هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
پرستو بابایی بهشته که بهشت Rahman Aa 
 داریم با حوری ها می گذرونیم   
- 
Rahman Aa 
 چرا ؟ پرستو بابایی یه دبیر دینی داشتیم بنام حکمت دارایی این بشر ازش متنفر بودما کل اسلام بردم زیر سوال از عمد جوابای چرت و پرت میداد اخرشم از کلاس انداخختتم بیرون    
- 
Rahman Aa 
 داریم با حوری ها می گذرونیم   پرستو بابایی برا شما حوریی نمیدن که حوریی میدن   
- 
پرستو بابایی یه دبیر دینی داشتیم بنام حکمت دارایی این بشر ازش متنفر بودما کل اسلام بردم زیر سوال از عمد جوابای چرت و پرت میداد اخرشم از کلاس انداخختتم بیرون    Rahman Aa 
 وای پس واسه همینه    
 دبیر های دینی کلا همینن
- 
پرستو بابایی برا شما حوریی نمیدن که حوریی میدن   
- 
پرستو بابایی والا مگ حوریا مونث نیستن   
- 
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Mammal یک کلام بگو نیا دیگه    هعیی من که قلبم شکست    ️ ️  
- 
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba آیلار بیا جواب گو باش واگرنه اخراجت میکنه    هعییی قلب خودم شکست 
 چیکار با اخراجش دارم    ️ ️ 
- 
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba   حالا دیگه اینم درش تاثیر داشت دیگه من میگم اخراجش کن حالا دیگه اینم درش تاثیر داشت دیگه من میگم اخراجش کن    خودت میخوای اخراج بشه   
- 
Michael Vey چشم حتما فقط گف برو جهنم    Rahman Aa میکشمش :>>> 
- 
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Mammal یک کلام بگو نیا دیگه    هعیی من که قلبم شکست    ️ ️  
- 
Michael Vey جالب بود وخفن   
 ولی صدای خود کیتی آخه یه چیز دیگس   @M-Tina هیچی این ورژن نمیشه اوففففف کیتی فق اون اهنگش ک میگه kiss me ki ki kiss me     
- 
Rahman Aa میکشمش :>>> Michael Vey جالبه اونم یه دو روز پیش میگفت ویکشتت هنوز زنده ایی که   
- 
Rahman Aa چیشده؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه