مدرسه ما هیچ کدومشون نیومده بودن ،امروز که لیست حضور و غیاب ها رو می بردم همه غایب بودن
یازدهم ها هم که غیبت زیاد داریم ما ،هر چند بگم بهت
نه که اونایی که غیبت می کنن توی کلاس ما خونه بمونن درس بخونن ،البته به جز یکی دو نفر -
مگه مدرسه ها بسته هست؟
الان مگه نباید یازدهمی دوازدهمیا مدرسه باشن؟ -
Seyed sadegh Razavi
درسته کاملا
الحمدلله که الان خوبیReza-H سلامت باشی
️
-
@Matrix
دوازدهم های مدرسه ما هیچ کدومشون نیومده بودن ،امروز که لیست حضور و غیاب ها رو می بردم همه غایب بودن
یازدهم ها هم که غیبت زیاد داریم ما ،هر چند بگم بهت
نه که اونایی که غیبت می کنن توی کلاس ما خونه بمونن درس بخونن ،البته به جز یکی دو نفرپرستو بابایی اها چه دوازدهمیای پایه ای
ما که می گفتیم نرید
پاچه خوارا می رفتن -
@ABR_DJ آها
که اینطور -
حس کسی رو دارم که داره تو اب غرق میشه میمیره
واقعا هم حس میکنم دارم میمیرم ولی دارم نمیمیرم
وای خداااا -
اخیش
چ راحتم از ثبت نام کنکور و این حرفااا
وگرنه الان کلی استرس این ثبت نام کوفتیو داشتم 🦥 -
@ABR_DJ
الکی میگه