هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mahdi_re آره دیدم حدود ۹۹۰ هزار و اینا ارزونش بود اگه بخوام سفارش بدم تا دو هفته میارن من سه شنبه راهیم اصلا نمیرسه بهم
-
@Matrix
هشت میلیون
خیلی برا من
تازه دو میلیون پول شهریه اردو دادم
ما متوسط به پایین های جامعه ایم هشت میلیون کل حقوق ماهانه مامانم میشه
۱۶ میلیون دیگه گرونش بود ولی قیمت پایین هم بود حدود ۲ ۳ تومن خیلی خیلی هم بی کیفیت بودن واقعا یکبار مصرف بودن@Mammal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix
هشت میلیون
خیلی برا من
۱۶ میلیون دیگه گرونش بود ولی قیمت پایین هم بود حدود ۲ ۳ تومن خیلی خیلی هم بی کیفیت بودن واقعا یکبار مصرف بودناره خب زیاده
برا همه زیاده ۸ تومن
ما رفتیم مشهد امسال شهریور و جا برای سوغاتی کم اومد نزدیک هتل یه تولیدی بود ازش خریدیم ۵۰۰ تومن
چون فقط برای سوغاتی لازم داشتیم جنس خوب نگرفتیم
اما پیدا میشه -
@mahdi_re آره دیدم حدود ۹۹۰ هزار و اینا ارزونش بود اگه بخوام سفارش بدم تا دو هفته میارن من سه شنبه راهیم اصلا نمیرسه بهم
@Mammal نه بابا زودتر میارن تو موقع ثبت سفارش میزنه دیگه میتونی ببینی . فکر کنم هزینه بیشتر بدی زودتر بیارن
-
@Mammal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Matrix
هشت میلیون
خیلی برا من
۱۶ میلیون دیگه گرونش بود ولی قیمت پایین هم بود حدود ۲ ۳ تومن خیلی خیلی هم بی کیفیت بودن واقعا یکبار مصرف بودناره خب زیاده
برا همه زیاده ۸ تومن
ما رفتیم مشهد امسال شهریور و جا برای سوغاتی کم اومد نزدیک هتل یه تولیدی بود ازش خریدیم ۵۰۰ تومن
چون فقط برای سوغاتی لازم داشتیم جنس خوب نگرفتیم
اما پیدا میشه -
@Matrix چه ارزون ؟
کاش منم یکی گیرم بیاد اینجوری برم آبروم میره
به نظرت به جز چمدون چی میشه برداشت؟@Mammal خب از این کیف دستیا ببر
مگه چقد لوازم میخای ببری با خودت؟ -
به جز چمدون فقط ساک ورزشی
-
@Matrix چه ارزون ؟
به نظرت به جز چمدون چی میشه برداشت؟ -
@Mammal نه بابا زودتر میارن تو موقع ثبت سفارش میزنه دیگه میتونی ببینی . فکر کنم هزینه بیشتر بدی زودتر بیارن
-
@Matrix چه ارزون ؟
به نظرت به جز چمدون چی میشه برداشت؟@Mammal
-
@Mammal خب از این کیف دستیا ببر
مگه چقد لوازم میخای ببری با خودت؟ -
@mahdi_re نه مال ما رو پیشتازم بزنیم دو هفته ای میارن
نمیدونم چرا اینقدر دیر میارن فک کنم بخاطر بی کفایتی پست شهرمونه@Mammal پس ولش کن برو همون ایده چادر خیلی بهتره
خب این داداشت که میگی ساک ورزشی نداره بده به تو.
-
@Matrix سه روز اردوعه
استخرم میریم
خیلی هم گرمه یعنی باید هر روز لباس عوض کنم
خیلی شده وسایلم هر کاری میکنم تو هیچ کیفی جا نمیشن@Mammal بالاخره یه راهی پیدا میشه
-
میشه یه نفر توی گزارش ساعت مطالعه کنکوری پیام بده، تاپیک بیاد بالا؟ پایین آلاخونه برام نمیاد که برم صفحه های قبل.
-
به جز چمدون فقط ساک ورزشی
-
@دختر-بهار
اره بعد از سال ها تلاش از اردبیل میریم تهران 🥺از شدت خوشحالی نمیدونم چی کار کنمولی خب از هر نفر ۲ میلیون پول گرفتن
-
@Mammal پس ولش کن برو همون ایده چادر خیلی بهتره
خب این داداشت که میگی ساک ورزشی نداره بده به تو.
-
@mahdi_re داره بابا کوچیکه من میخوام دو دست کفش و ۴ تا مانتو و دو دست لباس زیر و لباس و شنا و... ببرم هیچ کیفی نیست اینهمه چیز توش جا شه