هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mahdi_re بی خیال تو که سال بعد دیگه تو اون مدرسه نیستی کنکورتو دادی رفتی دانشگاه مدیرتم رفته پی کارش اصلا شاید این براش بهتر باشه
@Mammal اخه این ادم چندسال پیش تو یه نمونه دولتی راهنمایی مدیر بود تا اون موقع همه تیزهوشان قبول میشدن .الان بعد این که این اقا رفته اون مدرسه دیگه نمونه دولتی نیس.هییت امنایی شده و تبدیل به یک خرابه.میترسم همچین اتفاقی برای ما بیوفته
-
@Matrix
تو نباشی کی اینجا پرواز کنه و ما رو از سایش بهره مند کنه پرنده ؟!پرستو بابایی سلام کلم پیچ خانم
خوبی؟
#حفظ ظاهر:|||| -
@Mammal اخه این ادم چندسال پیش تو یه نمونه دولتی راهنمایی مدیر بود تا اون موقع همه تیزهوشان قبول میشدن .الان بعد این که این اقا رفته اون مدرسه دیگه نمونه دولتی نیس.هییت امنایی شده و تبدیل به یک خرابه.میترسم همچین اتفاقی برای ما بیوفته
-
_Biliifti_ دانشجویی ؟
@Fateme-goli
من!؟
نه -
@mahdi_re گفتم که تو دیگه دانش آموز نیستی تا دو ماه دیگه کنکوری میشی و به اون مدرسه و مدیرو ..... ربطی نداری خودتی و خودت
پس بزار هر جوری میشه بشه
بزار بقیه فکرشو بکنن@Mammal اخه یه جوری هست که مدیر همکاری نکنه کار ما سخت میشه به شدت.
-
@Matrix
زهرا؟!
نیستی مهربونم
تکلیف دل ما که برای شما تنگ میشه چیه؟!🥺
@ABR_DJ
حال شریف شما خوبه جناب جعفری؟!
اما بدون پیچیدگی باید بگم انقدر حرص نخورین.... زندگی زمان کافی بهمون نداده....
باید بیخیال و سر خوش بود....
پ.ن: همینطوری گفتم... (:Farhadd
دیروز احوال شما رو جویا شدیم ولیکن هر روز دانستن احوال مردم بد نیست....و کیف حالک؟!
چندی قبل کتابی مطالعه میکردم که بر بی اعتقادی حافظ بر معاد ادعا میکرد...
در ادامه مطالب ذکر شده در کتاب موضوعات نا زیبای دیگه ای هم دیدم
ولیکن با اشعار سنجیده شده بود.....@_سفید_ سلام گلم
خوبی؟!
لطف داری
میخواستم تا نتایج کنکور ۴۰۳ برنگردم نشد -
@Mammal اخه یه جوری هست که مدیر همکاری نکنه کار ما سخت میشه به شدت.
-
@0Farzam0 اره گفتم یه بار. مصطفی خمینی میخونم
-
@Mammal اخه یه جوری هست که مدیر همکاری نکنه کار ما سخت میشه به شدت.
-
@mahdi_re
درکت میکنم
ولی با ناراحت شدنم چیزی درست نمیشه اگه شد یه کاری کنین نمیدونم شکایتی نامه ای چیزی
اگرم نشد برای همه نشده تنها نیستی و نباید زیاد خودتو اذیت کنی@Mammal اتفاقا قراره بریم اعتراض کنیم بمونه تو این مدرسه.
-
@Mammal اتفاقا قراره بریم اعتراض کنیم بمونه تو این مدرسه.
-
@mahdi_re
درکت میکنم
ولی با ناراحت شدنم چیزی درست نمیشه اگه شد یه کاری کنین نمیدونم شکایتی نامه ای چیزی
اگرم نشد برای همه نشده تنها نیستی و نباید زیاد خودتو اذیت کنی@Mammal اره درست میگی
-
Rahman Aa
۷۰ -
پرستو بابایی سلام کلم پیچ خانم
خوبی؟
#حفظ ظاهر:||||@Matrix
زری 🥲
مر۳۰ خودت خوبی ؟ -
@Mammal ممنون.دیگه بهش فکر نمیکنم
-
@Matrix
زری 🥲