-
سلام در مورد هر دبیر بهترین جمله ای که می تونی بگی چیه ؟ ( جمله ی کوتاه ها )
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءلطفا قدیمیا و جدیدیا همه شرکت کنند، لطفا آخرش اسم و فامیل و استان خود رو هم بنویسید
sohrab من اومدم بگم که طی این سالهای تحصیلی اولین معلمی که منو دانش آموز گلم صدا کرد آقای موقاری بود البته چون اولین درسی ک شروع به کلیپ دیدن کردم زیست بود اینو میگم وگرنه همه لطف دارن به ما اینجا
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا از اقای موقاری خیلی خیلی ممنونم باعث شد امسال با این ک شرایط بسیار سختی بود من زیست رو حتی از حضور در کلاس بیشتر یاد بگیرم
-
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۴۰۰، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط Bahar**banoo انجام شده
آقای موقاری: واقعا آدمی مثل ایشون با خصوصیات اخلاقی ایشون و انسانیتشون کم پیدا میشه
دوسشون داشتم دارم و خواهم داشت
و یه روزی حتما باهاشون رودررو میشم ازشون تشکر میکنم و اون روز به عمل اثبات میکنم که زحمت های ایشون به نتیجه رسیده و همیشه قدردانشون خواهم بود
اصلا با وجود موقاریه که زیست معنا پیدا میکنه:)
(پ ن:آقا معلممه جور بدی برداشت نکنین لطفا) -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین دبیر الا آقای محمد رضا یاری هستن
دبیر فیزیک
دبیر فیزیک خودمون هم خیلی معلم خوبی هستش اما آقای محمد رضا یاری هم شوخ طبعی شون هم این که مخاطب قرارمون میده ادم حس میکنه واقعن سر کلاسشون نشسته من از فیزیک امسال که یازدهم بود بریده بودم ولی از وقتی ویدیو های ایشون و میبینم درصد بالایی تان ها رو میزنم
واقعن از تدریس عالیشون ممنونم -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۰، ۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط آقای موقاری
-
فقط آقای موقاری
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسین موسوی چ درسی
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط Kosar A003 انجام شده
استاد یاری عزیز با اینکه ملاجم باد کرده از بس خورد تو ملاجم امیدوارم بتونم زحماتتون رو جبران کنم و با کارنامم ثابت کنم شاگردایه شما هیچوقت کارشون به مزار شریف نمیکشه
من با شما با آلا آشنا شدم و تو بدترین بحران بزرگترین ناجی من شدین☆
استاد موقاری بزرگوار در ایامی که معلم زیستمون سر کلاس با تلفنش صحبت میکنه:| شما با حکماتون دارین حکم موفقیت خیلی از بچههارو امضا میکنین ممنونتونیم☆
استاد پویان نظر گرامی
از شیمی نهایت لذت رو میبرم با توضیحاتتون
بابت همه چیز ممنون☆ -
سید حسین موسوی چ درسی
نوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهLeila Rostamy زیست
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاری ... عشق همه کنکوری ها
-
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد یاری :بهترین استاد فیزیک دنیا در برابرمن توملاج و تو مخ
استاد موقاری : پر انگیزه ترین استاد
استاد ثابتی:فقط با وجود ایشون من میتونم ریاضی دوست بدارم شیرین کننده درس زهر ماری ریاضی
استاد صنیعی : ممنون بابت حس خوب دادن به بچه ها با شیمی -
ناز فقط کبریایی