هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام. فیزیک خوب بود؟
-
سلام. فیزیک خوب بود؟
Amir ali Nikfard در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام. فیزیک خوب بود؟
شما بلدی سوالی ک گفتم؟!
-
جز نقطه یابی چیز دیگ ای بلد نبودم
نمدونم واقعا چط رفتم اصن درست رفتم یا ن
یکی بگه چطور باید نمودار مکان زمان و از روی سرعت زمان بکشیم؟! با معادله؟!CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی بگه چطور باید نمودار مکان زمان و از روی سرعت زمان بکشیم؟! با معادله؟!@Miss-Joker عاطفه تو بلدی بگو
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومه -
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی بگه چطور باید نمودار مکان زمان و از روی سرعت زمان بکشیم؟! با معادله؟!@Miss-Joker عاطفه تو بلدی بگو
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومه -
Amir ali Nikfard در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام. فیزیک خوب بود؟
شما بلدی سوالی ک گفتم؟!
CpR کدوم؟
-
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومهCpR من که کشیدم. به صورت یک سمهیه که دهانش رو به پایینه
-
-.-- --- ..- ....... -.. --- -. .----. - ....... ... - ..- -.. -.-- --..-- ....... - .... . -. ....... -.-- --- ..- ....... -... .-.. .- -- . ....... - .... . ....... -.-. --- ..- -. - .-. -.--
-
CpR من که کشیدم. به صورت یک سمهیه که دهانش رو به پایینه
Amir ali Nikfard شما با چ روشی کشیدی؟!
نقطه یابی میکنن و جدول میکشن رفتی؟! -
مکان اولیه رو میده
تو نمودار زمان هم همه چی معلومهCpR
نمودار سرعت زمان اگه داده باشه و لازم باشه جابجایی و مسافت رو بدست بیاریم باید مساحت زیر نمودار را حساب کنیم و لازم نیست نمودار مکان زمان رو بکشیم و اگه هم بخواهیم بکشیم باید از معادله سرعت زمان انتگرال بگیریم که انتگرال جزو درس های دبیرستان نیست و طبیعتا برای نهایی قصدشون این نخواهد بود -
@Infinitie-A
ببخشید من تو جاده بودم نت رفت
اول ی شفاف سازی کنم منظورم از جمع دخترونه مصلا ی کلاس بود نه یه اکیپ یا یسری رفیق
یعنی جمعی که همه با هم صمیمی نباشن حالا نمیدونم تونستم برسونم یا نه
مثلا ببین تو دخترا حرف زود برمیخوره یا حتی ب این فک میکنن که من اول بحث و صحبت شروع کردم دفعه بعد اون باید شروع کنه یا اینجور چیزا
کلا حساسن
خودمو نمیدونم من میگم که مغرور نیستم ولی اکثرا آدما بعد برخورد میگن من فکر میکردم تو خیلی مغروری
این نشون میده شاید پوسته مغروری دارم یذره
️
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
ببخشید من تو جاده بودم نت رفت
اول ی شفاف سازی کنم منظورم از جمع دخترونه مصلا ی کلاس بود نه یه اکیپ یا یسری رفیق
یعنی جمعی که همه با هم صمیمی نباشن حالا نمیدونم تونستم برسونم یا نه
مثلا ببین تو دخترا حرف زود برمیخوره یا حتی ب این فک میکنن که من اول بحث و صحبت شروع کردم دفعه بعد اون باید شروع کنه یا اینجور چیزا
کلا حساسن
خودمو نمیدونم من میگم که مغرور نیستم ولی اکثرا آدما بعد برخورد میگن من فکر میکردم تو خیلی مغروری
این نشون میده شاید پوسته مغروری دارم یذره
️
اوکیه
صحیح است -
@Infinitie-A
بعد یچیزیم هست اینکه تعریفمون از غرور چی باشه
مثلا اگه منظورت اینه که طرف حد و حدود خودشو اطرافیانشو داره
و جوری رفتار نمیکنه که شخصیت خودش خراب بشه این اون غرور نیست
منظورم از غرور و مغرور و اینا اونایین که انگار از دماغ فیل افتادن
نمیدونم میتونم برسونم یا نه نشد ویس میدم@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
بعد یچیزیم هست اینکه تعریفمون از غرور چی باشه
مثلا اگه منظورت اینه که طرف حد و حدود خودشو اطرافیانشو داره
و جوری رفتار نمیکنه که شخصیت خودش خراب بشه این اون غرور نیست
منظورم از غرور و مغرور و اینا اونایین که انگار از دماغ فیل افتادن
نمیدونم میتونم برسونم یا نه نشد ویس میدماینم موافقم
نه مفهومه مفهوم
-
CpR
نمودار سرعت زمان اگه داده باشه و لازم باشه جابجایی و مسافت رو بدست بیاریم باید مساحت زیر نمودار را حساب کنیم و لازم نیست نمودار مکان زمان رو بکشیم و اگه هم بخواهیم بکشیم باید از معادله سرعت زمان انتگرال بگیریم که انتگرال جزو درس های دبیرستان نیست و طبیعتا برای نهایی قصدشون این نخواهد بود@Sevilay ولی یه همچین سوالی امروز بود که فکر کنم با نطه گذاری حل میشد تو تمرین خای دوره ای هم هست
-
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR شتاب زمان بود ؟
ن سرعت زمان بود باید مکان زمان میکشیدیم
-
Amir ali Nikfard شما با چ روشی کشیدی؟!
نقطه یابی میکنن و جدول میکشن رفتی؟!CpR نه در هر بازه اومدم جابه جایی رو بدست اوردم و روی نمودار نقطه گذاری کردم و وصل کردم
-
Rahman Aa
ولی ادبیات پارسالم سخت بود:/
کنکور حدود ۸۰ زدم ، برای نهایی خیلی نوشتم ولی هر جور بود ۲۰ شدم یه .۲۵ هم فک کنم ارفاق کرده بود ،دعاش میکنم:] -
@Danial-al این که خوبه