هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام و خسته نباشید خدمت ناظم و مدیر محترم میشه همون جور که قول دادید تاپیک بنده رو هم مثل آقای میرزایی کنید برای رفع اشکالاتی که به خدمت مدیر محترم توضیحشو دادم ممنونم
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام و خسته نباشید خدمت ناظم و مدیر محترم میشه همون جور که قول دادید تاپیک بنده رو هم مثل آقای میرزایی کنید برای رفع اشکالاتی که به خدمت مدیر محترم توضیحشو دادم ممنونم
سلام آقا رحمان خوبی؟سلامت باشی
لطفا بیا شخصی صحبت کنیم در موردش برنامه ریزی بکنیم -
@30πR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Shajarian ن جدی حقیقته
ببینید چقدر زود قضاوت میکنید
الان یه نفر اینجا معتقده من صفای انجمنم ...:
@0yasin-sh0
@Soniaaaعمیقا متاسفم بابت این زود قضاوت کردنتون
معذرت خواهی اگر میخوایین بکنین 15 هزارتومن پول بزنین به حسابم من کرانچی بخرمتعارف نکنین خواستین زیاد بزنین
-
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام آقا رحمان خوبی؟سلامت باشی
لطفا بیا شخصی صحبت کنیم در موردش برنامه ریزی بکنیم -
اگر در حالت ذهنی منفی به سر می برید مدام این عبارت را تکرار کنید که《به آنچه پیش روی من است با دیده اعجاز می نگرم》.
-
@M-Shajarian چقدر زود پر رو میشی تو باید با حبیب برین ناخون کاری فایده ی دیگه ایی ندارین
-
@سینا-بیات
قربان شما ....
24 هزارتومن به شماره کارت
4623540-22354141
لطفا واریز کنید
به نام میرهمایون تبریزی!!!
با تشکر -
@30πR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Shajarian ن جدی حقیقته
ببینید چقدر زود قضاوت میکنید
الان یه نفر اینجا معتقده من صفای انجمنم ...:
@0yasin-sh0
@Soniaaaعمیقا متاسفم بابت این زود قضاوت کردنتون
معذرت خواهی اگر میخوایین بکنین 15 هزارتومن پول بزنین به حسابم من کرانچی بخرمتعارف نکنین خواستین زیاد بزنین
@M-Shajarian هنوزم همونی ستون زیاد چیزه حقی نیستی!
-
@M-Shajarian بله، بنده هم آقای پوتین، هم آقای مدودف، هم روسیه رو تایید میکنم(البته این تایید رو به منزله طرفدار بعضی های دیگه بودن هم نزارید(خودتون منظورم رو میدونید))
-
@سینا-بیات میدونی چقدر گرونه اینا این بچه منو برشکست کرده از بس که از اینا میخوره جیبم خالی شده!
-
@سینا-بیات میدونی چقدر گرونه اینا این بچه منو برشکست کرده از بس که از اینا میخوره جیبم خالی شده!
-
@M-Shajarian هنوزم همونی ستون زیاد چیزه حقی نیستی!
-
@سینا-بیات
خب من با یه چیز ایشون نمیتونم کنار بیام
حمله به یه کشور و کشته شدن غیرنظامی ها یکم دور از توقعات منه.....@M-Shajarian حمله به اوکراین که کاملا منطقی بود، بنده برعکس خیلی از ایرانی ها و مردم جهان که اصلا نمیدونستن اوکراینی وجود داره و اصلا از مشکلات ناتو و روسیه خبر نداشتن و ...(منظورم شما نیست، کلی میگم)، چند ساله اخبار رو دنبال میکنم، روسیه همیشه تاکید زیادی کرده بود که اوکراین نباید عضو ناتو بشه و روابط سمی زیادی بینشون بود، بخاطر همین روسیه مجبور بود دست به حمله پیشدستانه بزنه، در ضمن سازمان های آمریکایی و بین المللی خیلی سعی کردن از روسیه جنایت پیدا کنن تا رسانه ای کنن، نمیگم روس ها اصلا جنایت انجام نمیدن، ولی بخاطر جنگ رسانه ای هم که شده دست به کمترین جنایت ممکن زدن
-
@سینا-بیات
مرد حسابی دهم بودی
کارنامتو فرستادی اون تاپیک کارنامه ها، من کلی بهت انگیزه دادم تشویق کردم
لااقل با تخفیف 30 تومن بزن@M-Shajarian خاک بر سر من که انگیزشی من تویی
انگیزه که هیچ عنگیزه هم نمیدادی
50 بزن به کارتم