هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 ولی قضاتی حرفه ایی هست در عین حال یکم بی ادب
-
@0Farzam0
-
@0Farzam0 اره .فیزیک
-
@0Farzam0 اره .فیزیک
-
@0Farzam0 ما محیط و نگارش قبلا دادیم که برنامه سبک بشه.سوالاش هم داشتیم
-
@M-Tina فصل یک ک نیمه سخت فصل دو مدار این چیز میزا هست سخته فصل ۳ هم مغناطیس مفهمومی تو مغز نرو
@0yasin-sh0 اینارو ولش کن بابا فصل 2 شیمی رو بگو.من هنوز تست هاشو کامل نزدم
-
@Mammal چرا؟
-
بچه ها یه راهنمایی میخواستم
توی فیزیک از بین فصل ۲ یازدهم و ۲ و ۳ دوازدهم اگه بخوام یه فصل انتخاب کنم برای خوندن کدوم بهتره؟
و توی شیمی بین فصل ۲ دوازدهم و ۲ یازدهم کدوم؟دیگه واقعا نمیتونم همهشو بخونم خیلی کم مونده
-
دل ، واژه همواره مشکل
این دو حرف با من چه ها کرد
این دو حرف ساده دل..... -
توی فیزیک از بین فصل ۲ یازدهم و ۲ و ۳ دوازدهم اگه بخوام یه فصل انتخاب کنم برای خوندن کدوم بهتره؟
و توی شیمی بین فصل ۲ دوازدهم و ۲ یازدهم کدوم؟دیگه واقعا نمیتونم همهشو بخونم خیلی کم مونده
Mahdieh te به نظرم بستگی به خودت داره اینکه کدوم رو بیشتر درک میکنی و....
-
Mahdieh te من یازدهمم فقط اینو بگم اگه فصل 2 فیزیک یازدهم رو تو یازدهم کامل و قشنگ تست نزدی طرفش نرو .ادمو گیج و کلافه میکنه اگه مسلط نباشی یه چندتا تست ازش بزن اگه دیدی نمیتونی بزنی طرفش نرو.
-
Mahdieh te به نظرم بستگی به خودت داره اینکه کدوم رو بیشتر درک میکنی و....
@Aya-Tay پس فرقی نمیکنن؟
من نظرم روی فیزیک ۲ دوازدهم
شیمی هم ۲ یازدهمه -
Mahdieh te من یازدهمم فقط اینو بگم اگه فصل 2 فیزیک یازدهم رو تو یازدهم کامل و قشنگ تست نزدی طرفش نرو .ادمو گیج و کلافه میکنه اگه مسلط نباشی یه چندتا تست ازش بزن اگه دیدی نمیتونی بزنی طرفش نرو.
@Mahdi-RE نه تا حالا نخوندمش ولی خب خیلی با مغناطیس ترکیب داره لامصب
-
@Aya-Tay پس فرقی نمیکنن؟
من نظرم روی فیزیک ۲ دوازدهم
شیمی هم ۲ یازدهمهMahdieh te از نظر تعداد سوال تو کنکور فرق میکنن
اما چه فایده ای داره اگر مبحثی رو بخونی که تعداد تستش بیشتره اما تو خوب درکش نمیکنی و احتمال غلط زدنت زیاد میشه
البته این نظر منه مهم این که خودت چی فکر میکنی -
@Mahdi-RE نه تا حالا نخوندمش ولی خب خیلی با مغناطیس ترکیب داره لامصب
Mahdieh te پس طرفش نرو اصلا.فقط در حدی بخون که سوالای ترکیبی با مغناطیس رو بزنی.توی سوالای ترکیبی در حد ساده سازی مقاومت ها و پیدا کردن جریان عبوری و توان مصرفی و خروجی ازت سوال میپرسن خیلی ترکیب نمیکنن ولی تو یه مرور ریز کن
-
Mahdieh te پس طرفش نرو اصلا.فقط در حدی بخون که سوالای ترکیبی با مغناطیس رو بزنی.توی سوالای ترکیبی در حد ساده سازی مقاومت ها و پیدا کردن جریان عبوری و توان مصرفی و خروجی ازت سوال میپرسن خیلی ترکیب نمیکنن ولی تو یه مرور ریز کن
@Mahdi-RE باشه ممنون
شیمی فصل ۲ یازدهم چی؟
من ۱ و ۳ رو خوندم خیلی خوب بودن، ۲ نسبت به اونا چطوریه؟ -
Mahdieh te شیمی دو یازدهم خیلی خیلی مهمه
خیلی هم نچسبه
اما دو دوازدهمم مهمه هر دو اولویتن -
@Mahdi-RE باشه ممنون
شیمی فصل ۲ یازدهم چی؟
من ۱ و ۳ رو خوندم خیلی خوب بودن، ۲ نسبت به اونا چطوریه؟این پست پاک شده! -
دو یازدهم فرار و حجیمه