هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها
لطفا به سوال من پاسخ بدین
واقعا برای شما دانش آموزا که یه سال کار کردین و زدین
کنکور واقعا سخت بودش دیگه؟#ماز داره جو میده خواستم بدونم داره بازاریابیه یا نه
@0Farzam0 ریاضی سخت بود زمین لولش بالا تر از دی بود حد اقل تو 3 سوال شیمی سخت تر از ریاضی بود حلیاش داغون بود فیزیک دهمش خوب بود یازدهمش مدار یکم وقت گیر بود فیزیک حرکت وقت گیر بود ولی بقیه وب بود مغناطیس وکلونم اوکی بود در کل بگم فیزیک بالا 50 و شیمیم بالا 45 بزنیی خوب بود ب توجه به زمان کمشون و اینا درصد معقولیه زیست ببین سوال چالشی داشت به نظرم 10 مورد چالشی بود 35 تا اسون متوسط خب مث م ه کنکورا بود تقریبا سبک دی ماه بود دی ماهم همین بود
-
@0Farzam0 ریاضی سخت بود زمین لولش بالا تر از دی بود حد اقل تو 3 سوال شیمی سخت تر از ریاضی بود حلیاش داغون بود فیزیک دهمش خوب بود یازدهمش مدار یکم وقت گیر بود فیزیک حرکت وقت گیر بود ولی بقیه وب بود مغناطیس وکلونم اوکی بود در کل بگم فیزیک بالا 50 و شیمیم بالا 45 بزنیی خوب بود ب توجه به زمان کمشون و اینا درصد معقولیه زیست ببین سوال چالشی داشت به نظرم 10 مورد چالشی بود 35 تا اسون متوسط خب مث م ه کنکورا بود تقریبا سبک دی ماه بود دی ماهم همین بود
-
هیچ وقققققققت یادم نمیره اینکارتو
️ -
تودلی جانم
قلم زدن در تو بس شیرین می نمود و بس جدایی از تو سخت و جانکاه است .......
بازخواهم گشت
باید پرواز کنم از این آشیانه .......
باید غنی شوم .......
غنای من است که شمع آشوب می کشد.....
سوختم ....
مرهمی باید ......
اگر نه که دیگر نفس کشیدن را چه سود!؟خدانگهدار عزیزجان!

-
Rahman Aa
رحمان بالاخره راضی هستی با خودت یا نه
اگه درصد گرفتی
اینارو باشی دانشگاه شیراز میبینیمت
1- زیست بالای 60
2- فیزیک بالای 60
3- شیمی بالای 40
4 ریاضی 7 تا درست
امیدوارم زده باشی
-
الان من این طوریم چرا اینو ندیدم

-
@0Farzam0 زیست 75 به بالا زدم اره شیمیم همین یکم بیشتر فیزیک 10 درصد کم تر ریاضیم همین زدم زمینم 12 تا زدم که 4 تاش مستقیم جزوه چلاجور بو د خدای دمش گرم
-
@0Farzam0 زیست 75 به بالا زدم اره شیمیم همین یکم بیشتر فیزیک 10 درصد کم تر ریاضیم همین زدم زمینم 12 تا زدم که 4 تاش مستقیم جزوه چلاجور بو د خدای دمش گرم
-
بی حوصلم اینم هی جیغ و داد می زنه
خدایا چرا منو با این تنها گذاشتین :/// -
از صبح نزاشته درس بخونم

|

شعردانه