هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدا لعنتت کنه ...
عذاب وجدان گرفتم...
من رفتمamir ahmadi
جَنمو ببین_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خدا لعنتت کنه ...
عذاب وجدان گرفتم...
من رفتمamir ahmadi
جَنمو ببینافرین افرین
-
_Biliifti_
من روزی 3 ساعت درس میخونم
خیلی وقت دارم هنو@0Farzam0
امشب بیارش رو ۸ ساعت بلاکت میکنم -
_Biliifti_
هدشاااااات -
گردنم دردش دیگه طاقت فرسا شده
-
تف تو هر چی گردن درده
-
امروز اگه زیر ۸ ساعت بخونی خری فاطمه
-
@0Farzam0
امشب بیارش رو ۸ ساعت بلاکت میکنم_Biliifti_
8 سااااااااااااعععععععتتتتتتتت؟ -
_Biliifti_
8 سااااااااااااعععععععتتتتتتتت؟@0Farzam0
۶ساعت!
چونه نزن راه نداره. -
@0Farzam0
۶ساعت!
چونه نزن راه نداره._Biliifti_
سعیمو میکنم -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قیمت اجناس اونقدر بالاس
اونقدر بالاس
اونقدر بالاس
اونقدر بالاس
.
.
.الان ته تهششش کار گیر ادم بیاد دو تومن سه تومن میدن فروشندگی تو مغازه
کامپیوتر رو بعد ۱۳ ۱۴ سال بردیم تعمیر
حداقلللللل قطعاتش شده ۱و۷۰۰
ینی هیچی با هیچی جور در نمیاد هیچیکافی نتی جزوه چاپ میکرد ۳۵۰ تومن پشت رو
پارسال همین موقع
الان شده ۱۰۰۰
۱۰۰ تاش میشد ۳۵۰۰۰
الان میشه ۱۰۰۰۰۰amir ahmadi
دایی سایت تاپ کپی هم کیفیتش خوبه هم ارزونه چرا میری کافی نت برا پرینت -
Rahman Aa دشمنت شرمنده رحمان جان
مرسی از راهنمایی
درسنامه های استاد موقاری رو تموم کرده بودم خواستم نکات رو از دهم تا دوازدهم دوباره مرور کنم گفتم بنظرت اشکان مناسبه ؟ واسه نکات خیلی ریزتر ... بعدش میشه تنها جزوه اش رو خوند ؟
دو هفته ای هست که آزمونای پارسال قلمچی رو میزنم .
بنظرت کدوم مناسبتره !_Reza_ خبب اره جزوش کتاب درسیه که نوشته داخلش کلا همه چیو یکم بی نظمه اولش ولیی میشه خوند و فهمید چیه بعدش اوکی تر میشه ولی همه چیو گفته خب
کار بسیارر خوبیی میکنیی به یدونه سوال قلمچیم رحم نکن بهترین منبع زیست سوالاتش بنظر من قلمچیه کنکوری ترین سوالات رو داره با دام های رایج کنکور عالیه غلط داره ها ولیی خدایی بسیاررررر کم غلطاش خدای کمه نککاتشم خوبه فقططط بزننن پایه رو دوفصلی بخون بزن آزمونای قلمچیو دوازدهمم یه فصل از 1400 هم بزن بیاد تا الان روزیی 2 ساعت بزاریی میشه بزنیی حالا وقتت خیلی کمه 1401 بزن ازز 22 مهرش تا الان ولیی از من میشنویی 1400 حد اقل دوازدهمشو بزن چون تهتدا دسوالاتش 20 تاس 1401 از دازدهم 10 تا اورده ولی درعوض از پایه 40 تا که عالیه بنظرم عالیه حواستم باشه رفتی پایه رو بزنی مثلا دوفصل دهم زدیی همون ازمون 20 سوالم از یازدم دو فصلش داره اونارم برگزد رسیدی یازدهم بزن منبع کامل و جامعه ای هست برایی مرور جزوه اشکان هاشمیی عالیهههه کتاب درسیه ها همچی اورده توش از روش میخوا بونیی و پیش برییی همه چی خلاصه هست فقط باید استفاده کنیی -
فکر کن بری بیرون
فقط موهاتو کوتاه کنی
فقط
اصن از ته بزنی
بدون هیچ مدل و ....
بدون تاکسی
۱۰۰ تومن
دستمزد کارگر در روز ۴۰۰ ۴۵۰ -
منم صب رفتم بیرون نمیدونستم پول تاکسی گرون شده ضایع شدم نقد نداشتم
-
@Soniaaa
@Valicheki
برید سر درستون. -
@Soniaaa
@Valicheki
برید سر درستون._Biliifti_
نهار نخوردم آخه🥲 -
_Reza_ خبب اره جزوش کتاب درسیه که نوشته داخلش کلا همه چیو یکم بی نظمه اولش ولیی میشه خوند و فهمید چیه بعدش اوکی تر میشه ولی همه چیو گفته خب
کار بسیارر خوبیی میکنیی به یدونه سوال قلمچیم رحم نکن بهترین منبع زیست سوالاتش بنظر من قلمچیه کنکوری ترین سوالات رو داره با دام های رایج کنکور عالیه غلط داره ها ولیی خدایی بسیاررررر کم غلطاش خدای کمه نککاتشم خوبه فقططط بزننن پایه رو دوفصلی بخون بزن آزمونای قلمچیو دوازدهمم یه فصل از 1400 هم بزن بیاد تا الان روزیی 2 ساعت بزاریی میشه بزنیی حالا وقتت خیلی کمه 1401 بزن ازز 22 مهرش تا الان ولیی از من میشنویی 1400 حد اقل دوازدهمشو بزن چون تهتدا دسوالاتش 20 تاس 1401 از دازدهم 10 تا اورده ولی درعوض از پایه 40 تا که عالیه بنظرم عالیه حواستم باشه رفتی پایه رو بزنی مثلا دوفصل دهم زدیی همون ازمون 20 سوالم از یازدم دو فصلش داره اونارم برگزد رسیدی یازدهم بزن منبع کامل و جامعه ای هست برایی مرور جزوه اشکان هاشمیی عالیهههه کتاب درسیه ها همچی اورده توش از روش میخوا بونیی و پیش برییی همه چی خلاصه هست فقط باید استفاده کنیی -
Rahman Aa آقا دمت گرم
پس همون آزمون قلمچی رو تحلیل میکنم . همونطور که گفتی تستاش پرنکته و جوندارن وقتت تلف تستای بی نکته نمیشه
مرسی رحمان جان