هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sally مگ لازمه معرفی دوستت کارنامه خوبه؟!!!
عالیه عمومی ها حالا تخصصی ها هم اشکال نداره فداسرت ولی اینکه میگی نمیتونی تلگرامم نصب کنی یکم ناراحت کنندس!@0yasin-sh0
آخه پسره(دوستم)
اوخی مهربون شدی🧁
-
@0Farzam0
-
@Sally اها پس بنظرم چون خراب شده اصلا معرفی نکنی بهتره
مهربون بودم جدا از اینکه خودمم یک ساعت پیش یک گندی زدم! -
Michael Vey خاصیت بابا های فرهنگی همینه،
تو مدرسه فقط حق رو بده همکاراش میدع@0yasin-sh0 +++++
تو باز نهایی امسالو ندادی نمیدونی.. سوالی ک اتفاقا دام بود و همممممه اشتباه نوشته بودن از جمله همون طرف رو من درست نوشتم.. بعد اون ۲۰ گرف منم کمتر از نمره واقعیم نمره گرفتم. عالی نیس؟ -
واقعا حرص میخورم از کارای بابام.. ب کسی ک ب وضوح اشتباه نوشته بود زبانو داد ۲۰.. بهش گفتم تو اینجوری حق کسایی مث منو زیر پا میزاری. حرف گوش نمیکنه ک.. پوف.. بفرما خوبت شد ب من حتی کمترم دادن؟
Michael Vey
حالا یه دبیر زبان بود هر کی غلط املایی داشت تو لیسنینگ ازش کم میکرد یا یدونه s نذاشته بود -
بچه ها درسی رو اعتراض می خوایید بزنید؟
بزنیم یا نه من هنوز ندیدم ولی می گن خیلی بد نمره دادن
اگر اعتراض بزنیم احتمال داره بهترش کنند؟ -
@0yasin-sh0 +++++
تو باز نهایی امسالو ندادی نمیدونی.. سوالی ک اتفاقا دام بود و همممممه اشتباه نوشته بودن از جمله همون طرف رو من درست نوشتم.. بعد اون ۲۰ گرف منم کمتر از نمره واقعیم نمره گرفتم. عالی نیس؟Michael Vey هعی چی بگم !!
-
@Sally
خوب شدیییی@Dex
داشمی️
-
Michael Vey
حالا یه دبیر زبان بود هر کی غلط املایی داشت تو لیسنینگ ازش کم میکرد یا یدونه s نذاشته بود@Venus655 دقییقا.. جالبه ک منم موقع تصحیح چون الکتریکی بود و تو خونه تصحیح میکرد ب بابام کمک میکردم.. ب همه اونایی ک غلط املاییای افتضاح داشتن تو لسنینگ نمره دادیم
-
بچه ها درسی رو اعتراض می خوایید بزنید؟
بزنیم یا نه من هنوز ندیدم ولی می گن خیلی بد نمره دادن
اگر اعتراض بزنیم احتمال داره بهترش کنند؟ -
@Venus655 دقییقا.. جالبه ک منم موقع تصحیح چون الکتریکی بود و تو خونه تصحیح میکرد ب بابام کمک میکردم.. ب همه اونایی ک غلط املاییای افتضاح داشتن تو لسنینگ نمره دادیم
Michael Vey بنظر منم نباید غلط بگیرن شنیداریه دیگه
-
هعی.. اعتراض نزنم ن؟ ۲۵ صدم تاثیر خاصی نداره فک کنم
-
هویتمو ۱۵ و خوردی شدم
عالی بود
-
ولی جدی معدلم بد نشد.. ینی با توجه ب اوضاع امسال.. هرچن در هر حال بی عدالتی هس دیگ... :>
-
@Venus655 من فقط یکی درسا رو موقع امتحانا فکر کنم پاسخناشم دیدم الان درست یادم نیست کدوم بود
هنوزم نمره ها مو ندیدم
ولی بر اساس اینکه یک درسا به هم کم داده باشن می گم بریم اعتراض بزنیم الان تو گروه با بچه ها رای گیری گذاشتسم ببینمی کدوم بد نمره دادن بریم اغتراض بزنیم -
@0Farzam0 کدوم استاد ستون؟
-
الاله غنچه کرده کاش بودی و میدیدی
@ABR_DJ