هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@nazanin-mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیچک از سرکلاس پیامتو می بینم
و حقیقتا خوشحال شدم
️
به تو از دور سلام️🤍
قبلا منشنت کرده بودم ندیدی🫠
قلب بهت🥲
️
عه کجا ؟ منشنارو واسم نمیارهچیچک فداتشم
️
همین تو دلی منشنت کردم🫠
حالا که تا اینجا اومدی
خوبی چطوری!؟ -
@Amir-Bernousi
میگن، یعنی من میگم خدمت فرصتیه برا عمیق فکر کردن
میبینی اکثرا طرف بعدش میاد یهو یه حرکت عجیب میزنه زندگیش رسما میشه گفت عوض میشه و خب علتش چیزی جز این نبوده تا الان
امیدوارم به عواقب زدن زیر قولِ دادن پیتزا،واسه قبولی خوب بیندیشی و خب حداقل حال دلت هم خوب باشه این روزا.. (: -
@Soniaaa
یه چیزی و یه سوال شاید عجیب
سنجش هنوز مث قدیماس یا عوض شدهچون همیشه جوی که حاکم بود این بود که هر کسی بالاخره میگف 3 تا جامع سنجش که همیشه هس
امسال استاد ریاضیمون میگف ریاضیش غلطای زیادی داره و چند تا سوال غلط ازش گذاشتش تو جزومون و گفت سنجش ندین هیچ وقت نمیدونم چرا -
هفته خوبی باشه براتون -
-Dr_Ugger-
مبین!
بهمن ماه باید کتابو تموم میکردی و خلاصه شو تحویل میدادی،ومن الان شک ندارم یه صفحه ش رو هم نخوندی به جون هوشنگ که نخوندی،زشتِ پلشت! (: -
-Dr_Ugger-
مبین!
بهمن ماه باید کتابو تموم میکردی و خلاصه شو تحویل میدادی،ومن الان شک ندارم یه صفحه ش رو هم نخوندی به جون هوشنگ که نخوندی،زشتِ پلشت! (:_Biliifti_
هوشنگ گلشیری؟ -
_Biliifti_
هوشنگ گلشیری؟Forgotten
نه هوشنگ چشم آبیم -
پوفففففففففففف
-
زمان، چگال تر از پیش گشته.
لکن هنوز بر آب می رقصد...
به پیش می رود -
Forgotten
نه هوشنگ چشم آبیم_Biliifti_ این هوشنگ چشم آبی رو من تو یکی از پستای کاربرای قدیمی تر اینجا دیدم
نکنه خودشی؟ -
_Biliifti_ این هوشنگ چشم آبی رو من تو یکی از پستای کاربرای قدیمی تر اینجا دیدم
نکنه خودشی؟@ABR_DJ
اگه پیامتو حذف کنی قول میدم بلاکت نکنم -
@Soniaaa
یه چیزی و یه سوال شاید عجیب
سنجش هنوز مث قدیماس یا عوض شدهچون همیشه جوی که حاکم بود این بود که هر کسی بالاخره میگف 3 تا جامع سنجش که همیشه هس
امسال استاد ریاضیمون میگف ریاضیش غلطای زیادی داره و چند تا سوال غلط ازش گذاشتش تو جزومون و گفت سنجش ندین هیچ وقت نمیدونم چرا@0Farzam0
ریاضیش خوب بود ک
سختم بود تازه نمیدرکم دبیرتو