هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار اها بسلامتی
-
@دختر-بهار
خب همین برای جمع بندیتون کفایت میکنه
اولویت بندی نقطه ای خوانی رفع اشکال آزمون و خلاص
چرا نشه
این جمع بندی الان اثبات شده اس
کسی معمولی خونده و به یا جمع بندی خوب میره سر جلسه اونایی که خوب بسته رو جواب میده
اونی که خیلی خونده با یه جمع بندی ناقص کارش بهم میریزه پس میتونید قطعا :)))) -
@0Farzam0 استرس نده
دیر نیست میتونم تو این 56 روز تموم کنمنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov ۵۲
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب استرس به من داده شد....
فعلا خدافظظظظظظظ -
@Dr_Eliov ۵۲
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix بابا کنکور تجربی 56هه
-
@0Farzam0 استرس نده
دیر نیست میتونم تو این 56 روز تموم کنم@Dr_Eliov
خب قبول داری باید یکی برای جمع بندی بت برنامه ای تدریس اوکیی یا یه جوری برات اوکی کنه دیگه اگه خودت برنامه ای نداشته باشی -
@Matrix بابا کنکور تجربی 56هه
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov دیروز یکی گفت ۵۵
یکی دیگه نقض کرد گفت ۵۳ -
@دختر-بهار
خب همین برای جمع بندیتون کفایت میکنه
اولویت بندی نقطه ای خوانی رفع اشکال آزمون و خلاص
چرا نشه
این جمع بندی الان اثبات شده اس
کسی معمولی خونده و به یا جمع بندی خوب میره سر جلسه اونایی که خوب بسته رو جواب میده
اونی که خیلی خونده با یه جمع بندی ناقص کارش بهم میریزه پس میتونید قطعا :))))فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 بازم نمیشه و بدتر از قبل گند میزنم آزمون ها
-
@دختر-بهار
اهاعجیبه
-
@Dr_Eliov دیروز یکی گفت ۵۵
یکی دیگه نقض کرد گفت ۵۳نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست میشه:)))))
-
@Dr_Eliov
خب قبول داری باید یکی برای جمع بندی بت برنامه ای تدریس اوکیی یا یه جوری برات اوکی کنه دیگه اگه خودت برنامه ای نداشته باشینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 نمیدونم فعلا دارم همزمان بعلاوه کنکور واسه ترمیم میخونم
انشالله تموم میکنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@0Farzam0 نمیدونم فعلا دارم همزمان بعلاوه کنکور واسه ترمیم میخونم
انشالله تموم میکنم@Dr_Eliov
انشاء الله
حتما روش خوندن و کارکردنتون رو زیر ذره بین بگیرین تا متضرر نشین -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 مرسی حتمن
-
@Matrix
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov خب خوبه
تایم بیشتری برای عذاب وجدان دارم -
@0Farzam0 مرسی حتمن
@Dr_Eliov
-
@Dr_Eliov خب خوبه
تایم بیشتری برای عذاب وجدان دارمنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه دلیلی داره که توضیح دادم
️
-
VIP قبول شدم