هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به یاد گذشته ...
چقدر زود گذشت -
درک نمیکنم یسریارو
تو دهنت دندون خراب داری گوشی برند 40 میلیونی برمیداری؟
آریو کیدینگ می؟ -
این زندگی دیگه بدرد نمیخوره
️
-
@0yasin-sh0
نه هنوز برنداشتم اخه میخوام جلسات فرست کلس بیاد و بین نوکنده و براتی مقایسه کنم
خودم بیشتر با نوکنده ارتباط میگیرم ولی براتی رو هنوز ندیدم معلوم نیست .@Forouhar منم باید همین کارو کنم براتی رو دارم ببینم اگر خوب نبود نوکنده رو بگم جاش بزارن....
ولی حس میکنم نوکنده بهتراز براتیه -
@M-Tina چیی پر ناز؟ نه واقعا پر ناز؟
بیخیال دختر -
اغلب بهترین قسمتهای زندگی، زمانی بودهاند که هیچ کاری نکردهای و نشستهای دربارۀ زندگی فکر کردهای؛ منظورم این است که مثلاً میفهمی که همهچیز بیمعناست. بعد به این نتیجه میرسی که خیلی هم نمیتواند بیمعنا باشد؛ چون تو میدانی بیمعناست و همین آگاهی تو از بیمعنا بودن تقریبا معنایی به آن میدهد… میدانی منظورم چیست؟ بدبینی خوشبینانه.
- چارلز بوکوفسکی
-
معذرت خواهی
شکستن غرور نیست
نمایش شعوره !
.
.
تودلی...
بی مخاطب. -
خیلی دوس داشتم تو تاپیک ۱۶ خرداد شرکت کنم
ولی این حس بعدش که یه ادم چرت بیاد از یه چیزایی که سرش ۲ ساعت فیلم سه استاد عقب جلو کنی بری از دکتر ژنتیک بپرسی رو بیادش رو چرت بگه اعصاب خوردکنهتاپیک هر کی یه گزاره نباید نزدیک کنکور اینجوری میشد
-
خیلی دوس داشتم تو تاپیک ۱۶ خرداد شرکت کنم
ولی این حس بعدش که یه ادم چرت بیاد از یه چیزایی که سرش ۲ ساعت فیلم سه استاد عقب جلو کنی بری از دکتر ژنتیک بپرسی رو بیادش رو چرت بگه اعصاب خوردکنهتاپیک هر کی یه گزاره نباید نزدیک کنکور اینجوری میشد
@0Farzam0 فرزام قرار نیست کسیی حرف مفت بزنه اون جا قرار 5 تا نکته بگه خدافظ همینحتی کسی حق نداره بگه این نکته غلطه یا درست گروه گزینش گر خودش میدونه چی درسته چی غلط بقیم اگر دیدن نکته ای غلطه تو پیوی میگن برسی میشه تو تاپیک اسپم ممنوع اکیدا با ناظم صحبت کردم کسی که حرف مفت بزنه اخراج شه از گروه اگر باز ادامه داد تاپیک رو یحتمل میوت شه چند روزیی خیالت راحت این بار شوخی نداریم باکسییی خیالت تختت
-
@0Farzam0 فرزام قرار نیست کسیی حرف مفت بزنه اون جا قرار 5 تا نکته بگه خدافظ همینحتی کسی حق نداره بگه این نکته غلطه یا درست گروه گزینش گر خودش میدونه چی درسته چی غلط بقیم اگر دیدن نکته ای غلطه تو پیوی میگن برسی میشه تو تاپیک اسپم ممنوع اکیدا با ناظم صحبت کردم کسی که حرف مفت بزنه اخراج شه از گروه اگر باز ادامه داد تاپیک رو یحتمل میوت شه چند روزیی خیالت راحت این بار شوخی نداریم باکسییی خیالت تختت
-
@0Farzam0 تو ویسمم گوش داده باشی تایکد کردم نکته کنکوری بگن نه نکته ای که به درد عمه ها (بدبخت عمه ها
)بخوره خیالت راحت دا
-
@0Farzam0 عه همون جا گفتم که نکته خارج کتاب نکن نمیدونم اینا نگن اون اخراست (این که الان گفتم میشه عامیانه اون که تو ویس گفتم )
-
@M-Tina چیی پر ناز؟ نه واقعا پر ناز؟
بیخیال دختر -
-
امروز یه جوری بود
اصلا نفهمیدم چجوری گذشت.
هر چی فکر میکنم از یه ساعت قبل چیزی یادم نمیاد
برعکس روز های قبل که ساعت به ساعت
دقیقه به دقیقه اش رو حس میکردم.
امروز عجیب بود. -
امروز یه جوری بود
اصلا نفهمیدم چجوری گذشت.
هر چی فکر میکنم از یه ساعت قبل چیزی یادم نمیاد
برعکس روز های قبل که ساعت به ساعت
دقیقه به دقیقه اش رو حس میکردم.
امروز عجیب بود.@Mahdi-RE اره امروز خیلی مضخرف بود مخصوصا اونجاش که وقتی ی ربع خوابیدم پفیلامو خوردن