هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
اوکی ...
فقط اون دو نفری که لایک کردن هم واقعا به این حرف اعتقاد دارن؟@Dex
چمیدونم با من بحث نکن -
برای آرزوهای محال خویش میگریم
اگر اشکی نماند در خیال خویش میگریم -
Reza-H
اون که میگی هم عجیبه
خیلی دوس داشتم
سوالای کنکور مثلا تو مبحث تابع
یه برنامه ای یا انیمیشنی بود این رو میفهموند یه بار میدیدم ذهنم خودش کپی میزد
که قشنگ تغییرات عجیب و غریبی که میگه چجوری روش اعمال میشهحتی اگه خوب بتونم تست رو بزنم ولی تو ذهنم نمیفهممش و فقط یه چیز سطحی
-
@Dex آشپزی میکنیم
بازی میکنیم
اتفاقات دانشگاه رو تحلیل میکنیم
از اخبار روز دانشگاه مطلع میشیم و چیزای دیگه که خودت باید بری تو خوابگاه ببینی -
@Farhadd
من نمیدونم بابام اگه نرفت منتظر اسنپتم -
شب دل کندنت میپرسم آیا بازمیگردی؟
جوابت هرچه باشد بر سوال خویش میگریم -
نمیدانم چرا اما به قدری دوستت دارم
که از بیچارگی گاهی ب حال خویش میگریم -
مثل ... پشیمونم گفتم عروسی نمیام
-
همشون میرن من تنها میمونم
-
@Soniaaa
-
اگر جنگیده بودم دست کم حسرت نمیخوردم
ولی من بر شکست بی جدال خویش میگریم -
@Soniaaa
آهان پس قضیه اینه... -
@Soniaaa
آهان پس قضیه اینه...@Dex
قضیه چی
️
-
به گردم حلقه میبندند یاران و نمیدانند
که من چون شمع هرشب بر زوال خویش میگریم -
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Reza-H
از منبعی
اکنون باید گفت:فیلسوف از این حیث که انسانی است صاحب حواس و دادههای حسی و تجربی و یا از این حیث که میتواند با فعالیت علمی، عالمی تجربی شود، میتواند به خوبی در تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی خود اظهار نظر کند.اگرچه فیلسوف-از این حیث که فیلسوف است-نه وظیفهای در این باره دارد و نه راهی برای انجام این وظیفه.اصولا تعیین مصداق برای مفاهیم فلسفی در ارتباط با دادههای فیزیکی، یا کار فیلسوفی آشنا به فیزیک و یا فیزیکدانی آشنا به فلسفه است.تا به امروز ذرات بنیادی پایدار را مجموعه الکترونها، نوترنیوها، فوتونها و نیرو و ماهیت آن به ذراتی تئوریک و غیر قابل کشف که عامل مبادله نیرو هستند
نیرو همچنین کمیتی است که در فرمول و در جریان بر هم کنش اشیا نمودار میشود و اهمیت آن در اینجاست که اگر تفاعل(بر هم کنشی)بین اشیا و نیز بین ما و اشیا نبود، علمی به نام فیزیک نداشتیم. * نیرو در پی آن حرکت است که امکان ارتباط ادراکی و مشاهده اشیا را برای ما فراهم میآورد.چه این که عوامل خبرگیری ما نیز متأثر از نیرو است.
نیرو خود را در تفاعلات مینمایاند و حاکی از تأثیر و تأثر شیءای(ماده یا انرژی)بر شیء دیگر است.بدین سان نیرو نقطه پیوندی است که متکی به طرفین است.با این حال ماهیت نیرو هنوز مبهم است.SiliS
باریکلا.
همین جاست که سوال ایجاد میشه.این تعاریف و توصیفات، به توصیف یک مفهوم انتزاعی یا یک موضوع غیر قابل دسترس مانند ماهیت زمان بیشتر شبیهند تا یک واقعیت فیزیکی
آیا با همه این تفاسیر می تونیم حتی نیرو رو یک واقعیت غیر انتزاعی در نظر بگیریم؟
یا یک مفهوم انتزاعیه؟
یا یک قرارداد برای توصیف راحت تر وقایع؟
اگر نیرو این طور باشه، مفهوم انرژی و خیلی مفاهیم دیگه هم تحت تاثیر قرار میگیره