هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونی چی بیشتر عذابههههه؟
-
@دختر-بهار
شما تو این سه سال درس خوندین پیوسته در حد همون کتاب درسی و بعضی فصول رو حتی براش تست زدین؟
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_Eliov در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میدونی چی بیشتر عذابههههه؟
مثه چیز درس داشته باشی و دندون عقلت هم الان در بیاد و چشات از درد بخواد در بیاد>>>>>>>>>>>>>>>
-
@0Farzam0 من مشاورم فحشم داد دیگه نرفتم پیشش
اساتید هم جز درس زندگی هیچی نمیگن@Dr_Eliov
خب شما یه ذره دیر اقدام کردینا
وقتی اینجوری اوضاع رو دیدین
باید یه پروژه جمع بندی میرفتین -
@دختر-بهار
شما تو این سه سال درس خوندین پیوسته در حد همون کتاب درسی و بعضی فصول رو حتی براش تست زدین؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 من دو سال درس میخونم
شاید همه مطالب نه اما اره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و این دلهره لامصب:)
-
@Dr_Eliov
خب شما یه ذره دیر اقدام کردینا
وقتی اینجوری اوضاع رو دیدین
باید یه پروژه جمع بندی میرفتیننوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 استرس نده
دیر نیست میتونم تو این 56 روز تموم کنم -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار پشت کنکوریی>؟
-
@دختر-بهار پشت کنکوریی>؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov نه دوازدهم
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار اها بسلامتی
-
@دختر-بهار
خب همین برای جمع بندیتون کفایت میکنه
اولویت بندی نقطه ای خوانی رفع اشکال آزمون و خلاص
چرا نشه
این جمع بندی الان اثبات شده اس
کسی معمولی خونده و به یا جمع بندی خوب میره سر جلسه اونایی که خوب بسته رو جواب میده
اونی که خیلی خونده با یه جمع بندی ناقص کارش بهم میریزه پس میتونید قطعا :)))) -
@0Farzam0 استرس نده
دیر نیست میتونم تو این 56 روز تموم کنمنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov ۵۲
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب استرس به من داده شد....
فعلا خدافظظظظظظظ -
@Dr_Eliov ۵۲
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix بابا کنکور تجربی 56هه
-
@0Farzam0 استرس نده
دیر نیست میتونم تو این 56 روز تموم کنم@Dr_Eliov
خب قبول داری باید یکی برای جمع بندی بت برنامه ای تدریس اوکیی یا یه جوری برات اوکی کنه دیگه اگه خودت برنامه ای نداشته باشی -
@Matrix بابا کنکور تجربی 56هه
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov دیروز یکی گفت ۵۵
یکی دیگه نقض کرد گفت ۵۳ -
@دختر-بهار
خب همین برای جمع بندیتون کفایت میکنه
اولویت بندی نقطه ای خوانی رفع اشکال آزمون و خلاص
چرا نشه
این جمع بندی الان اثبات شده اس
کسی معمولی خونده و به یا جمع بندی خوب میره سر جلسه اونایی که خوب بسته رو جواب میده
اونی که خیلی خونده با یه جمع بندی ناقص کارش بهم میریزه پس میتونید قطعا :))))فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 بازم نمیشه و بدتر از قبل گند میزنم آزمون ها
-
@دختر-بهار
اهاعجیبه
-
@Dr_Eliov دیروز یکی گفت ۵۵
یکی دیگه نقض کرد گفت ۵۳نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست میشه:)))))