هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این که یهو نفست بالا نیاد خیلی بده
من پارسال تابستون کمی دویدم تا برسم مطب سوال داشتم. نفس نفس زنان رسیدم اومدم صحبت کنم دیدم نمیتونم اون بدبختم یه لیوان آب نمیداد دستم یا مهلت نمیداد که نفسم بالا بیاد
هر وقت یادم میفته حالم بد میشه@Venus655 نفسم ولش، اینکه سوالام یادم نیاد که بدتره
چون میدونم فقط یه تیر دارم
-
:|
-
Ainoor پس اینم یه تمرینه، حالا من که واسه چندتا سوال ساده اینجوری میکنم فردا روزی خواستم خواستگاری کنم که احتمالا ۳ بار قبض روح بشم
@تومیوکا-گیو
آره مامانم اینکارو میکنه و خب نسبت به قبلا خیلی بهتر شده و یسری چیزا رو خودم میرم میگم
(قبلا تا حد امکان سعی میکردم مامانم یا کس دیگه حرف رو بگه)
شمام کم کم تو موقعیت های مختلف امتحان کنین درست میشه=)
که بعدا هم قبض روح نشین... -
خدا نکنه بابام ی چیز پیدا کنه ک ازش خوشش بیاد........
تا حال مارو بهم نزنه ول کن نیس
-
@Venus655 خب خجالت میکشم دیگه... اون خانومه، من آقام، از من بزرگتره، اصلا با من دو سه بار بیشتر حرف نزده اونم ۹ماه یا یه سال پیش...
-
Michael Vey خودتم همینی
-
@ABR_DJ
سلام خوبی ؟
مرسی منم خوبم
انشالله میاد -
Michael Vey پارسال بابام آهنگ استرس یوسف زمانی رو گذاشته بود رو تکرار خوابیده بود
من از بعد اون روز دیگه اون آهنگ رو گوش نکردم -
@Venus655 خب خجالت میکشم دیگه... اون خانومه، من آقام، از من بزرگتره، اصلا با من دو سه بار بیشتر حرف نزده اونم ۹ماه یا یه سال پیش...
-
[audio/C9gqbG86wJDhgqSkuzVFnvNW.mp3]
آهنگ شاد از گرشا گذاشتم️
-
Hhh Hh سلام
هیچی با یه خانمی(که بچه هم دارن و با بچه هاشون بازی و صحبت هم میکنم) میخواستم یکم حرف بزنم درباره یه موضوعی، ولی خب یک سالی میشه باهاشون حرف نزدم
البته قبلا یکی دوبار باهم صحبت کردیما، ولی خب...@تومیوکا-گیو
_اگه میتونید واسطه ای رو بفرستید.
مثلا همین بچه هاش که باهاش بازی میکنید. بگید که مادرشون کار دارید و سوالی دارید ازشون. و مستقیم نگید.
_ یا از کس دیگه ای سوالتون رو بپرسید. مثل نزدیک هاتون. خواهر.مادر.بردارد. پدر... اگه باز سختتونه. غیرمستقیم و رسمی از اون ها بپرسید. از حرفی شروع کنید و مقدمه بچینید تا به اون برسید.
مثلا درباره ی موضوعی بگید نظرتون دربارش چیه؟ و همینجور تا آخر...
یا تایپ کنید و به صورت پیامکی باشه...
فعلا همین ها