هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چرا خاطراتشو مرور میکنن
-
Rahman Aa اوهاااا تو دیگ کی هستییی چق بد غذایییی
Michael Vey خببب میدونستی مجرای تنفسی =نای نایزه و ناِزک ولی مجرای هادی = بینی و حلق +مجارای تنفسی
-
@Alba من نازخاتون و حلیم بادمجون و اینا دوس دارماا ولی سرخ شده و ایناشو نمد چرا نمت بخورم:*>>
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba من نازخاتون و حلیم بادمجون و اینا دوس دارماا ولی سرخ شده و ایناشو نمد چرا نمت بخورم:*>>
حلیم بادمجون خداست حقیقتا
نازخاتون نخوردم -
@دختر-بهار
سلام عزیزم صبحت بخیر -
تهش هیچ کدوم به فسنجون نمیرسه
-
Rahman Aa اینطور از من نپرس😂:broken_heart: الان اگه بگم هستم، بعد یه چیزی پیش بیاد نتونم بیام بد قول میشم. عادت بدم اینه که لحظه ای تصمیم میگیم 😂😂 ولی خو سعی میکنم باشم
-
Michael Vey خببب میدونستی مجرای تنفسی =نای نایزه و ناِزک ولی مجرای هادی = بینی و حلق +مجارای تنفسی
Rahman Aa هععی.. نه
-
اقااا اقا یچیزیی
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:

عکس کمتر دیده شده از مبین:
😂😂@Infinitie-A
moBn 🙂به مبین تیکه ننداز ملعون🔪
میدونی مبین وقتی عکس کمتر دیده شده تورو دید چی گف؟
گفت چه بامزه😂😂😂😂😂
حالا چاقو رو بنداز زمین دستت نبره
moBn -
همگی یه کف مرتب بزنین برای ناظم قشنگمون سانیاا ک خییلی مهربونه فداش بشم اصن :*>>> :rolling_on_the_floor_laughing: @Alba
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء
سااانیاا دوست داریمم
ساانیا دوست داریمممم -
moBn در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی خب درمورد اولی، چون پشه ها گوشت شیرینارو دوس دارن میرن سمتشون شاید تو گوشتت تلخ باشه نمیدونم والا :)😂
تو کشور شما پشه ها گوشت خوارن؟! 🤔😂
ما تو شهرمون پشه ها خون خوارن.....
میرن سمت کسایی که خونشون شیرنه نه گوشتشون🤝🏻😌😂 -
تعداد مکالماتی که تو ذهنم با خودم برقرار میکنم به بینهایت میل میکنه.
-
Rahman Aa اینطور از من نپرس😂:broken_heart: الان اگه بگم هستم، بعد یه چیزی پیش بیاد نتونم بیام بد قول میشم. عادت بدم اینه که لحظه ای تصمیم میگیم 😂😂 ولی خو سعی میکنم باشم
-
همگی یه کف مرتب بزنین برای ناظم قشنگمون سانیاا ک خییلی مهربونه فداش بشم اصن :*>>> :rolling_on_the_floor_laughing: @Alba
سااانیاا دوست داریمم
ساانیا دوست داریممممMichael Vey 🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆⚠
-
سااانیاا دوست داریمم
ساانیا دوست داریممممMichael Vey بیا قبول کن نکته ای که گفتم ذوقیدی و این کارو کردیی🙂🙂
-
شک کردن به مسیری که سال هاست انتخابش کردی خیلی آزار دهنده هست....
-
سااانیاا دوست داریمم
ساانیا دوست داریممممMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سااانیاا دوست داریمم
ساانیا دوست داریممممچی شد یهو😂💙
قربونت برم چیزی نشده که😅