هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@mahtab77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Arash 0 مممم
خب ...
مثلا اولین و کوچک ترینش اینه که دانشمند بشم ولی خب یه چیزایی هست که گفتنش منو پشیمون کرده چون همه مسخره میکننمسخره کردن نداره ولی راهش کنکور نیست
آلمان به افرادی که بتونن فیزیک و شیمی رو در سطح کتابای ما مسلط باشن بورسیه میده برا اون هدف تو
اگه هدفت اونه کنکور راهش نیست -
اقا ی سوال بپرسم ج بدید خدایش،الان دقیقا کیا هستن اطرافتون،خونتون شلوغه ؟تو اتاقید کجایی؟جواب بدید کمی از مجازی در بیاید
از خودم؛الان پسرعموم کنارمه 4سالشه ،داره انگشت میکنه چشمم دائم : /
وضع خرابیه اینجا قابل درس خوندن نیست : ( -
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
یه رفیق دارم اسمش پوریا شمالیه کله ماهی رو از گوشت بره بیشتر دوست دارهکلا شمالیا ماهی و برنج دوست دارن
-
tamom
خوابگاه خلوت شده
همه رفتن خونه هاشون
چن تا از دوستام اونورتر نشستن دارن حرف میزنن
همین -
tamom
خوابگاه خلوت شده
همه رفتن خونه هاشون
چن تا از دوستام اونورتر نشستن دارن حرف میزنن
همین -
Arash 0 نه اصلا تو این فازا نیست
با کلاسه آدم اسمش مهتاب باشه ها هم میشه گفت مونلایت هم مهتاب خیلی باحاله خوشبخالت
-
Arash 0 نه اصلا تو این فازا نیست
با کلاسه آدم اسمش مهتاب باشه ها هم میشه گفت مونلایت هم مهتاب خیلی باحاله خوشبخالت
-
فااطمه
میگم چرا این همه گرون میدین برنجتونو پارسال گرفتیم اندازه ۶ تا موسسه کنکوری پول دادیم
الان تموم شده من کلا ماهی میخوامArash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
میگم چرا این همه گرون میدین برنجتونو پارسال گرفتیم اندازه ۶ تا موسسه کنکوری پول دادیم
الان تموم شده من کلا ماهی میخوامما برنجامونو گرون نمیدیم که نرخش همه جا یکیه کیلویی 12 تومن تازه شما برنج خوب میبری خوردنش لذت بخشه اینطور نیست؟؟
ماهی طرفای جنوب که محشره -
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه
الان تموم شده من کلا ماهی میخوامما برنجامونو گرون نمیدیم که نرخش همه جا یکیه کیلویی 12 تومن تازه شما برنج خوب میبری خوردنش لذت بخشه اینطور نیست؟؟
ماهی طرفای جنوب که محشره -
@mahtab77
دلت بسوزه منم به انگلیسی بم میگن Arash -
reza213 کتاب جمع بندی کانون به نظرم جالب نیست
اون تیپ تستایی که خودت فکر میکنی مهمو پر نکته ان بخون -
ی سوال: پشتیبانا در هر ازمون بر اساس تعداد دانش اموزان حاضر در ازمون پول ثابت( مثلا نفری2000تومن) میگیرن؟؟ اگه دانش اموزی غیبت کنه از پول پشتیبان کم میشه؟؟ درسته؟ @دانش-آموزان-آلاء