هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من خودم چشم و دلم پاکه نیازی نیس تو حواست باشه -
حبه انگور_
فیک هم نزدی؟!:)
لبخند به لب باشی، هرجاکه هستی -
_MILAD_
عه
بدون رضایت شخصی حرامه که -
من خودم چشم و دلم پاکه نیازی نیس تو حواست باشه -
من خودم چشم و دلم پاکه نیازی نیس تو حواست باشه@Mahdi-RE
خوبه گوگل حواسش هست وگرنه تو... -
سنمو 22 سال زده بودم بعد اصلاحش کردم
ولی فرق زیادی هم نکرد -
من خودم چشم و دلم پاکه نیازی نیس تو حواست باشه@Mahdi-RE
آدیشن بی تی اس رو ندادی هنوز ؟ -
@Mahdi-RE
مهدی یه تجربه بهت اضافه شد
که همیشه گوگل تاریخ تولد خواست 20 سال اضافه بزنی مث من که بت گیر نده@0Farzam0 زده بودم بابا همین چن روز پیش هم بهم تولدت الکی رو تبریک گفت رفتم درستش کردم گفتم بزار حداقل به این بیچاره دروغ نگیم
-
@0Farzam0
فرزام من همیشه جدی دیدمت ... شایدم از استیکر کم استفاده میکنی نمیدونم شوخی داری باهام یا نه... مثل یکی که قدیم به این بیماری مبتلا بود
آره خلاصه گفتی از دستت ناراحت شدم استیکرم نداشت گفتم جدی میگی خب_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
فرزام من همیشه جدی دیدمت ... شایدم از استیکر کم استفاده میکنی نمیدونم شوخی داری باهام یا نه... مثل یکی که قدیم به این بیماری مبتلا بود
آره خلاصه گفتی از دستت ناراحت شدم استیکرم نداشت گفتم جدی میگی خبنه بابا جدی باشم که میام میبافُمِت
پس عادی بگیر همیشه تا کار به جاهای باریک کشید اون موقع بپذیر -
@Mahdi-RE
آدیشن بی تی اس رو ندادی هنوز ؟@Sally نه هنوز
-
آخ خدا بشه…
-
-
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
آره خلاصه گفتی از دستت ناراحت شدم استیکرم نداشت گفتم جدی میگی خبنه بابا جدی باشم که میام میبافُمِت
پس عادی بگیر همیشه تا کار به جاهای باریک کشید اون موقع بپذیر -
@Sally نه هنوز
@Mahdi-RE
احساس میکنم یه پسر ناناس تو ایران داره حیف میشه چرا داری مساحت زیر نمودار حساب میکنی؟ برو عضو بی تی اس شو دیگه ! -
نه فرق کرده !!! سیف سرچ روشن شده بعد قفلشم کرده