هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من که حتما پشتم با این وضعم اما خب از مرداد یکی رو پیدا میکنم گوشی رو تحویل میدم برای سال دیگه:)))))
-
من که حتما پشتم با این وضعم اما خب از مرداد یکی رو پیدا میکنم گوشی رو تحویل میدم برای سال دیگه:)))))
-
@ABR_DJ از مامانم میتونم بگیرم
-
سلام. فیزیک خوب بود؟
-
سلام. فیزیک خوب بود؟
Amir ali Nikfard در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام. فیزیک خوب بود؟
شما بلدی سوالی ک گفتم؟!
-
جز نقطه یابی چیز دیگ ای بلد نبودم
نمدونم واقعا چط رفتم اصن درست رفتم یا ن
یکی بگه چطور باید نمودار مکان زمان و از روی سرعت زمان بکشیم؟! با معادله؟!CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی بگه چطور باید نمودار مکان زمان و از روی سرعت زمان بکشیم؟! با معادله؟!@Miss-Joker عاطفه تو بلدی بگو
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومه -
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی بگه چطور باید نمودار مکان زمان و از روی سرعت زمان بکشیم؟! با معادله؟!@Miss-Joker عاطفه تو بلدی بگو
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومه -
Amir ali Nikfard در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام. فیزیک خوب بود؟
شما بلدی سوالی ک گفتم؟!
CpR کدوم؟
-
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومهCpR من که کشیدم. به صورت یک سمهیه که دهانش رو به پایینه
-
-.-- --- ..- ....... -.. --- -. .----. - ....... ... - ..- -.. -.-- --..-- ....... - .... . -. ....... -.-- --- ..- ....... -... .-.. .- -- . ....... - .... . ....... -.-. --- ..- -. - .-. -.--
-
CpR من که کشیدم. به صورت یک سمهیه که دهانش رو به پایینه
Amir ali Nikfard شما با چ روشی کشیدی؟!
نقطه یابی میکنن و جدول میکشن رفتی؟! -
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومهCpR
نمودار سرعت زمان اگه داده باشه و لازم باشه جابجایی و مسافت رو بدست بیاریم باید مساحت زیر نمودار را حساب کنیم و لازم نیست نمودار مکان زمان رو بکشیم و اگه هم بخواهیم بکشیم باید از معادله سرعت زمان انتگرال بگیریم که انتگرال جزو درس های دبیرستان نیست و طبیعتا برای نهایی قصدشون این نخواهد بود