هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H ربطش اینه که چرا جایی که بخش زیادی از تاریخ و تمدن ایران اونجاس باید بیشترین امامزاده رو داشته باشه؟ عجیب نیست این؟
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ -
Reza-H از لحاط تعدادی نگاه کن
Matin Mousavi 1
بحث بیشتر رو تراکمه. وگرنه گفتم. مرز استان ها یه قرارداد سیاسیه بیشتر تا یک موضوع زمین شناسی یا تاریخی -
@ABR_DJ نزار پای خیلی مباحثو اینجا وا کنماااا...
️
️
Seyed sadegh Razavi حالا ما سه تا بازی بد بودیم هوا برتون داشت
پارسال ما ۴ بر صفر باختیم رفتیم قهرمان سی ال شدیم
شما که دیشب ۴ بر صفر باختید فوقش لالیگا ببرید -
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ببین چرا جایی مثل خراسان که امام هشتم هم اونجاست نباید بیشتر امامزاده داشته باشه؟ چرا باید مناطق شمالی ایران که خوش آب و هوا هستن و جایی مثل فارس بیشترین رو داشته باشن؟
بعد اصلا فلسفه امامزاده رو میدونی؟ اگه بدونی متوجه میشی که چرا فارس اینقدر امامزاده داره!
-
Matin Mousavi 1
بحث بیشتر رو تراکمه. وگرنه گفتم. مرز استان ها یه قرارداد سیاسیه بیشتر تا یک موضوع زمین شناسی یا تاریخیReza-H خو پس یه نگاهی هم به مازندران بنداز!
-
دلم می خواد از شاد و ایتا و اینا کلان خارج شم.
غیب.
حوصله هیچی ندارم
یک پیامیم معلمون داده. نمی خوام ببینم برای همین امتحانا نوبت دومه. -
چی میسه اصلان نباشم.
-
کاش هیچ کس بهم دسترسی نداشت.
هیچ کس نه منو می شناخت
چه برسه به اینکه بخواد شماره ای داسته باشه. یا چمی دونم بدونه کجام -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1
میشه یه توضیحی درباره ارتباط بین تاریخ و تمدن اصیل و کهن و تعداد قبر نوادگان ائمه در یک محدوده که مرزبندیش توسط دولت و نه به شکل طبیعی انجام شده بدی؟ببین چرا جایی مثل خراسان که امام هشتم هم اونجاست نباید بیشتر امامزاده داشته باشه؟ چرا باید مناطق شمالی ایران که خوش آب و هوا هستن و جایی مثل فارس بیشترین رو داشته باشن؟
بعد اصلا فلسفه امامزاده رو میدونی؟ اگه بدونی متوجه میشی که چرا فارس اینقدر امامزاده داره!
Matin Mousavi 1
توجه کن که باید تمام خصوصیات اون زمانه رو در نظر بگیریم.
معمول این هست که مسافری که از خارج از ایران میاد یا اقوامی که وارد ایران میشن، در مناطقی اتراق دائمی یا موقت می کنن که خاک حاصلخیز، آب وهوای مناسب، مناطق شهری زیاد، خطوط حمل و نقل راحتی داشته باشه.
از بهترین استان ها برای این موضوع استان های شمالی و استان های همواری مثل فارسه.
در ثانی. امام رضا به خاطر راحت تر بودن خودشون نبود که به مشهد رفتن. درحالیکه مشهد گزینه با اولویت اول برای زندگی نیست. به خاطر اجبار خلیفه عباسی به اونجا مجبور شدن برن.ثالثا امام زاده که فلسفه خاصی نمی خواد که بخوایم به عنوان افراد ماوراالطبیعی بهشون نگاه کنیم. همون طور که تمدن های چهارهزار سال قبل با تفکر و بررسی عوامل مختلف بهترین جا رو برای مثلا پایتخت انتخاب می کردن. افراد معمولی مثل خانواده هایی که منتسب به ائمه بودن هم بهترین گزینه رو با در نظر گرفتن همه عوامل انتخاب می کردن
-
@Mammal اها
خوش بگذره ایلارجان -
Reza-H خو پس یه نگاهی هم به مازندران بنداز!
Matin Mousavi 1
درست میگی.
من دوباره که نگاه کردم فک کنم مازندران بیشتر باشه.
حرفم رو تصحیح می کنم -
Matin Mousavi 1
معمول این هست که مسافری که از خارج از ایران میاد یا اقوامی که وارد ایران میشن، در مناطقی اتراق دائمی یا موقت می کنن که خاک حاصلخیز، آب وهوای مناسب، مناطق شهری زیاد، خطوط حمل و نقل راحتی داشته باشه.
در ثانی. امام رضا به خاطر راحت تر بودن خودشون نبود که به مشهد رفتن. درحالیکه مشهد گزینه با اولویت اول برای زندگی نیست. به خاطر اجبار خلیفه عباسی به اونجا مجبور شدن برن.ثالثا امام زاده که فلسفه خاصی نمی خواد که بخوایم به عنوان افراد ماوراالطبیعی بهشون نگاه کنیم. همون طور که تمدن های چهارهزار سال قبل با تفکر و بررسی عوامل مختلف بهترین جا رو برای مثلا پایتخت انتخاب می کردن. افراد معمولی مثل خانواده هایی که منتسب به ائمه بودن هم بهترین گزینه رو با در نظر گرفتن همه عوامل انتخاب می کردن
Matin Mousavi 1
فکر نکنم مسافر بوده باشنا!
دیدی گفتم فلسفه امامزاده رو نمیدونی!
اینجا جای بحث کردن سر این مسائل نیست. زیاد با اینجا آشنا نیستی. من بارها سر این مسائل اخطار گرفتم. یبارم اخراج شدم
ولی بهت توصیه میکنم برو در مورد امامزاده توی کتابهای غیر بخون! و زیاد تعصبی هم گارد نگیر!
-
Matin Mousavi 1
اگه برا مسافرت اومدن و جاهای هموار و اینچیزا رو میخواستن، چرا روبه کرمانشاه کمتر اومدن؟ کرمانشاه که از فارس خوش آب و هوا تره و مناطق جنگلی خیلی زیادی هم داره.تازه الانم اینجوره چه برسه به اون موقع که ده ها برابر بییشتر بوده. اگر فارس مناطق کویری هم داره کرمانشاه اصلا منطقه کویری نداره.آب وهواشم همیشه متعادله! نه زیادی سرده نه زیادی گرم!
-
Reza-H ظهرت توهم بخیر داداچ
فدات خوبم تو چطوری؟ -
Matin Mousavi 1
فکر نکنم مسافر بوده باشنا!
دیدی گفتم فلسفه امامزاده رو نمیدونی!
اینجا جای بحث کردن سر این مسائل نیست. زیاد با اینجا آشنا نیستی. من بارها سر این مسائل اخطار گرفتم. یبارم اخراج شدم
ولی بهت توصیه میکنم برو در مورد امامزاده توی کتابهای غیر بخون! و زیاد تعصبی هم گارد نگیر!
Matin Mousavi 1
عزیز
من که اصلا در متنم درباره تعریف خودم از امامزاده توضیحی ندادم
شمام که هنوز درباره تعریفتون صحبتی نکردین -
Reza-H ظهرت توهم بخیر داداچ
فدات خوبم تو چطوری؟@0yasin-sh0
عالی ممنون
رو به راهی؟
خوش میگذره؟ -
Matin Mousavi 1
میدونین چرا مازندران بیشترینه؟
زمانی که امام زاده ها میخواستن بیان پیش امام رضا ع حضرت معصومه ش و حضرت شاهچراغ ع خلفای عباسی که تو ایران حکومت میکردن میخواستن بازداشتشون بکنن اوناهم فرار میکردن سمت مناطقی که پوشش جنگلی بیشتری داشته باشه
و ما حتی اکثر امام زاده های اینجامون نزدیک جنگله
حتی یکیش دقیقا تو جاده کلاردشته
و داستان مقبره ای که برای امام زاده ای که تو جاده کلاردشت زدن یه معجره بود
امام زاده عبدالبافی هم که تو کلاراباده دقیقا یه معجزه بود برای یکی از اقوام
و خب جالب اینجاست که این اتفاقات برای ادمایی افتاد که مقید هم نبودن خیلی
یک امام زاده هم توی خود کلاردشته
خییلی قدیمیه هنوز هم قدیمیه ما وقتی رفته بودیم کلی برف بود اونو بابابزرگم ازش یه چیزی دیده بود
اما -
میگفت که فاصله پلههای تخت جمشید میدونی چرا اینقدر کمه؟
حالا تفسیرش: برا این اینجوری درستش کردن که وقتی مردم دارن به دیدار شاه میرن، اگه یه زن پله بالاتره و یه مرد نامحرم چند پله پایین تر از اونه، اگه بدنش حجاب نداشت رو از پشت نبینه.
این چیزا چیه که نسبت میدید تروخدا
-
اگه برا مسافرت اومدن و جاهای هموار و اینچیزا رو میخواستن، چرا روبه کرمانشاه کمتر اومدن؟ کرمانشاه که از فارس خوش آب و هوا تره و مناطق جنگلی خیلی زیادی هم داره.تازه الانم اینجوره چه برسه به اون موقع که ده ها برابر بییشتر بوده. اگر فارس مناطق کویری هم داره کرمانشاه اصلا منطقه کویری نداره.آب وهواشم همیشه متعادله! نه زیادی سرده نه زیادی گرم!
Matin Mousavi 1
توجه کن که فقط بحث آب و هوا نیست.
قبلش هم گفتم. افراد تمام جوانب رو در نظر می گیرنحالا میشه بدونم نظر تو درباره این موضوع چیه؟
یعنی چه احتمالی برای تو مطرحه؟
اگر صلاح دونستی تو شخصی بحث می کنیم -
Matin Mousavi 1
عزیز
من که اصلا در متنم درباره تعریف خودم از امامزاده توضیحی ندادم
شمام که هنوز درباره تعریفتون صحبتی نکردین