هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Euphonious در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Reza_
سلام بابا جان
چه خوب که حالمو نمیپرسی میگی مردی یا زنده ای؟
قربون نوه گلم برم من.عاغا جون چای میخوای ؟!
نلبکی جونم راستش بخوای نبودنت برام مهم نیس فقط اون ارثت برام مهمه که متأسفانه علائم حیاتی نشون دادی -
_Reza_
سلام بابا جان
نلبکی جونم راستش بخوای نبودنت برام مهم نیس فقط اون ارثت برام مهمه که متأسفانه علائم حیاتی نشون دادی -
_Reza_
سلام بابا جان
رویا قشنگ ترین جایی که ما حداقل چند ثانیه از عمرمون رو توش زندگی کردیم.... به شدت زیباست...
چون ما اون رویا رو با دستای خودمون ساختیم با ذهن خلاقمون و با قدرت توانایی هامون ساختیمش......
پس همون طور که تونستیم به این قشنگی بسازیم میتونیم در واقعیت اما با کمی سختی محققش کنیم....️
@Henrita گریه م گرفت همون اولش که خوندم
خیلی حالم بده خیلی
-
_Reza_
بابا جان قربونت برم اگه الان بگم کل ارثم رو زدم به اسم بابات چی میشه!؟!؟
فکر کنم باید به فکر علائم حیاتی یاسین باشی@Euphonious در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Reza_
فکر کنم باید به فکر علائم حیاتی یاسین باشیازت بعیده اینکارو کنی ولی اگه کردی بزن به نام خودم قربون این عاغا جونم برم که اینقده منو دوس داره
چای میخواستی آره ؟! چششششم -
_Reza_
فکر کنم باید به فکر علائم حیاتی یاسین باشیازت بعیده اینکارو کنی ولی اگه کردی بزن به نام خودم قربون این عاغا جونم برم که اینقده منو دوس داره
چای میخواستی آره ؟! چششششم -
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ... دانی که پس از مرگ چه ماند باقی ؟ عشق است و محبت باقی همه هیچ ...