هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
رئیس سازمان سنجش خبر داد
ملاک عمل برای کنکور ۱۴۰۳ مصوبه شوراست/اعلام نظر نهایی در شهریور
رئیس سازمان سنجش درباره تصمیم نهایی برای کنکور ۱۴۰۳ گفت: ملاک عمل برای کنکور ۱۴۰۳ فعلا مصوبه شورا است ولی در شهریورماه اعلام نظر نهایی صورت می گیرد.به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس در حاشیه نشست تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی کنکور ۱۴۰۲ در جمع خبرنگاران گفت: داوطلبان کنکور ۱۴۰۲ به هیچ وجه تحت تأثیر اخبار و فضای سیاسی و اجتماعی قرار نگیرند، تغییری نخواهیم داشت.
وی افزود: داوطلبانی که در کنکور ۱۴۰۲ شرکت میکنند بر مبنای اطلاعاتی پذیرش میشوند که سال گذشته اعلام شده است.
پورعباس اظهار داشت: دروس عمومی حذف شده و تأثیر سوابق تحصیلی ۴۰ درصد به صورت قطعی است. سوابق تحصیلی از اموزش و پرورش گرفته میشود.
وی گفت: هیچ تغییری برای امسال دیگر متصور نیست چرا که هر تغییری باید یک سال قبل اطلاع رسانی شود.
رئیس سازمان سنجش گفت: کنکور ۱۴۰۳ فعلاً بر اساس مصوبه فعلی اجرا میشود و در شهریورماه رسماً اعلام موضع میکنیم و بعد از شهریور تغییری نداریم. اگر قبل از شهریور هر تغییری داشته باشیم و به ما و دولت ابلاغ شود ملاک عمل میشود. فرایند کنکور ۱۴۰۳ در شهریور نهایی میشود.
منبع: خبرگزاری مهر
۴خرداد ۱۴۰۲تا شهریور منتظر بمونیم
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تغییری نخواهیم داشت.
همین ادم امروز اومد گفت ما خواستیم مافیا کنکور رو شکست بدیم،خودمون شکست خوردیم چون سوالات ۲۰ دیقه بعداز توزیع لو رفتن.
و الان داره اینو میگه
به نظر من وقت گذاشتن رو یه همچین آدمایی حماقت محضه. -
سلام بر اهل انجمن
-
سلام بر اهل انجمن
-
@Sevilay
آسون بود به نظرم
سخت ترین سوالش هم اونجا بود که میگفت
منظور از پیر خردمند چیست ؟! -
این اقای پور عباس به شدت ادم احمقیه
-
سلام بر اهل انجمن
-
سلام بر اهل انجمن
-
این اقای پور عباس به شدت ادم احمقیه
-
_Biliifti_ اره همه شون پولدار و قشر مرفه
بعد دیگه الان به ایذه و کردستانم میفرسته جنسارو
چند صباح دیگه ام میزنه تو کار تجارت بین المللی
اون وقت من و تو چی ؟ منتظر نتیجه کنکوریم /:_Mitra_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون وقت من و تو چی ؟
تو برهه زمانی هایی که دلار میره بالا حساب میکنم میبینم چقدر اومده رو شیرکاکائو و پیتزا
-
@ABR_DJ
-
@M-Tina ای بابا کجا؟من تازه اومده بودم
-
دیشب به این نتیجه رسیدم
اگه عمومی ها به کنکور برگرده.
پاره ام