هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nilay هیچی تلاشتو بکن که جمعه نگی ای کاش بیشتر تلاش میکردم چن روز اخر رو
بریکلا دختر خوب -
Rahman Aa نه میگم چرا انتخابت شیرازه؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 والا هم بخاطر تاپ بودنش هم کل رفقام اونجان از علی تا شاهرخ هموشن دختر عمومام حتی یدونه دختر خالم همشون اونجان کلا عاشق دانشگاه شیرارز شدم سر خود خواهیی نرفتم سال قبل ولی امسال دیگ نمیدونم واقعا هعییییی
-
@0yasin-sh0 والا هم بخاطر تاپ بودنش هم کل رفقام اونجان از علی تا شاهرخ هموشن دختر عمومام حتی یدونه دختر خالم همشون اونجان کلا عاشق دانشگاه شیرارز شدم سر خود خواهیی نرفتم سال قبل ولی امسال دیگ نمیدونم واقعا هعییییی
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa سال قبل کجا آوردی؟
منم فقط دانشگاه شیرازو دوست دارم -
Nilay هیچی تلاشتو بکن که جمعه نگی ای کاش بیشتر تلاش میکردم چن روز اخر رو
بریکلا دختر خوب@0yasin-sh0 چشم
-
Rahman Aa سال قبل کجا آوردی؟
منم فقط دانشگاه شیرازو دوست دارمنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l 1897 منطقه
-
@0yasin-sh0 والا هم بخاطر تاپ بودنش هم کل رفقام اونجان از علی تا شاهرخ هموشن دختر عمومام حتی یدونه دختر خالم همشون اونجان کلا عاشق دانشگاه شیرارز شدم سر خود خواهیی نرفتم سال قبل ولی امسال دیگ نمیدونم واقعا هعییییی
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa اهاا موفق باشی
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Nilay گوربانت
-
I_Fatemeh_l 1897 منطقه
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa دانشگاه؟
-
Rahman Aa دانشگاه؟
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l هر دانشگاهیی جز شیراز مشهد تهران و اصفهان میشد رفت حالا چه دولتیش چه پردیسش ولی نرفتم
-
I_Fatemeh_l هر دانشگاهیی جز شیراز مشهد تهران و اصفهان میشد رفت حالا چه دولتیش چه پردیسش ولی نرفتم
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa خب میرفتی بعد انتقالی میگرفتی
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانواده علاوه بر اینکه نقش حمایت کننده رو داره یه نقش دیگه هم داره که میبینن هر وقت حالت خوبه به اشکال مختلف جوری اعصابتو خورد میکنن که خودتم نمیدونی چجوری از اون فرد آروم تبدیل شدی به این
-
Rahman Aa خب میرفتی بعد انتقالی میگرفتی
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l نمیدادن خیلییی سخته دختر بودم یه چیزیی تازه اونم اگر شوهر کنن میشه به پسرا خیلی سخته نمیدن
-
I_Fatemeh_l نمیدادن خیلییی سخته دختر بودم یه چیزیی تازه اونم اگر شوهر کنن میشه به پسرا خیلی سخته نمیدن
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRahman Aa آهااا
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا حس کردم کاش دختر میبودم
-
برو خناسسسسسس برو
-
Rahman Aa
بشین سرجات
-
ولی من شغلای پسرونه دوست دارم که نمیشه برم
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
ولی من شغلای پسرونه دوست دارم که نمیشه برم
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۲، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l مثلا مکانیکی؟