هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_ دقیقا منم پسر داداشم اخلاقش خیلی شبیه خودمه برای همین بیشتر از دختر داداشم دوسش دارم
-
در حال بارگذاری...replied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 معمولا یه چی دیگه میگن
-
0yasin.sh0 نه ۱۳ سالشه
دهه هشتادی مایه به دهه نودی -
@ABR_DJ
بله -
@Sally فاقد اهمیت
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to AmirBarsam on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ ولی فضول آبروم رو برده چت های من رو بلند بلند تو خونه میخونه برای همین همیشه ترک چت رووم میزنم 🥲
-
@ABR_DJ ️
-
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_ دقیقا منم پسر داداشم اخلاقش خیلی شبیه خودمه برای همین بیشتر از دختر داداشم دوسش دارم
کلا خواهر زاده و برادرزاده شیرین هستن
من میدونم چون خودمون عمه درستی نداشتیم ابجیم خیلیی عمه خوبی میشه -
0yasin.sh0replied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری... تو جمع بودش
-
I_Fatemeh_l
من که به عموهام هم فحش میدم خصوصا آخری که از دماغ فیل افتاده وقتی این چیزا رو میشنوم: -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to پرستو بابایی on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بند پایان توم شه شیرینی میدم
من خامه ای می خوام ها گفتم باشم
هنوز نشده به خدا خیلی خستم یه شاخس صد تا جک و جونور داره
-
@ABR_DJ نه بابا ماشاالله چه زبونی همونه به دهه نودی ها تنش خورده
-
در حال بارگذاری...replied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
I_Fatemeh_lreplied to در حال بارگذاری... on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
من فقط خرابکاری بهشون یاد میدم️ -
فقط فضولی بچه ها موقعی که با یکی چت میکنی....
دیوونه ات میکنن انقدر میپرسن کیه و چی میگید ️ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب از وقتی به مادرم گفتم گوشی رو بگیر همش میگه گوشی رو بده گوشی رو بده گوشی رو بده میگم گوشی رو بده
-
@Sally اه خواهر برادر کوچیک داشتن سخته
-
@Sally #انتقام_سخت
-
در حال بارگذاری...replied to I_Fatemeh_l on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l من دارم برای ایندش سرمایه گذاری میکنم
701190/1000113