هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
دقیقا -
@Sevilay خیلی حس بدیه️
-
SARA_replied to پرستو بابایی on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط SARA_ انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نبآت
خوبی سارا؟:)سلام جانا
بدک نیستم:) تو خوبی؟
زیاد نمیام اینجا، شرمنده دیر جواب دادم... -
officer kreplied to Michael Vey on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
Michael Vey
واااای میدونم خیلی حس بدیه️
انگار حقتو خوردن️
اشکال نداره تو آهنگ beggin مانسکین رو بزار️
نمیزارمش که خودت بزاریش️ازت بابت اینکه سلیقه اهنگامون زیادی شبیه همه متنفرممممممممممممممم
خیلی ممنان از این همه محبت=///️
-
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey بستنییییی می خوام
-
....
-
بعضیا انگار از اول دکتر به دنیا اومدن
-
@Venus655
به قول عمو جلال بوی الکل میدنپ.ن: منظور الکل ضد عفونی هست
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to مِهردُخت on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
@Venus655
بله -
AmirBarsamreplied to Tatlı.oğlan on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE من رفتم اون ویدیو ۸ دقیقه ای که فدایی گذاشته رو دیدم یه سری از گاف های هیچکس رو گفته ولی خودشم چند جا گاف داده و بنظرم اگه چیزی هم بوده هر سه تاشون یعنی هم مهدیار هم هیچکس و هم فدایی یه جور آب تو آسیاب مجاهدین میریختن و پول میگرفتن حالا ایندفعه این پولی که اومده یکیشون سر اونا رو کلاه گذاشته که باعث شده اینطوری بزنن به تیپ و تاپ هم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Reza-H on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
به من میگن
خیلی شبیه دکتر بخش نوزادانی
ایشالا حرفشون درست باشه -
AmirBarsamreplied to M.Shajarian on ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd میدونم
دست خودت نیست دیگه هر کی کنارت میشینه همه جیباش خالی میشه و بلند میشه از کنارت -
فکر کنم باید اینو انجام بدم دوباره
https://forum.alaatv.com/post/2825484 -
@Mammal خب اون ادم نیس.
بزار فردا بهت میگم اسم یکیشو -
@Mammal فیلم اره(saw) رو دیدی؟
-
هروقت جوابی برای چی حالتو خوب میکنه نداشتی بدون اوضاعت خیلی خیطه
-
_Biliifti_ اوضام خیطه
687197/1000113