Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست.
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
ایران رو به یاد بیار!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
غیر درسی
چالش 20 حقیقت
مهربونم
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه . من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن ) پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره.... حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟ این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم. **اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین ! خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید @alireza_ysf75 @فااطمه @بهاره @M.an اخراج نشوم صلوات
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
آواز🎼🎧
FarhaddF
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
خط خط یه گردو 😍❤
اکالیپتوسا
Topic thumbnail image
غیر درسی
دانلود آزمون های آزمایشی
C
سلام یه سوال دارم دانلود آزمون های آزمایشی قلمچی و... قانونیه؟ که بشینیم تحلیل کنیم و نکته و تست من توی سایت قلمچی قسمتی پیدا نکردم که آزمون هاشو آرشیو شده بزاره ، ولی توی سایت های دیگه بود بنابراین باید بپرسم قانونیه یا نه؟
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
کانال درسی فروشی
SiliSS
سلام وقتتون بخیر بچه ها من دنبال یه کانال تلگرامی با اعضای دانش‌آموزی ، فروشی! همچین کانالی سراغ دارید؟ یا کسی رو میشناسید منو باهاشون کانکت کنید؟
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
قان قان قان! 🚙🚦
Michael VeyM
هاااعییی آقا به پیشنهاد @Neo..... تصمیم گرفتم که براتون از طریقه گواهی نامه گرفتن بگم البته اینم بگم که همه اینا با توجه به شهر خودمون و آموزشگاهی که من ثبت نام کردم هست.. ممکنه شهر شما فرق داشته باشه نمیدونم اول از همه که برای ثبت نام رفتیم آموزشگاه. بهم گفتن باید کتاب آیین نامه رو برای کلاسای تئوری داشته باشم. حالا چه بخری چه از قبل داشته باشی. منم چون نداشتم خریدم. بعد گفتن که باید اول بری احضار هویت و معاینه چشمی برای احضار هویت، رفتیم پلیس +۱۰ . فقط یه چیز مهم که باید حواستون باشه اینه کهههه.. اونجا ازتون قراره عکس بگیرن. از این عکس یهوییا مثل کارت ملی مثل من نشین همینجوری برین الان عکس من یجوریه که انگار ام کلثومم نه پرنیا خلاصه به خودتون برسین و دخترا با خودتون مقنعه ببرین که از مقنعه شپشوی اونا استفاده نکنین. برای احضار هویت تاجایی که یادمه حتی ازتون میخوام که اسمتونو به انگلیسی بنویسین پس اگه نمیدونین املای انگلیسی اسمتونو، حتما یاد بگیرین چون دیگه ثبت میشه و تغییر نمیشه داد. بعد اینجا یه مبلغی هم ازتون پول میگیرن برای معاینه چشمی هم که میگن کجا برین. اونجا هم ازتون گروه خونیتونو میپرسن (همینجوری شفاهی میپرسن پس مطمئن باشین از گروه خونیتونو. من خودم پارسال که رفته بودم، اشتباه گفته بودم و چند روز پیش تصحیح کردم). خلاصه درست بگین چون مهمه فرض کنین خدایی نکرده تصادف کنین بر حسب همین گروه خونیتونو میفهمن. بعد حالا معاینه چجوریه؟ یه معاینه چشمی میکنن.. (اگه عینکی باشین با عینک). بعد مثلا میگن با پاشنه راه برو و اینا. دقیق یادم نیست همه رو چون پارسال انجام دادم. اینجا هم یه مبلغی ازتون میگیرن. (اینسری رفتم برای همون تصحیح گروه خونی، رو دیوار زده بود ۲۴۰ هزار تومن فکر کنم. البته تصحیح گروه خونی هزینه ای نداشت.) حالا که اینکارا رو کردین اموزشگاه زمان کلاسای تئوری رو میگه. اگر درست یادم باشه، ۸ جلسه کلا کلاس تئوری دارین که ۲ جلسش فنیه. (البته فنیش هم تئوریه). هر کلاس فکر کنم ۱ ساعته بود. بعضی آموزشگاه ها هم تئوریاشون اختیاره میتونین نرین ولی خب برا ما که اجباری بود. اینم بگم که مثلا آموزشگاه ما برای شهریه (که در حال حاضر ۸۶۰۰ تومنه تقریبا)، یه مقدارشو گرفت و گفت میتونین بقیه‌شو بعدا تا جلسه ۶م کلاس عملیتون بدین بدین. حالا که کلاس تئوری تموم شد، نوبت کلاس عملیه. جلسه آخر تئوری خودشون از ما پرسیدن اگه مربی خاصی مد نظرتون هست بگین. و خانما اگه مربی آقا میخوان، باید حتما یه همراه که درجه اول هم باشه داشته باشن. منم که گفتم خانم باشه بعدش، مربی بهتون زنگ میرنه باهم هماهنگ میکنین برای کلاسای عملی. کلاسای عملی ۱۲ جلسه حدودا ۲ ساعته هست کلا. (البته ۲ ساعت باهاتون تمرین نمیکنن‍️ واسه من که مربیم ۱ ساعت و نیم تمرین میکرد‍️‍️‍️). ۱ جلسش هم تمرین تو شبه (که میگن اختیاریه و میتونین همون تو روز تمرینش کنین) این ۱۲ جلسه هم به سلیقه مربیتونه که چجوری آموزش بده. برا من که تا ۳ جلسه اول، همه چیز یعنی دنده ۱ و ۲ و ۳ و پارک دوبل و دور دو فرمونه رو یاد داد و بقیه جلسات تمرین و تکرار بود. جلسه آخر هم تنرین تو شب بود که چراغای ماشین رو بهم یاد داد. تو جلسه آخر، رفتیم آموزشگاه و باز از ما علاوه بر شهریه ای که دادیم پول خواستن یه ۵۰۰ و خوردی و یه ۲۰۰ و خوردی. جمعا ۸۳۵ میشد اگر یادم باشه.. برای کارکس ماردکس و این چرت و پرتا‍️ بعد به ما گفتن فلان روز برو فلان جا برای آزمون آیین نامه برای آیین نامه که اصلا کتابی نخوندم. یه فایل هست ۲۰ سری آزمون آیین نامه اصلی توش هست. آزمونش ۳۰ سواله هست و تا ۳ غلط مجازی. بیشتر از ۳ تا، رد میشی و دوباره باید بری آموزشگاه یه فیش ۱۰۰۰ تومنی ازشون بگیری تا هفته بعد امتحان بدی. منم همون فایل رو خوندم و تو آزمون، یکی از همون سری هایی که تو فایل بود افتاد دست من و با ۱ غلط قبول شدم. یه نکته هم بگم که به هر نفر رندوم برگه ها رو داد یعنی تو و بغل دستیات برگه مشابهی ندارین‌. یکی از اون ۲۰ سری به هر کدومتون اقتاده. پس خیلی به فکر تقلب از بقیه نباشین اما خود سرهنگه افسره چیه، خلاصه اونی که میخواست ازمون آزمون بگیره قبل شروع امتحان چند تا سوال پر تکرار رو به ما رسونده بود و سر آزمون به بچه ها کمک میکرد هر چند به من کمک نکرد گگگ بعد دوباره رفتیم آموزشگاه برای گرفتن نوبت آزمون شهری. ۲۵۰ تومن باز از ما پول گرفتن بخاطر هزینه ماشین آزمون که ما این پول رو دادیم و روز آزمون رفتیم محل قرار من و افسر بار اول، افتادم با آشغال ترین و ملعون ترین افسر قائمشهر که به حروم خوریش معروفه. نفر آخر نشستم پشت فرمون. دو قدم رفتم جلو گفت بزن دنده دو منم گاز دادم و زدم، بعد یهو گفت گاز کم دادی. ردی :| هر چی هم گفتم آقا شما بزار من یکم برم مگه میشه ۱۰ مترم نرفتم منو رد کنی که اوشون گوشش بدهکار نبود. خلاصه، وقتی بار اول رد بشی، یه جلسه تمرین اجباری داری. (بحاطر همینه که بار اول معمولا رد میکنن). ماهم رفتیم آموزشگاه یه ۶۰۰ هزار تومن برای تمرین و یه ۲۵۰ هزار تومن برای هزینه ماشین آزمون و یه ۱۰۰۰ تومن برای رد شدنم ازمون گرفتن یه جلسه تمرینم رفتیم و باز هفته بعد رفتیم آزمون این سری هم که متاسفانه استرس فراواااان داشتم. نفر اول کنار افسر نشستم و قشنگ قفل کرده بودم‌. تا نشستم گفت اون جلو ماشینه رو دوبل بگیر. منم رفتم ولی خب دوبلم خراب شد و خوردم به جدول و همونجا پیادم کرد. امااا این سری برای ۱ جلسه تمرین اختیاری زد که منم نرفتم و خودم با ماشینم تمرین کردم. رفتیم باز آموزشگاه و ۲۵۰ هزار تومن برا ماشین و ۱۰۰۰ تومن برا رد شدنم گرفت. بعد اومدیم برای سری سوم سری سوم من زرنگ بازی دراوردم. آزمونم ۱۰ شروع میشد منم ۶ صبح با ماشین خودمون رفتم تمرین. که استرسم کمتر شد. بعدشم ۱ ساعت قبل آزمون پروپرانول با دوز ۱۰ هم خوردم که دیگه محکم کاری بشه و بخاطر استرس رد نشم سری سوم، نفر دوم رفتم. اول از همه بگم چون از سری پیش ترس داشتم که پارک دوبلو خراب کنم، از بچه ها روش پارک دوبلشونو پرسیدم. بعد با یه گروه از بچه ها که همونجا رفیق شده بودیم هماهنگ شدیم که با چه ترتیبی بریم بشینیم. (بعضی افسرا میگن هر کی میخواد بشینه. اما بعضیا از رو لیستشون به ترتیب میخونن). خلاصه نفر اول دوبل رفت ماشینو و قبول شد (البته با اینکه بار اولش بود و اولش خورد به جدول، افسر بهش گفت بهت یه فرصت دیگه میدم و همینو دوباره برو. دوباره رفت و قبولش کرد). افسر بهم گفت همینو از پارک خارج شو و دوباره دوبل برو. منم همینکارو کردم و حتی وسطش خاموش کردم (چون ماشینش کولرش روشن بود و خب، فشار زیادی به ماشین اومده بود و نباید طبق عادتم با نیم کلاچ خالی عقب میرفتم. تو اینجور مواقع حتما باید یه ذره گاز داد). منم اصصصلا خودمو نباختم و با ریلکسی تمام دنده رو خلاص کردم و دوباره استارت زدم و پارکمو کامل کردم. و قبول شدم بعد قبولی، رفتم آموزشگاه کاردکس اینامو تحویل دادم و حدس بزنین چی شد؟ بااااز هم ۲۴۵ هزار تومن ازم پول گرفتن بخاطر هزینه پست گواهی نامه بعد گفتن ۱ ماه تا ۱.۵ ماه دیگه میاد که ماهم الان منتظریم ببینیم ایشالله موقع اومدن گواهی نامه هم ازمون پولی میگیرن یا نه حالا فعلا این مقدار تجربه رو داشته باشین تا فکر کنم ببینم چه جزئیات دیگه ای یادمه شماهم سوالی داشتیم حتتتما بپرسییین و راننده های دیگه حتما تجربیاتتونو در اختیار بزارین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
سلام
N
کسی هست که کتاب های یازدهم و دوازدهم تجربی رو داشته باشه
غیر درسی
The Charming English 🌱
Anzw 18A
خبببب سلاممم چطورین؟ خیلی یهویی ایده ان تاپیک به ذهنم رسید و راستش رو بخواید اصلا چک نکردم ببینم یه همچین چیز فعالی داریم یا نه:))))) ماجرا از چه قراره؟ آقا اگه هررررر نکته گرامری، اصطلاح، ضرب المثل، لغت یا هرررررررررر چیزِ اینجوریِ انگلیسیِ جالبی خوندین یا بلد بودین بیایین اینجا با هم دیگه به اشتراک بذاریم هر از گاهی🫠 اینکه چقدر و مطلب و نکته ساده است یا پیچیده است واقعا واقعا فرقی نداره و مشکلی ایجاد نمی کنه... خلاصه اینکه راحت باشین... راحت و فعاااااااااال دعوت می کنم از: همه تون:) -کنارهم کلی چیز میز یاد میگیرم:) @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
یه مشکل فنی پیش اومده❌️❌️
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. امروز یه برنامه رو از یه سایت که نمیدونم معتبر بود یا نه گرفتم یه مدت بعد از نصبش ۳ گیگ باقیمونده از نتم رو تموم کرد باز یه بسته ۱.۵ گیگی خریدم که اون هم تموم شد چیکار کنم؟ البته برنامه رو حذف کردم همون لحظه @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی

ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست.

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
85 دیدگاه‌ها 11 کاربران 1.3k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • R Reza-H

Kourosh Mousavi
    خب.
    الان موضوعات خیلی پراکنده ای مطرح شد.
    از چگونگی معجزه بودن قرآن و چیستی حدود غریضه و اصلا خود نظر همج.نس گرایان تا دلایل دو طرف مبنی بر رد یا تایید همج.نس گرایی و... و برای هر کدوم از اینها اگر بخوایم بدون شاخه به شاخه شدن بحث بشه باید اول بشینیم از یه جایی همتراز بشیم و ساعت ها بحث کنیم اونم به شکل حضوری تا کم کم مثلا خود اسلام با دلایل گوناگون اثبات بشه بعد بفهمیم نظر اسلام آیا واقعا چی هست؟ بعد باید بگیم اگر تمدن ها یا حکومت های قبلی عملی انجام میدادن آیا به اسم اسلام باید بدونیم؟ بعد باید تازه بریم ببینیم واقعا حرف اروپائیانی که درباره همجن.س گرایی صحبت می کنن واقعا چیه (یعنی میگن حتما باید باشه؟ یا میگن آزاده هر کی دوست داره بره هر کی دوست داره نره؟) و چند درصدشون این حرف ها رو می زنن و موضوعات مختلف دیگه ای که پاسخشون در حد چند جمله نیست. من باید شواهد قرائنم رو بگم . شمام باید بگی کم کم بیایم جلو. من اطمینان به شما میدم که در مجازی کاری از پیش نمیره. چون اصلا پتانسیل این موضوع رو نداره. اگر میشد که دیگه اینهمه کتاب ها و مقالات عدید برای این موضوع بی فایده بود. پس بحث کاملا منطقی در اینجا ممکن نیست.
    بحث هم الان به جایی رسیده که میشه با یک جستجو اینترنتی یا کتابخانه ای "جامع" به پاسخ ها رسید. واضحه که حرف منِ نوعی چیزی بیشتر از اونا دستگیرت نمی کنه
    و اینکه واقعیتش من از جهت درسی هم طبیعتا ضیق وقت رو دارم.
    و موضوع آخر هم اینکه شما اول صحبتت داری میگی خیلی مقالات هدف دار منتشر میشه از منابع مهم در تایید همجن.س گرایی بعد برای خ.ا از مقالات دلیل میاری؟ خب اثبات کن که این مقالات هم با غرض نوشته نشده
    ممنون 🙏🌹

Kourosh MousaviK آفلاین
    Kourosh MousaviK آفلاین
    Kourosh Mousavi
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Reza-H
    Your browser does not support the audio element.

ببین هیچ منبعی نداره
    https://kameshyar.com/masturbating-in-todays-science

باز این بهتره
    https://www.darmankade.com/blog/masturbation/

"?How did u feel" +
    ".I didn't feel anything"

H 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • Kourosh MousaviK Kourosh Mousavi

Xe
      خود ارضایی:
      https://academic.oup.com/jcem/article/100/1/258/2812808

https://www.medicalnewstoday.com/articles/320265

https://www.healthline.com/health/masturbation-side-effects#What-is-masturbation?

شیعه گری سلسه صفویه:
      https://fa.wikipedia.org/wiki/تغییر_مذهب_ایرانیان_از_سنی_به_شیعه#جستارهای_وابسته

XeX آفلاین
      XeX آفلاین
      Xe
      ریاضی
      این پست پاک شده!
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      0

@Sally

خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
        خرگوشیانو سنپایخ آفلاین
        خرگوشیانو سنپای

Kourosh Mousavi
        گریه؟ نه بابا خاک رفته تو چشمام
        خیلی غم انگیز بود.
        اما...
        ببین این احساسات از کجا میان؟
        با یه مثال شروع میکنم ریحانه پارسا وقتی نوجوون بود بهش تجاوز میشه و میگه نمی‌خواستم باور کنم ازم سوءاستفاده شده...اون فرد رو نزدیک خودم نگه میداشتم نمی‌خواستم از دستش بدم...
        کامنت ها رو میخوندم
        این افراد قصد خودکشی داشتن
        تو سن پایین یه فرد قابل اعتماد ( مثلاً برادر بزرگترشون) ازشون سوء استفاده کرده بود پس فرد نمی‌خواد باور کنه که....
        اما یه سری از این افراد چهره زنانه دارن رفتار زنانه دارن این از کجا میاد ؟
        وقتی هورمون جنسی مردانه(تتسرون)کم ترشح میشه فرد دچار این موارد میشه ( کلا بهش میگن صفات ثانویه جنسی که طی بلوغ ظاهر میشن )
        پس واضح بگم این فرد باید به یه روانشناس مراجعه میکرد.
        و اینکه ما از LGBTحمایت کنیم یه جوری مثل اینه که برای یه فرد افسرده سیگار روشن کنیم یا موزیک غم انگیز بذاریم و افسرده ترش کنیم.
        این همه حمایت ها توی media فقط برای صنعت پورن هست
        یعنی چی ؟
        یعنی افراد دچار تنوع طلبی کنه
        گی بودن ،روابط بردگی و....

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6

Reza-H

ببین هیچ منبعی نداره
          https://kameshyar.com/masturbating-in-todays-science

باز این بهتره
          https://www.darmankade.com/blog/masturbation/

H آفلاین
          H آفلاین
          Houman M
          دانش آموزان آلاء

Kourosh Mousavi طرف معلوم نیست کیه اسمش چیه کجای دنیاست پا میشه میره یه سایت میزنه اسم خودشم میزاره دکتر بعد به مردم مشاوره میده میگه خودارضایی و تماشای پورن در صورتی که به اعتیاد تبدیل نشود و کنترل شده انجام شود هیچ ایرادی ندارد😐😐😐
          این حرفیه که همتون شنیدین اصلا یه جوکه این حرف آقا کل مشکل همینه که ذات خودارضایی اعتیاد آوره هیچ کاریشم نمیتونی بکنی کنترل شده و برنامه ریزی شده چه صیغه ایه اخه شماها توی همون شهری که زندگی میکنین یه نفرو بهم نشون بدین که تفریحی مثلا هر موقع هوس کرد شیشه بکشه داریم همچین چیزی اصلا؟شیشه اعتیاد آوره خلاص پورن و خودارضایی هم همینه کنترل شده نداریم چون خلاف قانون خلقته
          آقا به شدت تاکید میکنم گول حرفای این دکتر و روانشناسای قلابی که سایت زدن یا اینستا پیج و اینا دارن نخورین بپا بقیه از این طریق سرت کلاه سرت نزارن خیلی مهمه این نکته . وضعیت خیلی سیاه تر و دارک تر ازین حرفاس که بگیم نه بابا اینا معتبرن اینا مال فلان دانشگاهه... قدرت های دنیا که پول کل جهان تقریبا دستشونه علمی که به دست مردم میرسه هم تحت کنترل دارن و علمی رو در دنیا رواج میدن که خودشون بخوان که بتونن به هدفشون برسن از جمله این هدفا درگیر کردن مردم با مسائل جنسیه همونجور ک میبینید تا دلتون بخواد سایت رایگان وجود داره و ابزار و عروسک های مختلف تولید میکنن که لازم نیس توضیحی بدم راجع بهشون . امثال الفرد کینزی کاری کردن اصل طبیعی و ذات واقعی انسان گم بشه با عادی سازی هرگونه انحراف جنسی(lgbt , پدوفیلی , رابطه با حیوانات , محارم و ....) جامعه مدرن به سمتی میره که بنیاد خانوداه رو از بین میبره چون مردونگی و زنونگی هر فرد رو مورد هدف قرار میدن باید با اینا مقابله کرد تا به فنا و نابودی کشیده نشیم . متاسفانه خیلی سخت شده و خیلیا درگیر این دام ها میشن همونطور که کمتر از 1 درصد انسان ها میتونن مقابل این هوس های زودگذر دووم بیارن و خودشونو نبازن و شما یه نفرو پیدا نمیکنی که تو این راه دوری از این انحرافات ناراحت و ناآروم باشه! هرکی امتحانش کرده و ترک کرده گفته من اصن تازه چشام باز شده و فهمیدم تو چه لجنزاری گیر کرده بودم .

Nowhere, Now Here

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
          7
          • H Houman M

Kourosh Mousavi طرف معلوم نیست کیه اسمش چیه کجای دنیاست پا میشه میره یه سایت میزنه اسم خودشم میزاره دکتر بعد به مردم مشاوره میده میگه خودارضایی و تماشای پورن در صورتی که به اعتیاد تبدیل نشود و کنترل شده انجام شود هیچ ایرادی ندارد😐😐😐
            این حرفیه که همتون شنیدین اصلا یه جوکه این حرف آقا کل مشکل همینه که ذات خودارضایی اعتیاد آوره هیچ کاریشم نمیتونی بکنی کنترل شده و برنامه ریزی شده چه صیغه ایه اخه شماها توی همون شهری که زندگی میکنین یه نفرو بهم نشون بدین که تفریحی مثلا هر موقع هوس کرد شیشه بکشه داریم همچین چیزی اصلا؟شیشه اعتیاد آوره خلاص پورن و خودارضایی هم همینه کنترل شده نداریم چون خلاف قانون خلقته
            آقا به شدت تاکید میکنم گول حرفای این دکتر و روانشناسای قلابی که سایت زدن یا اینستا پیج و اینا دارن نخورین بپا بقیه از این طریق سرت کلاه سرت نزارن خیلی مهمه این نکته . وضعیت خیلی سیاه تر و دارک تر ازین حرفاس که بگیم نه بابا اینا معتبرن اینا مال فلان دانشگاهه... قدرت های دنیا که پول کل جهان تقریبا دستشونه علمی که به دست مردم میرسه هم تحت کنترل دارن و علمی رو در دنیا رواج میدن که خودشون بخوان که بتونن به هدفشون برسن از جمله این هدفا درگیر کردن مردم با مسائل جنسیه همونجور ک میبینید تا دلتون بخواد سایت رایگان وجود داره و ابزار و عروسک های مختلف تولید میکنن که لازم نیس توضیحی بدم راجع بهشون . امثال الفرد کینزی کاری کردن اصل طبیعی و ذات واقعی انسان گم بشه با عادی سازی هرگونه انحراف جنسی(lgbt , پدوفیلی , رابطه با حیوانات , محارم و ....) جامعه مدرن به سمتی میره که بنیاد خانوداه رو از بین میبره چون مردونگی و زنونگی هر فرد رو مورد هدف قرار میدن باید با اینا مقابله کرد تا به فنا و نابودی کشیده نشیم . متاسفانه خیلی سخت شده و خیلیا درگیر این دام ها میشن همونطور که کمتر از 1 درصد انسان ها میتونن مقابل این هوس های زودگذر دووم بیارن و خودشونو نبازن و شما یه نفرو پیدا نمیکنی که تو این راه دوری از این انحرافات ناراحت و ناآروم باشه! هرکی امتحانش کرده و ترک کرده گفته من اصن تازه چشام باز شده و فهمیدم تو چه لجنزاری گیر کرده بودم .

D آفلاین
            D آفلاین
            Deadac

Houman M
            من وقت شد میام کل این بحث رو میبینم، ولی یک مساله ای هست اینکه:
            دگراندیشی رو باید بهش احترام گذاشت. اینکه میگید lgbt یک انحراف جنسی هست صرفا ناشی از تعالیم دینی هست.
            و مساله دوم هم اینکه در این جامعه که بحثش هست، به دلیل افزایش سن ازدواج، بالارفتن فقر و... واقعا ازدواج خیلی سخت تر شده، و عذر می خوام اینطور میگم شما یک حیوون رو بدون جفت هم بذاری بعد یه مدت میره سمت این چیزا. البته ما میتونیم تا حد زیادی خودمون رو کنترل کنیم، ولی داشتم یک ویدیو مشاوره ای از یک مشاوری که خب مسلمونه و حالا زیاد به دین اعتقاد داره میدیدم میگفت همه همین بودن و مشکلی بابت این وجود نداره که آدم بره سمت این چیزا، ولی تا حد ممکن باید کنترل کرد. ولی میدونی مساله اینکه تا چه حد میشه؟؟ با یک چیز طبیعی انسان چقد میتونه بجنگه؟ تو بعضی ها میل ج.سی کم و تو بعضی ها ممکنه خیلی بالا باشه و....
            کلا میشه گفت نباید با هر مساله ای با تعصب نگاه کرد. همجنس گرایی در کشور ما خب جرم انگاری شده و مجازات داره، ولی به نظرم بسته به علاقه شخص و طوری که اون بزرگ شده ممکنه نگاه انسان ها تا حدی دستکاری بشه و به نظرم باید بهش احترام گذاشت.
            اینکه با تعصب به همه چیز به دید گناه نگاه کنیم ممکنه دیوانه کننده و عذاب آور باشه مخصوصا در شرایطی که راه دیگری وجود نداره.

D R 2 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • D Deadac

Houman M
              دگراندیشی رو باید بهش احترام گذاشت. اینکه میگید lgbt یک انحراف جنسی هست صرفا ناشی از تعالیم دینی هست.
              و مساله دوم هم اینکه در این جامعه که بحثش هست، به دلیل افزایش سن ازدواج، بالارفتن فقر و... واقعا ازدواج خیلی سخت تر شده، و عذر می خوام اینطور میگم شما یک حیوون رو بدون جفت هم بذاری بعد یه مدت میره سمت این چیزا. البته ما میتونیم تا حد زیادی خودمون رو کنترل کنیم، ولی داشتم یک ویدیو مشاوره ای از یک مشاوری که خب مسلمونه و حالا زیاد به دین اعتقاد داره میدیدم میگفت همه همین بودن و مشکلی بابت این وجود نداره که آدم بره سمت این چیزا، ولی تا حد ممکن باید کنترل کرد. ولی میدونی مساله اینکه تا چه حد میشه؟؟ با یک چیز طبیعی انسان چقد میتونه بجنگه؟ تو بعضی ها میل ج.سی کم و تو بعضی ها ممکنه خیلی بالا باشه و....
              کلا میشه گفت نباید با هر مساله ای با تعصب نگاه کرد. همجنس گرایی در کشور ما خب جرم انگاری شده و مجازات داره، ولی به نظرم بسته به علاقه شخص و طوری که اون بزرگ شده ممکنه نگاه انسان ها تا حدی دستکاری بشه و به نظرم باید بهش احترام گذاشت.
              اینکه با تعصب به همه چیز به دید گناه نگاه کنیم ممکنه دیوانه کننده و عذاب آور باشه مخصوصا در شرایطی که راه دیگری وجود نداره.

D آفلاین
              D آفلاین
              Deadac

@DeletedAccc
              من به دین اسلام احترام میذارم صرفا منظورم این بود که معتقدین به ادیان ابراهیمی هم باید به باقی ادیان احترام بذارن تا تمدن بشری از هم نپاشه.
              لطفا به دگراندیشی احترام بذارید تا ما هم با شما محترمانه تر برخورد کنیم.
              احترام کاملا چیز متقابلی هست.

H 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • D Deadac

Houman M

R آفلاین
                R آفلاین
                Reza-H
                فارغ التحصیلان آلاء

@DeletedAccc
                سلام.
                امیدوارم حالتون خوب باشه.
                من نکاتی رو درباره عرایض شما به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم.

اینکه میگین منع lgbt صرفا به خاطر مسائل دینی هست، باید بگم که خیر. "صرفا" به خاطر دین نیست. کمااینکه نتایجی رو در باب مسائل علمی برای منع این موضوع ارائه می کنند. اما اینکه مهم ترین دلیل منع این موضوع مسائل دینی هست درسته.
                و سوال اینجاست که آیا مسائل دینی چیزی جز خیر برای انسان است؟ انسانی که با عقل ناکامل خودش توانایی درک تمام موضوعات رو نداره و یه فرد بالاتر و عاقل تر به تمام مسائل -خدا- انگار که پاسخ سوال رو به ما تقلب رسونده. میگه ممکنه عقل فعلی شما در این حد نباشه که اشکالش رو بفهمید (که بسیاری از دلایلش رو حتی عقلا می فهمید). اما منِ خدا میگم که شما اینکار رو نکن. ممکنه شما بگین که من دین شما و احیانا تعریف شما از دستور خدا رو قبول ندارم. میگم خیلی خب. دیگه باید بریم سراغ دلایل حقانیت اسلام که بحث شد و شما می تونین تو منابع کتبی و اینترنتی معتبر به تفصیل دربارش تحقیق کنین.
                موضوع دیگه درباره سخت شدن ازدواج مطرح کردین. اینکه ازدواج سخت شده رو قبول دارم. اما اینکه غیرممکن باشه و ما مجبورشیم به افعال حرام دست بزنیم رو نه. شما میگین حیوان رو بدون جفت بذاریم به این سمت میره. میشه یه نمونه تجربی از این موضوع در حیوانات بیارین؟ کدوم حیوانی رو اگر سال ها با یکسری حیوان همجنس خودش تنها بذاریم، با اونها رابطه جن.سی برقرار میکنه؟ ساز و کار روابط جن.سی در حیوانات بسیار ساختارمند تر از این دسته از انسان هاست.
                درباره اون مشاور باید بگم که قطعا اگر اون فرد داره حکم اسلام رو میگه، اشتباه و غلط داره میگه. واردش نمیشم. اما می تونین نظر این فرد رو با نظر مراجعی که متخصص ترین افراد در موضوع دین هستن مقایسه کنید. خواهشا به ویدیو ها، صرفا اعتماد نکنید. اینکه فلان مشاور فلان چیز رو گفت حتی اگر اسم و رسمی داشته باشه، باید با عقل اون رو سنجید.
                مطرح کردین که با یک چیز طبیعی چقدر میشه جنگید؟ من سوال از شما می کنم که تعریف طبیعی چیه؟ اگر حیواناتِ درون حیات وحش هستن که عرض کردم وضعیتشون چجوریه. اگر خیر که بفرمایید تعریفتون چیه. خداوند این نیاز رو در انسان ها قرار داد و روش پاسخ دهیش رو هم به شکل معقول و ممکن قرار داد و این پاسخ رو به شکلی ارائه کرده که دارای کمترین مفسده اجتماعی، مدنی، عقلانی باشه (می تونین میزان تجاوز های منجر به قتل یا جرم های جن.سی دیگه رو در کشور های مختلف با قوانین خودشون مقایسه کنید).
                موضوع آخر درباره احترام مطرح کردید. این موضوع چند بخش داره. یکی احترام به این معنا که من به خودم اجازه ندم توهین کنم یا افترا ببندم. من با این موضوع کاملا موافقم. و توصیه اکید میکنم که کسی ابدا در اینجا نسبت به فرد دیگر "توهین" نداشته باشه. اما موضوع دوم احترام به معنای اینکه اجازه بدیم هر فرد هر طور دلش خواست در جامعه حضور داشته باشد، این رو باهاش مخالفم. چون جامعه انسانی روابط تنگاتنگی باهم دارند و عملکردشون رو همدیگه تاثیرات عمیقی میذاره. چه جسمی(مثل داستان شروع ایدز) و چه روحی (مثل بحث چگونگی و چیستی تعلیمات مدارس در کشور های مختلف).
                و سوال آخر اینکه اگر من فرضا یک دین غیر ابراهیمی ارائه کردم که هرگونه ارزش (از قبیل زشت بودن قتل، هتک حرمت، تجاوز و...) رو بی اهمیت دونستم و گفتم که "هر" انسان فارغ از اینکه تاثیراتش رو دیگران چجوریه می تونه "هر" کاری بکنه. و چندین نفر هم به من ایمان آوردن و قتل و غارت و مفسده های دیگه جامعه رو فراگرفت. آیا از نظر شما معقوله که به نظر من احترام بگذارید به این معنا که بذارین هرطور دلم خواست رفتار کنم؟؟؟؟؟؟ برخورد شما با این موضوع چیه؟

در به در به دنبال خود

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • R آفلاین
                  R آفلاین
                  Reza-H
                  فارغ التحصیلان آلاء

سلام مجدد.
                  نکته ای رو درباره روابط جن.سی حیوانات عرض کردم که شاید برداشت نادرستی ازش بشه.

در حیوانات در موارد معدودی روابط عاطفی بین همج.نس ها برقرار میشه که در اینکه آیا همجن.سگرایی هست یا خیر بحث هست.

اما نکته نهایی همون هست که گفتم. روابط در حیوانات ساختارمند هست

و سوال اینکه آیا صرف طبیعی بودن یا نبودن یک فعل، دلیل بر خوب بودن اون داره؟ آیا رابطه انگلی یا مرده خواری یا فرزند خواری که در بعضی جانوران دیده میشه، دال بر مورد تایید بودن اونهاست؟

در به در به دنبال خود

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • XeX آفلاین
                    XeX آفلاین
                    Xe
                    ریاضی

در مورد انحراف جنسی دونستن LGBT که گفته شد باید بگم که منحرفین جنسی از افراد ترنس متفاوت اند.
                    افراد ترنس از نظر جسمی و روانی دچار بیماری هستند اما افراد LGBT دچار بیماری نیستند.
                    شما اگه یک فرد ترنس رو جزو این دسته قرار بدید واقعا بهش بر می‌خوره و ناراحت میشه.
                    خود افراد ترنس اصلا تاکید زیادی بر اینکه جزو LGBT محسوب نشن، دارن.
                    البته اینکه افراد ترنس بیمار هستند هم اینکه اجازه هرکاری رو بهشون دادن درست نیست. خب در حال حاضر راه پیشنهادی برای این گونه افراد تغییر جنسیت هستش که همه افرادی که تغییر جنسیت دادن، بعد ده سال، بیست سال ابراز ناراحتی کردن. از مشکلات جسمی و روحی که بعد این عمل براشون پیش اومده.
                    چرا وقتی با تزریق هورمون این افراد رو به جنسیت مورد خواستشون نزدیک میکنن، با تزریق هورمون اونها رو به جنسیتی که دارن نزدیک نکنیم؟
                    اینطوری اون فرد واقعا درمان میشه! اما با تغییر جنسیت بیشتر دچار مشکل خواهد شد.
                    درباره ادیان هم بگم که
                    مگه دینی که حضرت محمد آورد، چیزی جز دینی بود که حضرت ابراهیم و حضرت مسیح آوردن؟
                    همه این ها در راستای یک هدف و یک مسیر تلاش کردن، اما حضرت محمد اومد دین پیامبران گذشته رو هم تکمیل و کامل کرد. پس چون نود آید صد هم پیش ماست. با رعایت دین حضرت محمد، حضرت مسیح و حضرت ابراهیم هم مورد قبول واقع میشن

D H 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    6
                    • R Reza-H

@DeletedAccc
                      سلام.
                      امیدوارم حالتون خوب باشه.
                      من نکاتی رو درباره عرایض شما به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم.

اینکه میگین منع lgbt صرفا به خاطر مسائل دینی هست، باید بگم که خیر. "صرفا" به خاطر دین نیست. کمااینکه نتایجی رو در باب مسائل علمی برای منع این موضوع ارائه می کنند. اما اینکه مهم ترین دلیل منع این موضوع مسائل دینی هست درسته.
                      و سوال اینجاست که آیا مسائل دینی چیزی جز خیر برای انسان است؟ انسانی که با عقل ناکامل خودش توانایی درک تمام موضوعات رو نداره و یه فرد بالاتر و عاقل تر به تمام مسائل -خدا- انگار که پاسخ سوال رو به ما تقلب رسونده. میگه ممکنه عقل فعلی شما در این حد نباشه که اشکالش رو بفهمید (که بسیاری از دلایلش رو حتی عقلا می فهمید). اما منِ خدا میگم که شما اینکار رو نکن. ممکنه شما بگین که من دین شما و احیانا تعریف شما از دستور خدا رو قبول ندارم. میگم خیلی خب. دیگه باید بریم سراغ دلایل حقانیت اسلام که بحث شد و شما می تونین تو منابع کتبی و اینترنتی معتبر به تفصیل دربارش تحقیق کنین.
                      موضوع دیگه درباره سخت شدن ازدواج مطرح کردین. اینکه ازدواج سخت شده رو قبول دارم. اما اینکه غیرممکن باشه و ما مجبورشیم به افعال حرام دست بزنیم رو نه. شما میگین حیوان رو بدون جفت بذاریم به این سمت میره. میشه یه نمونه تجربی از این موضوع در حیوانات بیارین؟ کدوم حیوانی رو اگر سال ها با یکسری حیوان همجنس خودش تنها بذاریم، با اونها رابطه جن.سی برقرار میکنه؟ ساز و کار روابط جن.سی در حیوانات بسیار ساختارمند تر از این دسته از انسان هاست.
                      درباره اون مشاور باید بگم که قطعا اگر اون فرد داره حکم اسلام رو میگه، اشتباه و غلط داره میگه. واردش نمیشم. اما می تونین نظر این فرد رو با نظر مراجعی که متخصص ترین افراد در موضوع دین هستن مقایسه کنید. خواهشا به ویدیو ها، صرفا اعتماد نکنید. اینکه فلان مشاور فلان چیز رو گفت حتی اگر اسم و رسمی داشته باشه، باید با عقل اون رو سنجید.
                      مطرح کردین که با یک چیز طبیعی چقدر میشه جنگید؟ من سوال از شما می کنم که تعریف طبیعی چیه؟ اگر حیواناتِ درون حیات وحش هستن که عرض کردم وضعیتشون چجوریه. اگر خیر که بفرمایید تعریفتون چیه. خداوند این نیاز رو در انسان ها قرار داد و روش پاسخ دهیش رو هم به شکل معقول و ممکن قرار داد و این پاسخ رو به شکلی ارائه کرده که دارای کمترین مفسده اجتماعی، مدنی، عقلانی باشه (می تونین میزان تجاوز های منجر به قتل یا جرم های جن.سی دیگه رو در کشور های مختلف با قوانین خودشون مقایسه کنید).
                      موضوع آخر درباره احترام مطرح کردید. این موضوع چند بخش داره. یکی احترام به این معنا که من به خودم اجازه ندم توهین کنم یا افترا ببندم. من با این موضوع کاملا موافقم. و توصیه اکید میکنم که کسی ابدا در اینجا نسبت به فرد دیگر "توهین" نداشته باشه. اما موضوع دوم احترام به معنای اینکه اجازه بدیم هر فرد هر طور دلش خواست در جامعه حضور داشته باشد، این رو باهاش مخالفم. چون جامعه انسانی روابط تنگاتنگی باهم دارند و عملکردشون رو همدیگه تاثیرات عمیقی میذاره. چه جسمی(مثل داستان شروع ایدز) و چه روحی (مثل بحث چگونگی و چیستی تعلیمات مدارس در کشور های مختلف).
                      و سوال آخر اینکه اگر من فرضا یک دین غیر ابراهیمی ارائه کردم که هرگونه ارزش (از قبیل زشت بودن قتل، هتک حرمت، تجاوز و...) رو بی اهمیت دونستم و گفتم که "هر" انسان فارغ از اینکه تاثیراتش رو دیگران چجوریه می تونه "هر" کاری بکنه. و چندین نفر هم به من ایمان آوردن و قتل و غارت و مفسده های دیگه جامعه رو فراگرفت. آیا از نظر شما معقوله که به نظر من احترام بگذارید به این معنا که بذارین هرطور دلم خواست رفتار کنم؟؟؟؟؟؟ برخورد شما با این موضوع چیه؟

D آفلاین
                      D آفلاین
                      Deadac

Reza-H
                      "فرد بالاتر و عاقل تر به تمام مسائل -خدا- انگار که پاسخ سوال رو به ما تقلب رسونده"
                      همه افراد به خدا اعتقاد ندارند.
                      در مصاحبه با سی ان ان، هاوکینگ در پاسخ به پرسش لری کینگ که می‌پرسد آیا خداوند جهان را خلق کرده؟ می‌گوید «خداوند ممکن است وجود داشته باشد ولی علم می‌تواند جهان را بدون نیاز به خلق کننده توضیح دهد». ملادینوف در این مصاحبه در جواب مجری که از او پرسید آیا شما و هاوکینگ خدا ناباور هستید، می‌گوید «خیر».
                      "شما می تونین تو منابع کتبی و اینترنتی معتبر به تفصیل دربارش تحقیق کنین."
                      اکثریت مردم دنیا مسلمون نیستن. در ضمن به آمار نمیشه اعتماد کرد؛ (برای مثال من به دلیل مسلمون بودن خانوادم مسلمون شمرده میشم و این در آمار هست گرچه من مثل شما نیستم. نمیگم به طور کل مسلمون نیستم ولی به هر حال.... منظورم اینکه تعداد مسلمونا زیاده، شاید به خاطر اجبار هم باشه اینو در نظر داشته باشید.)
                      "اما اینکه غیرممکن باشه و ما مجبورشیم به افعال حرام دست بزنیم رو نه."
                      فقر در اسلام هم بد دونسته شده و (پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : بار خدايا! من از فقر به تو پناه مى برم.از كم داشت و خوارى به تو پناه مى برم. ) و خب تنها مسیری که اسلام پیشنهاد داشته تقوا و تقیه و روزه گرفتن هست. در صورتی که برای عموم نمیشه اینو برای یک مدت طولانی مثل 15 تا 35 سالگی انجام داد.
                      "، با اونها رابطه جن.سی برقرار میکنه؟"
                      https://fa.wikipedia.org/wiki/رفتار_همجنس‌گرایانه_در_جانوران#:~:text=رفتارهای همجنس‌گرایانه در جانوران شامل,بسیاری کنش‌های جنسی-اجتماعی هستند.
                      "بفرمایید تعریفتون چیه"
                      تعریف من میل درونی خارج از اختیار و سازمان یافته است که برای اکثریت افراد مثل و همجنس فرد رخ میده. همچین چیزی رو میشه گفت طبیعی.
                      " رو در کشور های مختلف با قوانین خودشون مقایسه کنید)."
                      تجاوز در کشور ما هم کم نیست و حتی دخترکشی که بدتر از تجاوزه گرچه کشور اسلامی هست و به دلیل بعضی مسائل مجازات کافی نشده اند.
                      همین تازگی جسد دختر تکه تکه شده رو گذاشته بودن تو تهران، یا چه می دونم وقتی اون آقاهه به دختر کوچولو تجاوز کرد و جسد رو گذاشت و رفت و وقتی پدره دختر رو با تبر زد
                      " این رو باهاش مخالفم. "
                      این دقیقا همون توهین به فرده.
                      "؟ برخورد شما با این موضوع چیه؟"
                      نگاه کنید چیزهایی مثل قتل و... براش نظرسنجی در سطح جهانی انجام نشده که آیا عموم این رو بد می دونن یا نه. اما خب اگه با استدلال استقرایی بریم مثل ریاضی، به این نتیجه می رسیم که عموم افراد هر دینی داشته باشن مثلا قتل رو بد می دونن. این مورد مثلا برای جوامع داعش ممکنه متفاوت باشه.
                      مسائه و سوال خیلی عمیق هست و باید خیلی حساس بود تا هم کمترین محدودیت برای دگراندیشی گذاشت و هم حداکثر احترام به یکدیگر رو ایجاد کرد. ولی خب فعلا مثلا ما حقوق بشر هم داریم ولی خب نتونستن اونو به صورت قانون جهانی در بیارن. مثلا تو ایران کلی اعدام میشه ولی سازمان ملل کاری جز ارائه گزارش کاری نمیتونه بکنه. تازه اگه هم بشه یک حکومت بزرگی به اندازه کل دنیا ایجاد کرد میتونه خطرناک باشه و به نظرم هر چی حکومت ها کوچکتر باشن و محلی تر باشن بهتره چون قدرت کمتری به فرد حاکم میده.
                      این سوال شما جواب قاطعی نداره و با تغییرات زمان میتونه متفاوت بشه. ولی خب به نظر خود من باید جلوی قتل، اعدام، تجاوز، خشونت، بی احترامی، و... گرفته بشه و این نظر من ممکنه با بسیاری حتی معتقدین به اسلام متفاوت باشه.
                      جواب قاطعی برای این ندارم و فکر نمی کنم شما هم داشته باشید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • R Reza-H

سلام مجدد.
                        نکته ای رو درباره روابط جن.سی حیوانات عرض کردم که شاید برداشت نادرستی ازش بشه.

در حیوانات در موارد معدودی روابط عاطفی بین همج.نس ها برقرار میشه که در اینکه آیا همجن.سگرایی هست یا خیر بحث هست.

اما نکته نهایی همون هست که گفتم. روابط در حیوانات ساختارمند هست

و سوال اینکه آیا صرف طبیعی بودن یا نبودن یک فعل، دلیل بر خوب بودن اون داره؟ آیا رابطه انگلی یا مرده خواری یا فرزند خواری که در بعضی جانوران دیده میشه، دال بر مورد تایید بودن اونهاست؟

D آفلاین
                        D آفلاین
                        Deadac

Reza-H خیر ولی دال بر طبیعی بودن اون ها داره.
                        در مواردی تا حد زیادی قابل کنترل شدن دارند و در مواردی تا حد کمی قابلیت کنترل شدن رو دارند.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • XeX Xe

در مورد انحراف جنسی دونستن LGBT که گفته شد باید بگم که منحرفین جنسی از افراد ترنس متفاوت اند.
                          افراد ترنس از نظر جسمی و روانی دچار بیماری هستند اما افراد LGBT دچار بیماری نیستند.
                          شما اگه یک فرد ترنس رو جزو این دسته قرار بدید واقعا بهش بر می‌خوره و ناراحت میشه.
                          البته اینکه افراد ترنس بیمار هستند هم اینکه اجازه هرکاری رو بهشون دادن درست نیست. خب در حال حاضر راه پیشنهادی برای این گونه افراد تغییر جنسیت هستش که همه افرادی که تغییر جنسیت دادن، بعد ده سال، بیست سال ابراز ناراحتی کردن. از مشکلات جسمی و روحی که بعد این عمل براشون پیش اومده.
                          چرا وقتی با تزریق هورمون این افراد رو به جنسیت مورد خواستشون نزدیک میکنن، با تزریق هورمون اونها رو به جنسیتی که دارن نزدیک نکنیم؟
                          درباره ادیان هم بگم که
                          همه این ها در راستای یک هدف و یک مسیر تلاش کردن، اما حضرت محمد اومد دین پیامبران گذشته رو هم تکمیل و کامل کرد. پس چون نود آید صد هم پیش ماست. با رعایت دین حضرت محمد، حضرت مسیح و حضرت ابراهیم هم مورد قبول واقع میشن

D آفلاین
                          D آفلاین
                          Deadac

Xe در ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست. گفته است:

2296be51-5060-4bb3-8937-d2cb9f39e4ac-image.png

D 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • D Deadac

2296be51-5060-4bb3-8937-d2cb9f39e4ac-image.png

D آفلاین
                            D آفلاین
                            Deadac

@DeletedAccc
                            ببخشید من تا این حد میتونم پیام بدم چون هم ممکنه برای آلاخونه مشکل ساز بشه (چون گفتن اینا شاید تو کشور ما مجاز نباشه) و هم الآن وقت درسه.
                            خوشحال شدم با شما گفت و گو کردم.

XeX 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • D Deadac

@DeletedAccc
                              ببخشید من تا این حد میتونم پیام بدم چون هم ممکنه برای آلاخونه مشکل ساز بشه (چون گفتن اینا شاید تو کشور ما مجاز نباشه) و هم الآن وقت درسه.
                              خوشحال شدم با شما گفت و گو کردم.

XeX آفلاین
                              XeX آفلاین
                              Xe
                              ریاضی

@DeletedAccc این بحث تموم شده بود شما دوباره بازش کردین🤷‍♂️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Kourosh MousaviK آفلاین
                                Kourosh MousaviK آفلاین
                                Kourosh Mousavi
                                فارغ التحصیلان آلاء

https://uupload.ir/view/voice_025_757r.m4a/
                                شرمنده اگه طولانی شد
                                ۲× بزیند

"?How did u feel" +

XeX 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

https://uupload.ir/view/voice_025_757r.m4a/
                                  شرمنده اگه طولانی شد
                                  ۲× بزیند

XeX آفلاین
                                  XeX آفلاین
                                  Xe
                                  ریاضی
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Xe انجام شده

Kourosh Mousavi
                                  همه چیز رو که لزومی نداره در مدرسه گفته بشه
                                  همین سلامت و هویت و سواد رسانش کلی فحش میخورن که به چه درد ما میخورن
                                  یه جاهایی هم آدم خودش باید پیگیر بشه
                                  من خودم به این دلیل با LGBT مخالفم چون به نظرم باعث میشه اون آدما حالشون بدتر بشه طبق مواجه هایی که داشتم و از یه جایی به بعد اون افراد با اینکه میبینن که دارن ضربه میخورن ولی نمیتونن بیان بیرون.
                                  و اینکه مسائل جنسی بخش کوچکی از کل زندگی ما رو پوشش میدن و مسائل مهم تری از اینا هست

Kourosh MousaviK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • XeX Xe

Kourosh Mousavi
                                    همه چیز رو که لزومی نداره در مدرسه گفته بشه
                                    یه جاهایی هم آدم خودش باید پیگیر بشه
                                    من خودم به این دلیل با LGBT مخالفم چون به نظرم باعث میشه اون آدما حالشون بدتر بشه طبق مواجه هایی که داشتم و از یه جایی به بعد اون افراد با اینکه میبینن که دارن ضربه میخورن ولی نمیتونن بیان بیرون.
                                    و اینکه مسائل جنسی بخش کوچکی از کل زندگی ما رو پوشش میدن و مسائل مهم تری از اینا هست

Kourosh MousaviK آفلاین
                                    Kourosh MousaviK آفلاین
                                    Kourosh Mousavi
                                    فارغ التحصیلان آلاء

دلیل بر این شد که نیازی به این دروس نیست؟

"?How did u feel" +

XeX 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • D Deadac

@DeletedAccc
                                      من به دین اسلام احترام میذارم صرفا منظورم این بود که معتقدین به ادیان ابراهیمی هم باید به باقی ادیان احترام بذارن تا تمدن بشری از هم نپاشه.
                                      لطفا به دگراندیشی احترام بذارید تا ما هم با شما محترمانه تر برخورد کنیم.
                                      احترام کاملا چیز متقابلی هست.

H آفلاین
                                      H آفلاین
                                      Houman M
                                      دانش آموزان آلاء
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Houman M انجام شده

@DeletedAccc نه خیر صرفا ناشی از دین نیست و هیچ ربطی نداره عواملی بیرونی باعث ایجاد این انحرافات میشه و هیچکدوم طبیعی و ذاتی نیست برای همین انحراف محسوب میشن و باید درمان بشن این طرز تفکر شما چیزیه که جامعه مدرن دقیقا میخواد و همه رو به نابودی میکشونه فقط برای اونا سود داره .هرچیزی که با طبیعت انسان ناسازگار باشه انحرافه . مقایسه انسان و حیوان تو این زمینه یک کار بی منطقه درضمن حیوانات هم به این سمت نمیرن که شما میگی!
                                      بقیه حرفاتونم صرفا بهونس برای قانع کردن خودمون و کار اشتباهمون خارج از مسائل دینی خ.ا اصلا هم طبیعی و سازگار با ذات انسان نیست . بله باید احترام گذاشت به هرکسی ولی دلیل نمیشه بگیم انحراف حساب نمیشه فردی که دچار این چیزا بشه رو با احترام به سمت درمان شدن و دوباره به زندگی عادی برگشتن میکشونیم نه اینکه بگیم نه تو منحرفی مشکل داری... مثل کسی ک افسردگی داره یا بیماره . و بخاطر بیمار بوندش معلومه کسی نباید بهش توهین کنه .

Nowhere, Now Here

D Kourosh MousaviK 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • XeX Xe

درباره ادیان هم بگم که

H آفلاین
                                        H آفلاین
                                        Houman M
                                        دانش آموزان آلاء

Xe این دوستمون هم خوب اشاره کردن دین اسلام جدا از دین سایر پیامبران نیست کامل کننده و در مسیر همون دین هاست

Nowhere, Now Here

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • H Houman M

@DeletedAccc نه خیر صرفا ناشی از دین نیست و هیچ ربطی نداره عواملی بیرونی باعث ایجاد این انحرافات میشه و هیچکدوم طبیعی و ذاتی نیست برای همین انحراف محسوب میشن و باید درمان بشن این طرز تفکر شما چیزیه که جامعه مدرن دقیقا میخواد و همه رو به نابودی میکشونه فقط برای اونا سود داره .هرچیزی که با طبیعت انسان ناسازگار باشه انحرافه . مقایسه انسان و حیوان تو این زمینه یک کار بی منطقه درضمن حیوانات هم به این سمت نمیرن که شما میگی!
                                          بقیه حرفاتونم صرفا بهونس برای قانع کردن خودمون و کار اشتباهمون خارج از مسائل دینی خ.ا اصلا هم طبیعی و سازگار با ذات انسان نیست . بله باید احترام گذاشت به هرکسی ولی دلیل نمیشه بگیم انحراف حساب نمیشه فردی که دچار این چیزا بشه رو با احترام به سمت درمان شدن و دوباره به زندگی عادی برگشتن میکشونیم نه اینکه بگیم نه تو منحرفی مشکل داری... مثل کسی ک افسردگی داره یا بیماره . و بخاطر بیمار بوندش معلومه کسی نباید بهش توهین کنه .

D آفلاین
                                          D آفلاین
                                          Deadac
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Deadac انجام شده

Houman M در ع...نه بابا؟ یه چیز مثبت تو این آموزش و پرورش هست. گفته است:

بخاطر بیمار بوندش معلومه کسی نباید بهش توهین کنه .

خود لفظ "بیمار" میتونه توهین کننده باشه. مثل اینکه بگم چون شما مسلمان هستید بیمارید. احساس توهین به شما دست نمیده؟

ذاتی نیست

منظور من از ذاتی masturbation (خ.ا) هست نه همچنس گرایی. گرایش هر فرد ممکنه بسته به طرز فکرش متفاوت باشه.
                                          اما چون باز همجنس گرایی در بعضی ها دیده شده حتی در دوران باستان و یونان (میتونید سرچ کنید) و حتی در دوران حضرت لوط که توی باور های اسلامی هست، پس میشه اونو به عنوان یک کنشی که انسان ها در طول تاریخ انجام میدادن به رسمیت شناخت. من به چیزی برچسب طبیعی یا غیر طبیعی نمیزنم چون این الفاظ فقط باعث انحراف بحث میشه و برچسب زنی به چیزی رو من درست نمی دونم.

برای همین انحراف محسوب میشن و باید درمان بشن

خب من با توجه به چیز هایی که بالا گفتم تونستم مقدمات شما رو تا حدودی نقض کنم و بنابراین این نتیجه گیری شما رو رد.

یک کار بی منطقه

تعریف شما از منطق چیه؟ چرا باید همه انسان ها منطق یکسان داشته باشن؟؟ لفظ "بی منطق" باید استدلالی پشتش باشه و باتوجه به اینکه همه افراد طرز تفکر و منطق یکسانی ندارن پس فکر می کنم بی منطق رو از نظر خودتون گفتید که در این صورت مشکلی وجود نداره. در خیلی از حالات منطق انسان ها با هم متفاوته.

خ.ا اصلا هم طبیعی و سازگار با ذات انسان نیست

ببخشید میتونید پاسخ ندید ولی شما تاحالا انجام ندادید؟ چند روز یا هفته یا ماه میتونید بدون انجام این اعمال مقاومت کنید؟ در آخر آیا انجام نمیدید؟

دلیل نمیشه بگیم انحراف حساب نمیشه

دلیل هم نمیشه بگیم انحرافه

با احترام به سمت درمان شدن و دوباره به زندگی عادی برگشتن میکشونیم

این دیدگاهتون یعنی اینکه فقط شما هستید که میفهمید و باید برای بقیه تصمیم گیری کنید. اگر کسی نخواست "درمان" بشه با توجه به دیدگاه های اسلام باید چطور باهاش رفتار کرد؟ آیا سنگسارش می کنید یا اعدام؟

H Kourosh MousaviK 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه