هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بالاخره ب اینجا رسیدم و ... :>
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild
@M-Tina -
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه عده فامیل دور بودن از یه شهر دیگه میومدن اینجا
بعد اصلا قبلش زنگ نمیزدن که ما داریم میایم خونه تون ساعت ۱۲ ظهر میرسیدن بیشتر هم موقع امتحانات دی و خرداد میومدن من اصلا نمیتونستم درس بخونم یه چند روزی می موندن
طرف خونه مادرش همینجا بود ولی میومد خونه ما یا داییم میموند.
ساعت ۴ صبح رفته بودن خونه داییم
الان دیگه نمیان -
بعد اصلا قبلش زنگ نمیزدن که ما داریم میایم خونه تون ساعت ۱۲ ظهر میرسیدن بیشتر هم موقع امتحانات دی و خرداد میومدن من اصلا نمیتونستم درس بخونم یه چند روزی می موندن
الان دیگه نمیاننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه مدت صبح ۱۴ فروردین میومدن یه روز بعد ۱۳ بدر
-
الان دیگه نمیاننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 به قول مامانجون من فامیل نون تو سفره و پول تو جیبه
یعنی تا وقتی نون تو سفرهت باشه و پول تو جیبت داشته باشی هستند ولی وقتی نداشته باشی روت نمیشه دستتو جلوشون دراز کنی -
الان دیگه نمیاننوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655 این مردم اذیت کردنه نه مهمونیی جالبه ما نریم بهمون زنگ میزنن پس کوشین
-
بغض کردیم و حسودان جهان، شاد شدند...
- امید صباغ نو
- امید صباغ نو
-
@Soniaaa انشاالله که بهترتر بشی و از ای گنگی دربیایی
منم هیچی اعصاب خوردی و کوچه علی چپ و حالا خدارو شکر نصف روز سرم گرمه@ABR_DJ
مرسی توهم ایشالا -
نچ نچ نچ نچ
-
@Venus655 به قول مامانجون من فامیل نون تو سفره و پول تو جیبه
یعنی تا وقتی نون تو سفرهت باشه و پول تو جیبت داشته باشی هستند ولی وقتی نداشته باشی روت نمیشه دستتو جلوشون دراز کنینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ یه بار مامانبزرگم بهشون گفت چرا اینجوری میرید خونه مردم قبلش زنگ بزنید که می خواید برید از اون موقع نیومدن دیگه
-
اسیر جبر شدیم.
-
پرستو بابایی
باید بشه نسترن️
چون بی خوابی و کلا بد خوابی خیلییییی بده(سال دهم تجربه ای از همه ی این مدل کارا بود واسم فقط گند میزدم و بعدش متوجه میشدم دارم گند میزنم و تجربه ای به تجربهی دیگه اضافه میشد
️
)
بد خوابی خیلییی بده میتونه یه کاری کنه بعد یه مدت از شدت خستگی ندونی چیکار کنی!دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده@M-Tina
خوبه حداقل انواعش رو تجربه کردی ،مهم اینه این تجربه ها تو سال کنکورت نباشه
آره متوجهم
مرسیی نرگس
️
-
@ABR_DJ یه بار مامانبزرگم بهشون گفت چرا اینجوری میرید خونه مردم قبلش زنگ بزنید که می خواید برید از اون موقع نیومدن دیگه
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
-
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط Ainoor انجام شده
=))
-
«نزنم نمک به زخمی که همیشگیست باری
که نه خستهی نخستین، نه خراب آخرینم!»
-
قشنگ بود»»»»
-
این شهاب دانشیه رو مخمه بدجور
-