هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Señorita ایروبیک میرم باشگاه وانیا فک کنم.. قائم محله ی پارک داره.. رو ب روی اونه. روزای فرد یکشنبه و سشنبه ساعت ۶ تا ۷ و پنجشنبه صبح ساعت ۹ تا ۱۰
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita ایروبیک میرم باشگاه وانیا فک کنم.. قائم محله ی پارک داره.. رو ب روی اونه. روزای فرد یکشنبه و سشنبه ساعت ۶ تا ۷ و پنجشنبه صبح ساعت ۹ تا ۱۰
اسمشو شنیدم
چقدر میگیره؟ -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اسمشو شنیدم
چقدر میگیره؟@Señorita ماهی ۴۵۰
-
@Panacea من تازه از خارج اومدم فارسی کیلی کیلی کم بلدم سفره هوم هم آی دونت نو واقعا
دفعه بعد یکم بیشتر خرج کن خسیس نباش عع ناسلامتی رفیقیم برا من نکنی برا کی میخوای کله پا بگیری؟!
-
@Mahdi-RE
اون چقدر کیف کرده فقط یه نفر ؟ واقعا توقع نداشتم
من فکر میکردم ۷/۸ هزار نفر معدل ۲۰ داریم
البته میدونی نکته اش چیه بخاطر سخت گیری ها شاید خیلیا سر ۲۵ صدم بیست نشدن...
کاش یه نمودار درست میکردن چند نفر معدل ۲۰ تا ۱۹/۷۵ و... و ۲۵ صدم ۲۵ صدم معدل کم میشد و بین این بازه چند نفر اونجوری خیلی خوب میشه ببینی بقیه چجوری ان نهاییا
خب با این اوصاف شاید برای ما آسون تر بشه یکم بچه ها بکشن بالاآخه یه نفر ؟
اونم داخل سه تا رشته خیلی اوضاع بدی بوده
رشتش چی ؟ اینو در آوردید تگ کنید تشکر -
@razie_
فکر کنم بعضی از دروس تو رشته های دیگه مشترکه. و اونا لازم به تاییده. و بقیش وجود نداره. و اگر بخوای کنکورش رو بدی نیازه که سابقه تحصیلی براش ایجاد کنی(امتحان نهایی شرکت کنی براش....)Hhh Hh راستی ممنون من درگیر سایت بودم نتونستم جواب بدم ببخشید
.
-
Hhh Hh راستی ممنون من درگیر سایت بودم نتونستم جواب بدم ببخشید
.
-
-
@Señorita ماهی ۴۵۰
-
@Mammal
@Alba
منم همینطور -
قبل اینکه ادامه پیامو بخونی اگه روحیات لطیفی داری که ذهنتم درگیر میشه ادامه شو بیخیال شو اصلا...
یه آشنایی خیلی دوری بوده که این بنده خدا ها سیزده بدر میرن یجایی مثل بیابون و کویر ظاهراً بعد چند دقیقه از بچه کوچیک ۲/۳ سالشون که تازه راه رفتن یاد گرفته بوده غافل میشن بعد اون بچه بنده خدارو یه عقاب یا شاهین بلند میکنه و میبرهاز وقتی که اینو شنیدم اصلا شوک شدم بنده خدا چه قسمتی داشته ، خداروشکر کنید سالم و سلامتید
️ ولی واقعا خانواده اش چی کشیدن خیلی سخت بوده هر چی بهش فکر میکنم میبینم کلا خیلی قسمت و امتحان بدی بوده...
-
سلام من الان تازه رفتم سایت قسمت کد دانش آموزی تونستید چیزی بنویسید؟
officer k -
officer k نمره فیزیک منم قسمت ترمیم افتاده و نمیشه. میتونم بیارم قسمت اصلیش ولی از ترمیم پاک نمیشه
️
-
officer k سلام
بله -
officer k رشته ریاضی
-
officer k سلام
بله -
@Soniaaa ععععععع همیار شددیییییییی شیرینیییی کووو؟؟ کجاست؟
زووود
خیلی خجالت داره که من باید ازت شیرینی بخوام باید خودت میدادی خجالت بکشششششmoBn
شیرینی داره مگه؟
مرسی -
@Soniaaa به بهههه مبارک باشه
-
@Infinitie-A
نور نیاکانم هستم