هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 جانم ؟
من با همدانی بودم ، واقعا خوبه
ولی زیست همه چیزش برمیگرده ب تو !فرگل
یعنی نمیخوای قبول کنی در حال حاضر بهتر از اون هستن؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 اول فاطمه
دوم چرا قبول میکنم
از قبل هم قبول داشتم
ولی مهم اینه که دانش آموز با کدوم استاد ارتباط میگیره
اگه بد بودن استاد ها که اصلا توی همچین موسسه هایی نمیتونستم بیان
مثلا ببین من یکی از ملاک هام واسه اون دوران این بود که استاد بد ریخت و قیافه نباشه
اکه خیلی پیر بود یا اگه شکل و شمالی داشت که مورد پسند من نبود اگه کل دنیا میگفتن خیلی خوبه من میگفتم نه من یاد نمیگیرم ://
هر کی توذهن خودش ی ملاکایی داره -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همچنان=//
-
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 جانم ؟
من با همدانی بودم ، واقعا خوبه
ولی زیست همه چیزش برمیگرده ب تو !میگم یه اهنگ هست نوان به نام تو یه گل بودی خیلی خوبه حتما گوش بده
اره قبول دارمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 چشم حتما الان می م گوش میدم
-
@0Farzam0 اول فاطمه
دوم چرا قبول میکنم
از قبل هم قبول داشتم
ولی مهم اینه که دانش آموز با کدوم استاد ارتباط میگیره
اگه بد بودن استاد ها که اصلا توی همچین موسسه هایی نمیتونستم بیان
مثلا ببین من یکی از ملاک هام واسه اون دوران این بود که استاد بد ریخت و قیافه نباشه
اکه خیلی پیر بود یا اگه شکل و شمالی داشت که مورد پسند من نبود اگه کل دنیا میگفتن خیلی خوبه من میگفتم نه من یاد نمیگیرم ://
هر کی توذهن خودش ی ملاکایی داره@Fateme-goli
چقدر مَـــنی ! -
@0yasin-sh0 چشم حتما الان می م گوش میدم
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli چشمت بی بلا
-
@0Farzam0 یا میخواد سوال حل کنه ریز میگه حاجی
@0yasin-sh0
زدی توخاللللل
یا اونجایی که سکوت میکنه صدای نفسش تو میکروفون میاد
یا اونجایی که همه دار اشتباه گزنیه میزنن تعریف میکنه -
@0yasin-sh0 چشم حتما الان می م گوش میدم
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli ده بار گوش کردم
-
فیزیک با براتی کسی خونده ؟
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Forouhar من براتی برداشتم ولی زنگ زدم که برام نوکنده کنن
-
@0yasin-sh0
سالیانه ؟ -
@0yasin-sh0
نوکنده تو نکته و تست اسفند ضعیف عمل کرد منو نا امید کرد ، ازش ناراحتم باید از دلم در بیاره -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Forouhar من چون میخواستم بگیرم بین نوکنده و براتی زیاد بالا پایین کردم نوکنده یکم سطحش بالاتره از براتی،اگر ملاک خوش رفتار بودن و باحال بود هست براتی خوبه اما از نظر من گفتارش و لفط بیانش عادیه
-
@Fateme-goli ده بار گوش کردم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 دوسش داشتیدم ،دانلود کردم
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید با این مسئله کنار بیام
ناراحتی بسه دیگه....
امیدوارم بتونم -
@0yasin-sh0
نوکنده تو نکته و تست اسفند ضعیف عمل کرد منو نا امید کرد ، ازش ناراحتم باید از دلم در بیارهنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar برای 402 نگرفتم ولی برای سالیانه 403،چون من امسال تازه میرم دوازدهم
-
@Forouhar من چون میخواستم بگیرم بین نوکنده و براتی زیاد بالا پایین کردم نوکنده یکم سطحش بالاتره از براتی،اگر ملاک خوش رفتار بودن و باحال بود هست براتی خوبه اما از نظر من گفتارش و لفط بیانش عادیه
@0yasin-sh0
من نوکنده رو دوس دارم ، بچه خوبیه !
ولی مث آریان به دانش آموزاش بها نمیده . البته هیچ دبیری اینقدر بها نمیده اندازه آریان ، منظورم اینه که استاد باید برا دانش آموزاش وقت بزاره -
@0yasin-sh0
نوکنده تو نکته و تست اسفند ضعیف عمل کرد منو نا امید کرد ، ازش ناراحتم باید از دلم در بیارهنوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Forouhar ببین نوکنده من تدریس شو دیدم یکم از حرکت شناسی چون مطلب برام تازگی داشت و اولین بار بود خوب گرفتم و خب بازم میگم جفتشون خوبن من گیر بین جفتشون
-
@Forouhar برای 402 نگرفتم ولی برای سالیانه 403،چون من امسال تازه میرم دوازدهم
@0yasin-sh0
اها من امسال دوازدهمم .
ولی برای سالیانه میخوام بیام کلاس. -
@Forouhar ببین نوکنده من تدریس شو دیدم یکم از حرکت شناسی چون مطلب برام تازگی داشت و اولین بار بود خوب گرفتم و خب بازم میگم جفتشون خوبن من گیر بین جفتشون
@0yasin-sh0
شیمی کی میخوای بگیری؟ -
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Forouhar شما که کنکور 402 هستی سالیانه؟