هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 چشم حتما الان می م گوش میدم
@Fateme-goli ده بار گوش کردم
-
فیزیک با براتی کسی خونده ؟
-
@Forouhar من براتی برداشتم ولی زنگ زدم که برام نوکنده کنن
-
@0yasin-sh0
سالیانه ؟ -
@0yasin-sh0
نوکنده تو نکته و تست اسفند ضعیف عمل کرد منو نا امید کرد ، ازش ناراحتم باید از دلم در بیاره -
@Forouhar من چون میخواستم بگیرم بین نوکنده و براتی زیاد بالا پایین کردم نوکنده یکم سطحش بالاتره از براتی،اگر ملاک خوش رفتار بودن و باحال بود هست براتی خوبه اما از نظر من گفتارش و لفط بیانش عادیه
-
@Fateme-goli ده بار گوش کردم
@0yasin-sh0 دوسش داشتیدم ،دانلود کردم
-
@0yasin-sh0
نوکنده تو نکته و تست اسفند ضعیف عمل کرد منو نا امید کرد ، ازش ناراحتم باید از دلم در بیاره@Forouhar برای 402 نگرفتم ولی برای سالیانه 403،چون من امسال تازه میرم دوازدهم
-
@Forouhar من چون میخواستم بگیرم بین نوکنده و براتی زیاد بالا پایین کردم نوکنده یکم سطحش بالاتره از براتی،اگر ملاک خوش رفتار بودن و باحال بود هست براتی خوبه اما از نظر من گفتارش و لفط بیانش عادیه
@0yasin-sh0
من نوکنده رو دوس دارم ، بچه خوبیه !
ولی مث آریان به دانش آموزاش بها نمیده . البته هیچ دبیری اینقدر بها نمیده اندازه آریان ، منظورم اینه که استاد باید برا دانش آموزاش وقت بزاره -
@0yasin-sh0
نوکنده تو نکته و تست اسفند ضعیف عمل کرد منو نا امید کرد ، ازش ناراحتم باید از دلم در بیاره@Forouhar ببین نوکنده من تدریس شو دیدم یکم از حرکت شناسی چون مطلب برام تازگی داشت و اولین بار بود خوب گرفتم و خب بازم میگم جفتشون خوبن من گیر بین جفتشون
-
@Forouhar برای 402 نگرفتم ولی برای سالیانه 403،چون من امسال تازه میرم دوازدهم
@0yasin-sh0
اها من امسال دوازدهمم .
ولی برای سالیانه میخوام بیام کلاس. -
@Forouhar ببین نوکنده من تدریس شو دیدم یکم از حرکت شناسی چون مطلب برام تازگی داشت و اولین بار بود خوب گرفتم و خب بازم میگم جفتشون خوبن من گیر بین جفتشون
@0yasin-sh0
شیمی کی میخوای بگیری؟ -
@Forouhar شما که کنکور 402 هستی سالیانه؟
-
@0yasin-sh0
من نوکنده رو دوس دارم ، بچه خوبیه !
ولی مث آریان به دانش آموزاش بها نمیده . البته هیچ دبیری اینقدر بها نمیده اندازه آریان ، منظورم اینه که استاد باید برا دانش آموزاش وقت بزاره -
@Forouhar شما که کنکور 402 هستی سالیانه؟
@0yasin-sh0
اره -
@Forouhar بدون شک امید مصلایی با باباش،البته میگم من چون پکیج رو گرفتم شیمی رو هم امید گرفتم اما اگر پکیج نمیگیری لطفی هم خوبه
-
@Forouhar بخدا بابام میگفت از ده تا مشاور پرسیدم این استفاده خیلی خوبه میگفت نه بابا پیره
میگفت این مشاوره عالیه خیلی تحقیق کردم میگفت نه بابا زنه
جالبه که هنووووزم ارتباطم با خانما صفر مطلقهمردا هم اول نباید سنش خیلی بیشتر باشه دوم هم باید ب چشم من قشنگ بیاد
مسخره بود اون دوران ولی هنوز ب یادم میاد خندم میگیره -
@Forouhar نه منظورم اینه که سالیانه 403 میخوای بیای یا داری؟
-
@0yasin-sh0 من جان بودم نمیرفتم کلاسینو واسه فیزیک