هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Younes-D-IUT اره بابا پدر جدت در میومد 5 تابزنیی سوال نبود من سر ریاضی خیلی فوش دادم به خودم و طراح
Rahman Aa
بعله دیدم سوالاتو
شما تجربیا براین قاعده این
سفر عشق جیگر شیر میخاد
الکی که نیست -
Rahman Aa
بعله دیدم سوالاتو
شما تجربیا براین قاعده این
سفر عشق جیگر شیر میخاد
الکی که نیست@Younes-D-IUT
والا زیست که زدم گفتم دمشون گرم سوالات خوب بود رفتم فیزیک گفتم به به اسونه زددم اینا بعدش رسیدم شیمی سینه زنی شروع کردم رفتم ریاضی گفتم سینه مینه وافیده نداره با گریه کنی دیگ شروع کردمگریه کردن تا تموم شد و دیگه دیدم اومدن بهم گفتن که این کارت مصداق عمل صالحه و پاداش دنیوی و اخروی داره
-
_Reza_ رضا 24 سوال شکلی بود خدایی همشم گفته بودی م بیا یه شباهت سازی کنیم و قضیه رو با مدیر اوکیی کنیم
-
Rahman Aa این جزوه نه رحمان ... جامعشو بزنیم بعش یه پیشنهاد دیگه هم دارم اون بحثش جداست ... بعدا ب میگم
-
@Younes-D-IUT
والا زیست که زدم گفتم دمشون گرم سوالات خوب بود رفتم فیزیک گفتم به به اسونه زددم اینا بعدش رسیدم شیمی سینه زنی شروع کردم رفتم ریاضی گفتم سینه مینه وافیده نداره با گریه کنی دیگ شروع کردمگریه کردن تا تموم شد و دیگه دیدم اومدن بهم گفتن که این کارت مصداق عمل صالحه و پاداش دنیوی و اخروی داره
-
_Reza_ اون جزوه عه خوبه خدایی فقطشکلا رو باید اضافه کنیم بهش و تکمیل شه و مقدمه رو ادیت کنیم به 2 یا 3 مقدمه
-
@Younes-D-IUT
Rahman Aa
میدونی بدترین ضربه رو توی کنکور ریاضی کیا خوردن
اونایی که رسیدن به حسابان دیدن سخته
مستقیم رفتن سراغ آمار
آمار و گسسته خیلی تست غلط و سخت داشته
روحیه طرفو راحت میترکوند -
Rahman Aa
مستقیم رفتن سراغ آمار
روحیه طرفو راحت میترکوند -
@Fateme-goli
نفس کش بازی واس من درنیار بچه
از قدیما میگن دست بالا دست زیاده :)) تو قلبم فالو شده_Reza_ من ازت بزرگترماااا
-
مسئله ای که مطرح میشه تحصیل همزمان تو دوتا دانشگاهه
-
Rahman Aa
مستقیم رفتن سراغ آمار
روحیه طرفو راحت میترکوند@Younes-D-IUT من هنوزم معتقدم ریاضی انسانی از حسابان ریاضی و ریاضی تجربی سخت تر بود
خیلی سخت تر -
_Reza_ من ازت بزرگترماااا