هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
امروز اینجوری بود ک نصف لسنینگو هنوز پخش نکرده بودن ک من کل همون ی ورق صفحه ک دستمون بودو نوشتم و چک کردم.. لسنینگ ک تموم شد بچه ها تازه شروع کرده بودن من داشتم مگس میپروندم
اون لحظه خیلی خوب بود
Michael Vey
وای چقدر من -
خبرت هست ...
شعر خیلی قشنگیه -
تحلیل اولیه آزمون زبان انگلیسی نهایی
سطح کلی:
سطح کلی آزمون متوسط ارزیابی میشود. این آزمون نسب به آزمون خرداد ۱۴۰۱، در حد ۱.۵ الی ۲ نمره کمی سختتر بود. از نظر من سوالات به شدت چالشی یا خارج از کتاب طرح نشده بودبخش شنیداری:
- چالش خاصی نداشتیم. شاید سوال ۵ و ۷ برای برخی از عزیزان در بار اول شنیدن، قابل پاسخگویی نباشد.
بخش واژگان:
- سوال ۲۴ مبتنی بر ضربالمثل Practice makes perfect بود که اگر این بخش مطالعه نمیشد، شاید برای بعضیها سخت به نظر میرسید.
- سوال ۲۵ از کلمه blow استفاده شده که در بخش Word Bank مکالمه درس ۳ کتاب درسی آمده است.
بخش گرامر:
- تست ۳۲، اگرچه تست رایج و سادهای است، اما برای کسانی که در مجهول ضعف دارند، کمی دشوار است.
- تست ۳۳، برای کسانی که تمرین از این بخش حل نکردند، کمی دشوار است. در قدم اولی، ممکن است گزینه ۱ یا ۲ انتخاب شود. پاسخ، ۴ است.
بخش ریدینگ:
- سوالات ۴۱، ۴۶، ۴۸، ۵۰ و ۵۶ متوسط ارزیابی میشوند. به طور دقیقتر، سوال ۵۶ نیاز به شناخت مصدر هدف to support در خط آخر دارد. بنابراین، دانش ترکیبی پایه برای امتحان نهایی مورد نیاز است.
بخش رایتینگ:
- در سوال ۶۴ ممکن است دانشآموزان به راحتی متوجه Topic و Controlling Idea نشوند: کلمه Children پاسخ ۶۴ و shouldn't play video games پاسخ ۶۵ است.
- در سوال آخر نیز با تمرین، میتوانستید جملات اول و آخر پاراگراف را نوشته و سایر اطلاعات را به عنوان Supporting Sentences اضافه کنید.
و در نهایت:
بخش عمدهای از متون و جملات دقیقا از متن کتاب درسی بودند.روزبه شهلایی
-
@Mammal من شوخی کردم اولش ولی حالا تو گفتی بده.
ببین میدم بهت ولی بخدا میترسم تاثیر بد بزاره.
اخه دو دلم بگم یا نگم.
چرا دوست داری ببینی اینارو؟من خودمم اینارو نگا نمیکنم -
تحلیل اولیه آزمون زبان انگلیسی نهایی
سطح کلی:
سطح کلی آزمون متوسط ارزیابی میشود. این آزمون نسب به آزمون خرداد ۱۴۰۱، در حد ۱.۵ الی ۲ نمره کمی سختتر بود. از نظر من سوالات به شدت چالشی یا خارج از کتاب طرح نشده بودبخش شنیداری:
- چالش خاصی نداشتیم. شاید سوال ۵ و ۷ برای برخی از عزیزان در بار اول شنیدن، قابل پاسخگویی نباشد.
بخش واژگان:
- سوال ۲۴ مبتنی بر ضربالمثل Practice makes perfect بود که اگر این بخش مطالعه نمیشد، شاید برای بعضیها سخت به نظر میرسید.
- سوال ۲۵ از کلمه blow استفاده شده که در بخش Word Bank مکالمه درس ۳ کتاب درسی آمده است.
بخش گرامر:
- تست ۳۲، اگرچه تست رایج و سادهای است، اما برای کسانی که در مجهول ضعف دارند، کمی دشوار است.
- تست ۳۳، برای کسانی که تمرین از این بخش حل نکردند، کمی دشوار است. در قدم اولی، ممکن است گزینه ۱ یا ۲ انتخاب شود. پاسخ، ۴ است.
بخش ریدینگ:
- سوالات ۴۱، ۴۶، ۴۸، ۵۰ و ۵۶ متوسط ارزیابی میشوند. به طور دقیقتر، سوال ۵۶ نیاز به شناخت مصدر هدف to support در خط آخر دارد. بنابراین، دانش ترکیبی پایه برای امتحان نهایی مورد نیاز است.
بخش رایتینگ:
- در سوال ۶۴ ممکن است دانشآموزان به راحتی متوجه Topic و Controlling Idea نشوند: کلمه Children پاسخ ۶۴ و shouldn't play video games پاسخ ۶۵ است.
- در سوال آخر نیز با تمرین، میتوانستید جملات اول و آخر پاراگراف را نوشته و سایر اطلاعات را به عنوان Supporting Sentences اضافه کنید.
و در نهایت:
بخش عمدهای از متون و جملات دقیقا از متن کتاب درسی بودند.روزبه شهلایی
@Venus655 عه بخش تاپیک و کنترولینگو با توجه ب این اشتب نوشتم. ولی خب اخه کل متن داشت درمورد ویدیو گیم حرف میزد چرا تاپیک ویدیو گیم نمیشد عجب
-
@Mahdi-RE
اگه تو تلوزیون ببینم میدونه و کلی سرش بحث میکنه که حالم به هم خورد و بزن اونورو .... البته این فیلما خیلی فن سرویس دارن نمیشه با خانواده دید برای همین ترجیح میدم تنهایی ببینم@Mammal حق داره خب این فیلم ها واقعا خیلی مزخرفن.
-
اوف جوابا بیاین ببینم چقد گند زدم دیگ اه
-
اووفف کی حوصله شیمیو داره حالا
-
@ABR_DJ میشی نوکر مریم
-
اوف جوابا بیاین ببینم چقد گند زدم دیگ اه
Michael Vey نمیدونم چرا من هیچوقت نمیتونم برم جواب رو ببینم:/
-
Michael Vey نمیدونم چرا من هیچوقت نمیتونم برم جواب رو ببینم:/
@ABR_DJ هیی اره خیلی سخته... مخصوصا اینکه میفهمی چ غلطای چرتی داشتی.........
اوف تو فک کن من اون سوال اخر ریاضی بود برا احتمال... اونو موقع عدد گذاری فرمول جابجا نوشتم اشتباه بدست اوردم هققق... یادم میاد دادم میاد -
@Venus655 عه بخش تاپیک و کنترولینگو با توجه ب این اشتب نوشتم. ولی خب اخه کل متن داشت درمورد ویدیو گیم حرف میزد چرا تاپیک ویدیو گیم نمیشد عجب
Michael Vey تو کتاب درموردش توضیح داده بود
من دقیق یادم نمیاد
حالا صبر کن جوابا بیاد با اون چک کن -
@ABR_DJ میشی نوکر مریم
-
الان رفتم ببینم احتمال برنده شدنم تو لاتاری چقده
دیدم احتمالش 10 برابر برنده شدن تو قرعه کشی ایران خودرو و سایپاس
ک این واقعا نشون از خوشبختی ماس
چون ما ماشینایی رو سوار میشیم
ک مردم بلاد کفر تو خوابشون هم نمیبینن.. -
Michael Vey تو کتاب درموردش توضیح داده بود
من دقیق یادم نمیاد
حالا صبر کن جوابا بیاد با اون چک کن@Venus655 اوهوم.. اصن جالبه اول چیلدرن نوشتم ول بعد ک متنو خوندم دیدم بابا این موضوع اصلیش درمورد ویدیو گیمه و پاکیدم.. حالا ببینیم چی میشه
-
@ABR_DJ هیی اره خیلی سخته... مخصوصا اینکه میفهمی چ غلطای چرتی داشتی.........
اوف تو فک کن من اون سوال اخر ریاضی بود برا احتمال... اونو موقع عدد گذاری فرمول جابجا نوشتم اشتباه بدست اوردم هققق... یادم میاد دادم میادMichael Vey
من حتی وقتی هم اینترنت میگیرم دلشو ندارم برم استعلام بگیرم -
@Mahdi-RE
کورس آهنگ یادگاری رو از رو کورس آهنگ همسنگرمی هیچکس نوشته:
من اگه تو نباشی
دیگه چجوری واسه گنده ها بکنم قاطی
من اگه تو نباشی
دلمو خوش بکنم به چی وقتی هست دورم آژیر@ABR_DJ هیچکس چرا دیس نمیده؟؟
چرا همیشه ساکته؟؟