هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بابا معدلت 18/50 به بالا باشه کنکورت میانگین 50 بزن ببینم چطوری نمیاریی پزشکی این چرتا چیه مشاورا البته بعضیاش بدبختا میگن درس بالای 18 گرفتید ترمیم نزنید اصلا ولی اونای که میگن معدل زیر 19 پزشک نمیشه چرت میگننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
-
@Sevilay
98 نهایی هاش سخت بود چجوری دو نفر 20 شدن
با این وضعیتی که تو نهایی حاکمه فک کنم معدل 20 زیاد داشته باشیم ولی... ( امروز 11 نفرو تو حوزه ما بخاطر تقلب با هندزفری گرفتن)@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امروز 11 نفرو تو حوزه ما بخاطر تقلب با هندزفری گرفتن
فقط به خاطر هندزفری یا اثبات شد که تقلب می کردن؟
-
بابا معدلت 18/50 به بالا باشه کنکورت میانگین 50 بزن ببینم چطوری نمیاریی پزشکی این چرتا چیه مشاورا البته بعضیاش بدبختا میگن درس بالای 18 گرفتید ترمیم نزنید اصلا ولی اونای که میگن معدل زیر 19 پزشک نمیشه چرت میگننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
این پست پاک شده! -
@Sevilay
98 نهایی هاش سخت بود چجوری دو نفر 20 شدن
با این وضعیتی که تو نهایی حاکمه فک کنم معدل 20 زیاد داشته باشیم ولی... ( امروز 11 نفرو تو حوزه ما بخاطر تقلب با هندزفری گرفتن)@Dex
۹۸اسون بود
اره با تقلب شاید
ولی خو دیگه ما امتحان عادی رو در نظر میگیریم -
-
I_Fatemeh_l
بله. فردا
ما شنبه محیط زیست داریم.Reza-H ما قرار بود فردا زیست داشته باشیم ولی بچه ها اعتراض کردن که وقت کمه و زیست زیاد
برای همین فردا امتحانی نداریم
زیست افتاد آخرین امتحان -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امروز 11 نفرو تو حوزه ما بخاطر تقلب با هندزفری گرفتن
فقط به خاطر هندزفری یا اثبات شد که تقلب می کردن؟
-
امروز یه نفر از یکی از ویژگیهام تعریف کرد تا کاری نکردم از حرفش ابراز پشیمونی کنه ول نکردم
عزت نفس آدمیزاد همیشه بی لیاقت ترین نوع خودش رو بروز میده. -
-
Reza-H ما قرار بود فردا زیست داشته باشیم ولی بچه ها اعتراض کردن که وقت کمه و زیست زیاد
زیست افتاد آخرین امتحانI_Fatemeh_l
آها. خوبه حداقل به اعتراضتون ترتیب اثر داده میشه. -
Reza-H
تقلب میکردن
نیم ساعت از جلسه گذشته بود که لو رفتن
امتحان دینی رو نمیدونم چجوری از زیر دست مراقبا در رفته بودن@Dex
عژژژژب
ریسک بسیار بالا -
Reza-H
تو بگو پزشکی زابل
من میرم@Dex
-
Reza-H والا یه دونه زیست 80 بزنی مابقیم 50 اینا قول میدم پزشکیی جای خوبم بیاریی لطفا این حرفو هیچ وقت نزن من خودمم همین حرفارو زدم که الان مث چیی پشیمونم کدوم خریی با رتبه من پشت کنکور میمونه هیچ گاوی این کارو نمیکنه بقول اون حشمت فرودس جیزه داداش
-
I_Fatemeh_l
آها. خوبه حداقل به اعتراضتون ترتیب اثر داده میشه.Reza-H اینم دو سه هفته درگیر بودیم هم بچه ها میگفتن هم اولیا
حالا افتاده آخرین امتحان و قبلشم نگارش داریم میشه خوند -
پرستو بابایی عالی ممنون تو چطوری
I_Fatemeh_l
مرسی عزیزم منم خوبم -
CpR
کاش میشد یه پیامو چند بار لایک کرد.... -
I_Fatemeh_l
مرسی عزیزم منم خوبمپرستو بابایی شکر
-
Reza-H والا یه دونه زیست 80 بزنی مابقیم 50 اینا قول میدم پزشکیی جای خوبم بیاریی لطفا این حرفو هیچ وقت نزن من خودمم همین حرفارو زدم که الان مث چیی پشیمونم کدوم خریی با رتبه من پشت کنکور میمونه هیچ گاوی این کارو نمیکنه بقول اون حشمت فرودس جیزه داداش
-
Reza-H ما قرار بود فردا زیست داشته باشیم ولی بچه ها اعتراض کردن که وقت کمه و زیست زیاد
زیست افتاد آخرین امتحانI_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زیست افتاد آخرین امتحانما زیست ۱ روز وقت داریم