-
تصور کن جنگ شده و خواننده ها رفتن جبهه :
.
.
.ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ : ﺑﺪه ﺍﻭﻥ ﮐﻼﺷﯿﻨﮑﻮﻓﻮ ﺩﺳﺖ ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ ﮐﭙﻠﯽ ﻣﻮﯼ ﻓﮑﻠﯽ...
پیشرو: توپ تانک چیکی چیکی بوم بوم
ﯾﺎﺱ:ﻣﻦ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﺮﺍ ﺩﺭﺩﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺯﺧﻤﯿﺎﺭﻭ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮔﺮﺩﻥ ﺑﮕﯿﺮﻩ
ﺳﺎﺳﯽ ﻣﺎﻧﮑﻦ:ﻧﺎﺭﻧﺠﮑﺎ ﮐﻮووووﺟﺎااااااا ﺍَﻥ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﺩﺍﻣﻦ ﮐﻮﺗﺎاااااﻫﻦ...وای وای وای تفنگ من کووووش ..وای وای وای دارم میرم از هوووووش
ﻫﯿﭽﮑﺲ:ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﺗﺎﻧﮑﺎ ﺑﺎﻻ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﯾﺎﺳﺮ ﯾﺎﺳﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ.
ﺗﻬﯽ: ﮐﻠﺖ ﻣﻦ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﮏ ﺧﺸﺎﺑﻪ.. حالا چپ راست بالا و پایینو چک کردم نبود دشمن
ابی : داره میباره خمپاره و تو نیستی دوباره
قمیشی خطاب به دشمن: من فقط عاشق اینم ..یه کلاش دستم بگیرم ، اونقدر زنده بموونم تا که مرگتو ببینم
شجریان : شباااااا ناله سررررر کن ....تفنگ مراااااا تازه تر کن
ﺯﺩﺑﺎﺯﯼ:ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ
تتلو : OOo ooOOOOoooooOOOOoo
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره خخخخخ
-
تصور کن جنگ شده و خواننده ها رفتن جبهه :
.
.
.ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ : ﺑﺪه ﺍﻭﻥ ﮐﻼﺷﯿﻨﮑﻮﻓﻮ ﺩﺳﺖ ﻋﻠﯿﺸﻤﺲ ﮐﭙﻠﯽ ﻣﻮﯼ ﻓﮑﻠﯽ...
پیشرو: توپ تانک چیکی چیکی بوم بوم
ﯾﺎﺱ:ﻣﻦ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﺮﺍ ﺩﺭﺩﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺯﺧﻤﯿﺎﺭﻭ ﮐﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮔﺮﺩﻥ ﺑﮕﯿﺮﻩ
ﺳﺎﺳﯽ ﻣﺎﻧﮑﻦ:ﻧﺎﺭﻧﺠﮑﺎ ﮐﻮووووﺟﺎااااااا ﺍَﻥ ﺩﻧﺒﺎﻟﻪ ﺩﺍﻣﻦ ﮐﻮﺗﺎاااااﻫﻦ...وای وای وای تفنگ من کووووش ..وای وای وای دارم میرم از هوووووش
ﻫﯿﭽﮑﺲ:ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺮﻡ ﺗﺎﻧﮑﺎ ﺑﺎﻻ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﯾﺎﺳﺮ ﯾﺎﺳﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ.
ﺗﻬﯽ: ﮐﻠﺖ ﻣﻦ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﯾﮏ ﺧﺸﺎﺑﻪ.. حالا چپ راست بالا و پایینو چک کردم نبود دشمن
ابی : داره میباره خمپاره و تو نیستی دوباره
قمیشی خطاب به دشمن: من فقط عاشق اینم ..یه کلاش دستم بگیرم ، اونقدر زنده بموونم تا که مرگتو ببینم
شجریان : شباااااا ناله سررررر کن ....تفنگ مراااااا تازه تر کن
ﺯﺩﺑﺎﺯﯼ:ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ ﺟﺒﻬﻪ ﻣﺎﻝ ﻣﻨﻪ
تتلو : OOo ooOOOOoooooOOOOoo
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره شادمهر من کو؟
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ممنون از سایت خیلی خوبتون و از زحمات بی اندازه تون
من بعد از ده سال میخوام دوباره بخونم اما خیلی سخته
البته کار نشد نداره...
اما متاسفانه باید از پایه بخونم،ومن نمیتونم برم کلاس.سایت شما تو خیلی درس ها بهم کمک کرده اما تو بعضی درسها هنوزم مطالبتون کم
میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه که چطوری بخونم ،چون میخوام برای پزشکی بخونم ...
ممنونم -
سلام
البته کار نشد نداره...
اما متاسفانه باید از پایه بخونم،ومن نمیتونم برم کلاس.سایت شما تو خیلی درس ها بهم کمک کرده اما تو بعضی درسها هنوزم مطالبتون کم
میخواستم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه که چطوری بخونم ،چون میخوام برای پزشکی بخونم ...
ممنونمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.Salimi لسانسی/
-
بهاره شادمهر من کو؟
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره پس تقدیر رو ندیدی؟
-
بهاره پس تقدیر رو ندیدی؟
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده تقدیر شادمهر. اونم جبهه رفت
-
بهاره پس تقدیر رو ندیدی؟
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام
البته کار نشد نداره...
ممنونمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.Salimi
داشتن هدف، و رفتن به دنبالش، چیز خوبی است ولیعاشق هدف بودن و گرفتار شدن، چیز دیگری است.
پرفسور حساب
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از شروع دوباره نهراسید
چون فرصتی است تازه برای بازسازی انچه که میخواهید .. -
M.Salimi
داشتن هدف، و رفتن به دنبالش، چیز خوبی است ولیعاشق هدف بودن و گرفتار شدن، چیز دیگری است.
پرفسور حساب
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدقیقا
البته من بیشتر بخاطر بچه ام میخوام ادامه بدم
میخوام تلاش و پشتکار رو عینا ببینه
بقول معروف
ماهی روهروقت از آب بگیریم تازه ست ... -
سلام
البته کار نشد نداره...
ممنونمنوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شدهM.Salimi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
البته کار نشد نداره...
ممنونمسلام
خوش اومدین
خیلی خوبه که بعد از یه مدت طولانی بازم تصمیم گرفتین که درستونو ادامه بدین و بدون شک اگه تلاش لازم رو داشته باشید میتونید به هدفتون برسید ان شاءالله
شما به آموزش ، برنامه ریزی و منابع خوب احتیاج دارین
واسه آموزش اصلا نگران نباشید چرا که آلاء واسه تمام دروس رشته تجربی (بجز زمین شناسی ) فیلم آموزشی داره که شما میتونی استفاده کنی...گفتین تو بعضی درسا مطالب کمه ، میشه لطف کنید و بفرمایید کدوم درس ها و چه مطالبی؟
درسته! شما باید مطالب رو واسه تمام دروس اختصاصی و زبان انگلیسی و عربی از پایه بخونید...اما از اونجایی که کلاس های کنکوری آلاء ، دروس رو از پایه آموزش میدن ، اگه فیلمهارو ببینید مشکلی نخواهید داشت.
نظر من اینه که واسه هر درس یکی از کلاس های مربوطه رو انتخاب کنید و تماشا کنید ...برای مثال عربی آقای ناصح زاده عالیه ، فیزیک آقای کازرانیان و فدایی فرد هردوشون خوبن ، از اونجاییکه چندسالی از دبیرستانتون میگذره و احتمالا خیلی از مطالب رو فراموش کردین توصیه میکنم ابتدا زیست دوم آقای امینی راد رو ببینید و بعدش زیست سوم آقای دکتر ارشی و بعدش کلاس کنکور آقای پازوکی که تمام زیست هارو پوشش میده و در پایان بعد از اینکه تمام زیست هارو مطالعه کردید از فیلم های جمع بندی زیست آقای رحیمی استفاده کنید...
درمورد شیمی فیلم های آقای آقاجانی رو پیشنهاد میکنم.
اما دو مطلب مهم باقی میمونه، یک برنامه ریزی و دوم منابع...در مورد برنامه ریزی که به نظر من بهترین مشاور و برنامه ریز واسه هرکسی خودشه...شما بیشتر از هر کسی به شرایط خودتون آگاه هستین ...البته میتونین از فایل های مشاوره آقای امینی راد هم کمک بگیرید
این سایت هم فایل های مشاوره ای خوبی داره که میتونه واسه برنامه ریزی کمکتون کنه : alirezael.ir
معمولا بهترین منابع واسه هر درس مشخص هستن و با کمی پرس و جو به راحتی میتونید اونارو پیدا کنید و تهیه کنید گرچه دبیرای فیلم های آلاء هم منابعی رو معرفی میکنند و در طول سال با دانش آموزا کار میکنن.موفق باشید
-
M.Salimi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
البته کار نشد نداره...
ممنونمسلام
خوش اومدین
خیلی خوبه که بعد از یه مدت طولانی بازم تصمیم گرفتین که درستونو ادامه بدین و بدون شک اگه تلاش لازم رو داشته باشید میتونید به هدفتون برسید ان شاءالله
شما به آموزش ، برنامه ریزی و منابع خوب احتیاج دارین
واسه آموزش اصلا نگران نباشید چرا که آلاء واسه تمام دروس رشته تجربی (بجز زمین شناسی ) فیلم آموزشی داره که شما میتونی استفاده کنی...گفتین تو بعضی درسا مطالب کمه ، میشه لطف کنید و بفرمایید کدوم درس ها و چه مطالبی؟
درسته! شما باید مطالب رو واسه تمام دروس اختصاصی و زبان انگلیسی و عربی از پایه بخونید...اما از اونجایی که کلاس های کنکوری آلاء ، دروس رو از پایه آموزش میدن ، اگه فیلمهارو ببینید مشکلی نخواهید داشت.
نظر من اینه که واسه هر درس یکی از کلاس های مربوطه رو انتخاب کنید و تماشا کنید ...برای مثال عربی آقای ناصح زاده عالیه ، فیزیک آقای کازرانیان و فدایی فرد هردوشون خوبن ، از اونجاییکه چندسالی از دبیرستانتون میگذره و احتمالا خیلی از مطالب رو فراموش کردین توصیه میکنم ابتدا زیست دوم آقای امینی راد رو ببینید و بعدش زیست سوم آقای دکتر ارشی و بعدش کلاس کنکور آقای پازوکی که تمام زیست هارو پوشش میده و در پایان بعد از اینکه تمام زیست هارو مطالعه کردید از فیلم های جمع بندی زیست آقای رحیمی استفاده کنید...
درمورد شیمی فیلم های آقای آقاجانی رو پیشنهاد میکنم.
اما دو مطلب مهم باقی میمونه، یک برنامه ریزی و دوم منابع...در مورد برنامه ریزی که به نظر من بهترین مشاور و برنامه ریز واسه هرکسی خودشه...شما بیشتر از هر کسی به شرایط خودتون آگاه هستین ...البته میتونین از فایل های مشاوره آقای امینی راد هم کمک بگیرید
این سایت هم فایل های مشاوره ای خوبی داره که میتونه واسه برنامه ریزی کمکتون کنه : alirezael.ir
معمولا بهترین منابع واسه هر درس مشخص هستن و با کمی پرس و جو به راحتی میتونید اونارو پیدا کنید و تهیه کنید گرچه دبیرای فیلم های آلاء هم منابعی رو معرفی میکنند و در طول سال با دانش آموزا کار میکنن.موفق باشید
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی خیلی ممنونم از اطلاعات عالیتون ...
البته دقیقا برای فیزیک و شیمی دبیرهای مدنظرم همینهایی که شما گفتید هستند.وبرای زیست هم خیلی عالی توضیح دادید.
اما برای ریاضی از تدریس استاد مقصودی راضی هستم .ولی متاسفانه ظاهرا برای مقاطع بالاتر تدریس ندارند.
باز هم ممنونم دوست من -
خیلی خیلی ممنونم از اطلاعات عالیتون ...
البته دقیقا برای فیزیک و شیمی دبیرهای مدنظرم همینهایی که شما گفتید هستند.وبرای زیست هم خیلی عالی توضیح دادید.
اما برای ریاضی از تدریس استاد مقصودی راضی هستم .ولی متاسفانه ظاهرا برای مقاطع بالاتر تدریس ندارند.
باز هم ممنونم دوست مننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.Salimi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
باز هم ممنونم دوست منخواهش میکنم
آلاء واسه سال جدید برنامه های زیادی داره که از 15 مرداد شروع میشه ان شاءالله
احتمالا واسه ریاضی هم یه برنامه هایی دارن -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
روزي يكي از حاميان دولت از بهلول پرسيد : تلخترين چيز كدام است؟
بهلول جواب داد : حقيقت است
آن شخص گفت : چگونه ميشود اين تلخي را تحمل كرد؟
بهلول جواب داد : با شيريني فكر و تعقل !!! -
M.Salimi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
باز هم ممنونم دوست منخواهش میکنم
آلاء واسه سال جدید برنامه های زیادی داره که از 15 مرداد شروع میشه ان شاءالله
احتمالا واسه ریاضی هم یه برنامه هایی دارننوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن چون رشته ام فنی بوده بیشتر از بقیه سختی در پیش دارم ...
اما تا خدا هست غمی نیست ....
به امید خودش ... -
من چون رشته ام فنی بوده بیشتر از بقیه سختی در پیش دارم ...
به امید خودش ...نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شدهM.Salimi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من چون رشته ام فنی بوده بیشتر از بقیه سختی در پیش دارم ...
به امید خودش ...
سلام به شما
همین اراده ای که کردین و همتتون رونشون دادین کلی ارزش داره
امیدوارم همینطور قوی و محکم پیش برین جلو از هیچ چیزی هم واهمه ای نداشته باشین چون به قول خودتون یکی ازتون مراقبت میکنه -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پادشاهی قصد کشتن اسیری کرد. اسیر در آن حالت ناامیدی شاه را دشنام داد. شاه به یکی از وزرای خود گفت: او چه می گوید؟ وزیر گفت: به
جان شما دعا می کند. شاه اسیر را بخشید.
وزیر دیگری که در محضر شاه بود و با آن وزیر اول مخالفت داشت گفت: ای پادشاه آن اسیر به شما دشنام داد.
پادشاه گفت: تو راست می گویی اما دروغ آن وزیر که جان انسانی را نجات می دهد بهتر از راست توست که باعث مرگ انسانی می شود.
«گلستان سعدی»جز راست نباید گفت
هر راست نشاید گفت -
نوشتهشده در ۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا ....
آن را زندگی نمی نامم ؛تمام لحظاتی که بدون یاد تو طی می شوند ...
الهی شکرت