هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0
اره تحقیقاتم کامل شه میگیرمش
ولی لامصب سه بار باید مطلبو خونده باشی تست زده باشی بفهمی تازه چی میگه@0Farzam0 اره سریع درس میده ولی خب تدریسش خوبه چنانچه دبیر دیگه ایی خوب یافتی به منم اطلاع بده
-
@0Farzam0 اره سریع درس میده ولی خب تدریسش خوبه چنانچه دبیر دیگه ایی خوب یافتی به منم اطلاع بده
-
@0yasin-sh0
رواله داداشالبته یه چیزی قیمت ملاکیان انقدر خوبه که یه دفعه همینطوری پول دستم بیاد دم دستی میگیرم ویدیوش رو بعضی مواقع داشته باشمش
@0Farzam0 با جزوه و روش درس دادنش حال نمیکنم....
-
چه عاشقم باشی
چه از من متنفر باشی
به نفع منهاگه عاشقم باشی همیشه تو قلبتم
اگه از من متنفر باشی همیشه تو ذهنت@0Farzam0 حاجی گنگش بالاس
-
@0Farzam0 با جزوه و روش درس دادنش حال نمیکنم....
-
@0Farzam0 حاجی گنگش بالاس
-
@0yasin-sh0 +
تو بعضی از مباحث مسلطه
ولی باید قبول کنیم حرفه ای نیس
همون شب امتحان و این داستاناش که تست ایده دار چند تا حل کنه کافیه@0Farzam0 اره اینو قبول دارم....
-
@0yasin-sh0 +
تو بعضی از مباحث مسلطه
ولی باید قبول کنیم حرفه ای نیس
همون شب امتحان و این داستاناش که تست ایده دار چند تا حل کنه کافیه@0Farzam0 ولی قضاتی حرفه ایی هست در عین حال یکم بی ادب
-
@0Farzam0 ولی قضاتی حرفه ایی هست در عین حال یکم بی ادب
-
@0Farzam0
-
@0Farzam0 اره .فیزیک
-
@0Farzam0 اره .فیزیک
-
@0Farzam0 ما محیط و نگارش قبلا دادیم که برنامه سبک بشه.سوالاش هم داشتیم
-
@M-Tina فصل یک ک نیمه سخت فصل دو مدار این چیز میزا هست سخته فصل ۳ هم مغناطیس مفهمومی تو مغز نرو
@0yasin-sh0 اینارو ولش کن بابا فصل 2 شیمی رو بگو.من هنوز تست هاشو کامل نزدم
-
@Mammal چرا؟
-
بچه ها یه راهنمایی میخواستم
توی فیزیک از بین فصل ۲ یازدهم و ۲ و ۳ دوازدهم اگه بخوام یه فصل انتخاب کنم برای خوندن کدوم بهتره؟
و توی شیمی بین فصل ۲ دوازدهم و ۲ یازدهم کدوم؟دیگه واقعا نمیتونم همهشو بخونم خیلی کم مونده
-
دل ، واژه همواره مشکل
این دو حرف با من چه ها کرد
این دو حرف ساده دل..... -
بچه ها یه راهنمایی میخواستم
توی فیزیک از بین فصل ۲ یازدهم و ۲ و ۳ دوازدهم اگه بخوام یه فصل انتخاب کنم برای خوندن کدوم بهتره؟
و توی شیمی بین فصل ۲ دوازدهم و ۲ یازدهم کدوم؟دیگه واقعا نمیتونم همهشو بخونم خیلی کم مونده
Mahdieh te به نظرم بستگی به خودت داره اینکه کدوم رو بیشتر درک میکنی و....